- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nézd ezeket a fajtákat eleve, tudjuk hova szánták, és nem törödtek vele, nem is ötlött még csak felsem, hogy lehet őket másra is használni, pedig lehet, és több célra is mint ahogy nagyon sok fajtát nem, így az általad említett beagle sem! Számolni kellene azzal is, vagy bele gondolni, hogy ahova szánták, mentek, és ebből kijöttek és idő kell amíg a génjeikbe is bele ivódik, rögzülnek mindezek a dolgok. S hálás vagyok mindazok embereknek akik ezen az ügyön fáradoznak, mert nagyon arra érdemes fajták, csupa szív, lélek kutyák, akik meghalnak az emberért ha kell!
S akár tetszik neked akár nem én munkakutyának tartom őket, mindazt amit te mondtál azokra mindre alkalmas, kivéve szerintem a terelést, ugyanúgy ahogy eltöltöd az időd a kutyáddal a terelésel, ugyanúgy ellehet tölteni velük is az időt majd bármilyen munka avagy sport ággal, és ki nem xarja le hogy nem mi vagyunk az elsők, mikor szerintem a képzés öröme vagy akár a bosszusága az élmény. Ha jól oldunk meg egy feladatot és együtt, azt hiszem ez a lényeg és nem a kiemelkedőség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest