- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westlake #419 üzenetére
Tulajdonképpen most azt állítod, hogy nem lehetne "elérhető" áron legyártani (akár home-made, akár egyedi megrendelésre pár 1000-es tételben), hogy azt pl az i9 tulajok ki tudnák fizetni.
Értem...
Vagyis lehet mégse
Becslésed szerint kéne 100.000db ilyen hűtő, legyen mindegyiken ~60USD haszon.... másfél milliárd forint nem elég, hogy foglalkozz vele?
-
törölt tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
westlake #399 üzenetére
Mondasz valamit. Bár affene tuggya.
Nekem ami volt ES-em eddig az már polírozva került hozzám. Mindenestre nem sok Core2-t láttam eddig aminek normális IHS-e volt. Mondom,ennek viszont egész korrekt
De majd elválik,ha jól megy akkor lehet azért fel lesz polírozva mert akkor ugyis marad hosszabb ideig nálam,és akkor nem érdekela garancia .... -
Rive
veterán
válasz
westlake #345 üzenetére
mivel a mhz emelese nem vonja maga utan a faszultseg emeleset is, miert kene jobban melegednie a cpu-nak, mint alaporajelen?
Azé, vazzeg, mer' a CMOS jellegű cuccok fogyasztásának dinamikus része jó közelítésben egyenesen arányosa az órajelenként átbillenő tranyók számával, az órajelfrekvenciával, illetve négyzetesen arányos az üzemi feszültséggel.
Levezethetem apróra is, de inkább nézz utána. -
dokar
addikt
-
vedini
őstag
válasz
westlake #346 üzenetére
beszéltem már coolalerrel, korrekt arc, nem is a szavahihetőségével van gond,
csak bennem más kép alakult ki a conroe-ról ,mint amilyen tesztek megjelentek az xs-en
hazai tapasztalatok mást mutatnak, igen csak frankó példányokat teszteltek az xs-en abszolut nem reprezentatív
természetesen még így is nagyon jó ez a proci (jobb mint x2)
látom módosítottál a nem a fesztől nő a hőmérséklet, szerintem léggel azér több mint elhanyagolható a különbség, de majd kifaggatom coolalert -
Dare2Live
félisten
válasz
westlake #313 üzenetére
a képeken úgynézki mintha a kupak réz lenne csak pl nikkellel a végén bevonták volna.
jóllátom?
ha igen akkor a felső réteg nikkel eltávolítása (proci kupakjának lepolirozása) viszont tuti jelen pár Ct. (+1 fölös hőátadó réteg megszünik ami ráadásul szarul is vezet + a rézlap is picit vékonyabb lesz.) -
Overlocker
veterán
válasz
westlake #320 üzenetére
polírozásra mondtam..
Kinnt is tesztelt egy srác, én is utánaolvastam. A lényeg, nem sok különbség volt a polírozott és a kupaktalanított core 2 között hőmérsékletben,sőt talán rosszabb is volt a kupaktalanított vmiért, ezt én se értem igazából, ezért nem is szedem le, valószínűleg majd polírozom,ha szükséges..
Amúgy grat..,sajnálom hogyha félreértettél..
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
westlake #258 üzenetére
hallode azon agyaltam aszondod csináljak profibb képek.nézzed má amik vannak az általad etalonként kezelt honlapon!!egyik fénylik, másik homály de mindegyik 2cm vazze...szal csináljatok már profibb képeket he!
sajnos az enyém is csak ekkora lett mer max 1 megát tudok fellökni.de ez láccik is vazz.
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
westlake #198 üzenetére
megint olyanon vitázunk aminek semmi értelme.én is azt tudom mondani amit te említettél teljesen jogosan: ''azert, mert te nem csinalod meg, meg nem jelenti azt, hogy mas sem kepes ra..''
de a lényeg az h még ha láccana is ott a 8 fok ami miatt megéri a golog.akinek kella gari meg mitomén az úgyse fog hozzá...ennyi -
jpisti
senior tag
válasz
westlake #184 üzenetére
Akkor mi?
Most akkor, van sapka vagy nincs sapka eset ez is?
De hogy ''on'' legyek: annó a P4-ek röl volt, hogy a borda tépte le a ''sapkakupakfedőt'' én láttam egy ilyet ami mintha egy lemezből préselt ''kupak'' lett volna. Ezért feltételeztem, hogy itt is olyat használnak.
Ja, és csak neked mert tudom, hogy szereted mikor ezt mondogatom: Ez nem semmi!
[Szerkesztve] -
válasz
westlake #133 üzenetére
Valahol szó volt a kupaktalan procikra helyezhető gyári hűtési megoldások inkompatibilitásáról. Nos nekem egy ilyen 3200es winchester magos meztelen csigám van, amit egy 7700cu hűt (megemlítem igen jól
,de ezt nem kell senkinek se bemutatni)
A 7700 Cu-nak két állása van ahová be lehet állítani a hűtőn keresztbe álló lefogató vasat.
Mintha az Isten is kupaktalan procikra teremtette volna, ha a lenti állásba rakod, tökéletesen ráilleszkedik a procira, és még a lesarkazás is nehez ilyen alacsonyan -
föccer
nagyúr
válasz
westlake #107 üzenetére
150k egy prociért
Jáj....
Bocsesz, de ez nekem most hirtelen durva volt...
Bakker, ez minimálbéren negyed éves fizetés!!!
Megkérdezhetem, hogy mi a munkád? Csak hogy ilyen felelőtlenül tutsz gondolkodni? Meg hogy Vagy bankárcsalád?
Bocsánat ha egy kicsit erős lett a hangvétel, de ez egy picit ütött mint buszkerék.
No offenz pls -
Totyi
őstag
válasz
westlake #107 üzenetére
Az baj,ha felelőtlen vagy.
Tudod ilyenkor szokták mondani;hogy az okos ember a más kárán...még jó hogy nem lett baj.Őszinte legyek én nem mertem volna semmilyen formában megtenni.A 150 k azért nem kevés,más 2 hónap alatt nem keres ennyit.
És amúgy mennyit számít a hűtés szempontjából?Vszeg úgy néz ki mint a régi XP-k?Akkor tök érdekes lehet. -
Totyi
őstag
válasz
westlake #105 üzenetére
Hát kell bátorság,az biztos.Én tuti nem merném lerántani a procimról a sapit,ahhoz drága volt.Azért akárhogy nézzük egy átlagember egy ilyen prociért majdnem 2 hétig dolgozik...vagy többet.Ott egye meg a rosseb a kalapja alatt;engem nem bánt.
Mondjuk akiben van bátorság,annak hajrá...nekem nem érne annyit.Ennek a tetejébe a gari is elveszne(mondjuk;tételezzük fel),ez már elég indok.
Inkább veszek egy jobb hűtőt oszt csá...bár akinek kell az adrenalin az csak skalpolja meg.Te nem féltél illetve félsz amikor leszeded a kupakot? -
Totyi
őstag
válasz
westlake #102 üzenetére
Én nem a saját nevemben beszéltem;hanem úgy nagy általánosságban.-nem vagyunk egyformák.Lehet;hogy vki idegességében elcseszi,aztán utána b@szhatja.De sztem ez látszik abból,amit írtam és egyáltalán nem kötözködni akartam.
Nem mondtam,hogy nem vagyok rá képes.Hogy döntsem el vmiről;hogy tudom-e ha meg sem próbálom?Itt nem azon van a lényeg;hogy tudom-merem-e;hanem azon hogy megéri?Tudom;hogy Te nagy tuningos vagy;és nem feléd irányult a hülye feltételezés.
Aki nem gyakorlott;az hamar hazavághatja a prociját.Szvsz 7-8 fok nem ér meg ekkora rizikót... -
Guruka
senior tag
Szerinted megéri kupaktalanítani a procim? Most 4200MHz-t megy, szerinted menne feljebb kupaktalanítás után?
Bár erősen gondolkodom most egy proci váltáson, mert kíváncsi vagyok a dual magos 820-ra. De akkor alaplapot, memóriát és VGA-t is kellene cserélnem, szal még gondolkodom.Bár egy Asus P5P800SE-vel nem lenne gondom arra, hogy a fél gépem cseréléjem.
[Szerkesztve] -
Fori23
őstag
Sajna nem teljesen. Van egy lekupakolt s478 Prescot-tom, és sajna forrasztva, -vagy ahhoz hasonló anyaggal, ragasztva- van. Feszegetésre eltört, néztem nagyot, és heves polírozás következett. A 7700Cu alatt hajszálrepedések lettek rajta. Még megvan. Félek, a 775 is ilyen lehet, de ezt a felfedezést meghagyom másnak.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
(Nem kell ezen felhúzni magad. Ahogy neked szabad kifejezned azt a véleményedet, hogy van értelme, addig más is mondhatja - a szabályok betartása mellett -, hogy szerinte meg nincs. Itt pedig nem történt máshogy.
Részemről nem merném megkockáztatni (saját tappancsaimmal biztosan nem) és a garit is sajnálnám, de nem mondom, hogy nincs értelme, mert a minnél hatékonyabb hűtés híve vagyok.) -
Enclave
aktív tag
Eddig abban a képben voltam,hogy a dual-core procik fizikailag is 2 magból állnak...
Erre itt egy nagy lakik a kupak alatt... Hogy mik vannak!
Akkor az a fekete kerámia (vagy mi) tokon belül lehet a két mag?...
Tudja valaki mi az a 7 pár ''aranyhidacska''a Manchester bal oldalán?
És mi az a másik 26 db ''8 lábú'' a mag körül szétszórva?
Hogy tanuljak is valamit
Thx!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged