Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz
westlake #184 üzenetére
Akkor mi?
Most akkor, van sapka vagy nincs sapka eset ez is?
De hogy ''on'' legyek: annó a P4-ek röl volt, hogy a borda tépte le a ''sapkakupakfedőt'' én láttam egy ilyet ami mintha egy lemezből préselt ''kupak'' lett volna. Ezért feltételeztem, hogy itt is olyat használnak.
Ja, és csak neked mert tudom, hogy szereted mikor ezt mondogatom: Ez nem semmi!
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
Azért a pára tud csúnya dolgokat is művelni. Általában ahogy melegszik a géped töbnyire totál felszárad a légáramlatok+hő kombótól, de ha valahol meg tud álni ott fog bajság lenni és nem is azonnal.
Azért -13C° és a szobád kb 20C°-os hőmérséklete között van vagy 30~35C° difi. Egyzser próbáld ki pl. egy üveglapon. -
-
jpisti
senior tag
Lehet, hogy volt már róla szó, de az elején valaki izgult amiatt, hogy ha leveszi a sapkát akkor lötyog a borda. Hát nagyon nem, én most mikor kivettem a gépemből a lapot hűtővel akkor lepődtem akkorát, a lap hátulja kb 1.5~2mm-re ki volt puposodva
gyorsan le is szedtem a (dobozos) bordát, hogy nem-e van valami prücök, mert sokalottam azt a kb 2mm-t. de nem volt semmi bajság. azért nem semmi ezek a PCB-k azért elég sok rétegből allnak, mivan ha valamelyik nem birja a és el pattan, akkor csőcs.
Tehát ha valaki lekapja a sapit az is nyugisan vissza teheti a régi bordát mert rendesen rá fog paszírozódni úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged