Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
mindent lehet kupaktalanítani
oldszkúl dzsilettpöngével vágd végig a gumiréteget a nyák és a kupak között!ne túl mélyen nehogy elakadj valamiben.én saroknál szoktam indulni, ott bemélyesztem és eccerűen elfordítom a pengét egyik oldal felé és végigvágja azt az oldalt.ezt megismételni 4x aztán vastagabb pengével kicsit óvatossn megfeszít és kész -
brasil
senior tag
válasz
westlake #258 üzenetére
hallode azon agyaltam aszondod csináljak profibb képek.nézzed má amik vannak az általad etalonként kezelt honlapon!!egyik fénylik, másik homály de mindegyik 2cm vazze...szal csináljatok már profibb képeket he!
sajnos az enyém is csak ekkora lett mer max 1 megát tudok fellökni.de ez láccik is vazz.
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
intel celeron 1.7/128/400
[link]
valójában csak a kupak kellett a procról.de a mag elég szépen meg van sülve (bal felső sarok az ép rész!) és még müxik.ill többé kevésbé mert dosig ok ,de win már nem jön. ezzel frissültem bios, arra jó. -
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #226 üzenetére
jó az, úgyis tudod miről van szó.
-
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #230 üzenetére
fogja szeretni...majd óvatosan avatom be.
télleg milyen pasztát szoktatok rakni a magra? -
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #228 üzenetére
szíjjevágod azt a jó kis procit.a 3700 első dolga lesz h vetkőzik...
-
brasil
senior tag
válasz
westlake #198 üzenetére
megint olyanon vitázunk aminek semmi értelme.én is azt tudom mondani amit te említettél teljesen jogosan: ''azert, mert te nem csinalod meg, meg nem jelenti azt, hogy mas sem kepes ra..''
de a lényeg az h még ha láccana is ott a 8 fok ami miatt megéri a golog.akinek kella gari meg mitomén az úgyse fog hozzá...ennyi -
brasil
senior tag
válasz
Motion_Blur #181 üzenetére
laikus?sztem az első ilyen beavatkozásnál mindenki laikus volt
talán egy kis kézügyesség nem árt.meg türelem.eladni meg el lehet, mert ha rendesen visszateszed akkor senki nem mondja meg h eccer az onnan lejött.
-
brasil
senior tag
nna engem is hajtott a kíváncsiság ezért szicsu kollégával megszabadítottunk 2 proccot fölös terheitől.
egyik egy 3200+ winch, meg másik 3400+ newcastle.nem hittem h sokat számíthat de újrapasztázás után alapon 1-3 fok terhelve akát 8 is megvolt a különbség mindkettőnél.képek csak telefonosak vannak de felrakom őket ha lesz adatkábelem!
aszittem nehezebb lekapni de mintha ők is akarták volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest