Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
mivel mar megint olyan dolgot akartam ami teljesseggel ellenkezik a forum szabalyzataval, kenytelen vagyok/vagyunk itt folytatni a core2 kupaktalanitas dolgot
[link]
meg ott tartok, hogy mikent is lehetne a magrol eltavolitani maradektalanul a trutyit, kaptamegy olyan informaciot, hogy polirpapirral kene probalkozni.. mivel alapbol nem ugrok neki egy core2-t szetdorzsolni, elokaptam egy regi a64-et..
ezen a kepen az lathato, mennyire ''sima'' a mag felulete (nem, eletlen az a resz!)
[link]
a kovetkezo kepen azt probaltam lefenykepezni, hogy polirozas utan hogy nez ki a mag felulete.. meg kozel sem tokeletes a polirozas, de ez is jobb, mint ujonnan volt..
[link]
es vegul, hogy mennyivel javult a dolog.. azelozo kepen hiaba latszik sokkal karcosabbnak a magfelulete, mint gyarilag, a vegeredmeny megis jobb
[link]
igen, ezaz utolso kep ugyanaz a proci, mint azelozo karcos magu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest