- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur #143 üzenetére
Na majd ha kitavaszodik, meg jön a nyár akkor megnézem,. hogy tarjta a 2 fokot
-
válasz
Motion_Blur #136 üzenetére
Mivel külsőre és fizikailag megegyzik a tokozása a athlon64-ekkel ezért, sztem minden további nélkül kivitelezhető, de akkor mennyél westlake-hez éjjel 4kor, hogy kupaktalanítson neked procit
, az az 1,68 nálam is menne egy 7700cu-val? Milyen értékek mellett csináltad ezeket az órajeleket? Memória, HT visszaosztás stb... Ha van időd kérlek oszd meg velem
-
válasz
westlake #133 üzenetére
Valahol szó volt a kupaktalan procikra helyezhető gyári hűtési megoldások inkompatibilitásáról. Nos nekem egy ilyen 3200es winchester magos meztelen csigám van, amit egy 7700cu hűt (megemlítem igen jól
,de ezt nem kell senkinek se bemutatni)
A 7700 Cu-nak két állása van ahová be lehet állítani a hűtőn keresztbe álló lefogató vasat.
Mintha az Isten is kupaktalan procikra teremtette volna, ha a lenti állásba rakod, tökéletesen ráilleszkedik a procira, és még a lesarkazás is nehez ilyen alacsonyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged