- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
a fekete a szilicium lapka alja lesz szerintem. Annnak a masik felen van maga a processzor.
A proci koruli 8 labu dolgok szerintem keramia kondenzatorok. (es ennek azert tobb ertelme van, mint vodornyi elkokat fellogatni a processzor foglalaat melle 20 centis vezeteken)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Hi!
Az a fekete nem kerámia, az maga a szilicium lapka, amin a processzor kapcsolása ki lett alakítva.
Inteléknél valóban két fizikai kristályon lett kialakítva a dual core, ami növeli a gazdaságosságot, tekintve, hogy simán össze tudják válogatni a jó magokat egymás mellé, és nem akkora lutri ( ebbe nem kell belekötni, nem úgy gondoltam), hogy fog-e menni dualcore-ként a proci.
Sajna a buktatója is itt van a dolognak, mert míg az AMD úgy tervezte meg a dual core procijait, hogy BIOS frissítéssel menjenek a régebbi alaplapokban is ( mert chipen belül úgy drótozták össze a két magot, hogy emiatt ne kelljen új chipset - Viva AMD), addig az intel rögtön fejlesztett az új procikhoz egy új lapkakészletet is, tehát amit megspórolsz esetleg a proci árán, azt elbukod az új alaplappal - ergo ez csak a kapkodás eredménye, mivel gyorsan kellett válaszolni az AMD lépésére
A nyolclábúak szerintem ellenállás hidak - bár azok mintha feketék szoktak volna lenni
A színe alapján viszont kondi lenne, de abból mintha nem szoktak volna array-t készíteniNa mindegy, majd biztosan akad valaki, aki kijavít
A topiknyitótól elnézést kérek a OFF-ért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest