- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
mr_ricsi #758 üzenetére
A mobilvinyó a legsérülékenyebb, ezért semmi ne legyen csak ezen!!! Menteni kötelező!
Pedig nekem erre kellene...szóval kilenne rá másolva pár fontos dolog.
De pontosan mi az hogy mobilvinyó?A házas dolgot ugyértettem hogy adnak ezekhez házakat.Mint pl ezDe akkor ezek szerint nem kell hozzá feltétlenül.
Köszönöm az információt!
-
Secretive
aktív tag
válasz
mr_ricsi #133 üzenetére
az a helyzet,hogy gyakran rohangálok vinyókkal, többfajtával is helyszínről helyszínre és van úgy, hogy egyszer 1 pata-s,máskor 1 sata-s akad a kezembe,vagy gépből be-ki-csere stb. amin adatokat vagy mást is hurcolászok jobbról balra és összevissza,ezért lenne jó,ha mindkettőt kezelné.tehát nem árva vinyó miatt van igény rá.
Maga a mobilkeret elfér nálam és ha véletlenül 2 vagy akár 3 kiló is (akkor már rendesen anyagból van),akkor azt is el tudnám vinni,ez még nem korlátozza a mobilitásomat,ellenben sokat segíthet a hűtésben,ha mondjuk 300-500 giga anyagot kell másolnom A-ból B-re és vissza!
Nekem még van fent itt a szekrényemben egy 450MHz-es mobiltelefon 15 évről korábban,ami még külön tégla akksis volt és a telefonrész is egy laptopnyi volt,mégis használták,mert ''mobilabb'' volt,mint akkoriban más.tehát csak a plusz 1-2 kiló miatt nem éreznék semmilyen hátrányt, viszont a relatív súlytöbbletet amúgyis ellentételezné a viszonylagos csendessége és télen kézmelegítőnek is jó lenne....
a sata1 és sata2 -ről alkotott véleményed,csak annyiban osztom, hogy valóban erősebb a marketingduma,mint a lényegi különbség (de vitathatatlanul gyorsabb-persze nem kétszer lásd:1,5GBps/3Gbps,de csak ha sata2-es vezérlő is van a lapodon! kb.20-40 MB/s többleted is lehet egy sata2-es vinyóval!-pl.intel 955x csipszet)
van többek között két db saját 500Gb-os hitachim, és sok munkámmal kapcsban is, úgyhogy nem csak a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból.
de a sok ''elméleti'' adatot már lassan megszokhattuk a marketingtől, a számtechben szinte mindenben!
szóval ne az elméletet és szubjektív dolgokat részletezzük....még mindig a konkrétumra várok! -
Secretive
aktív tag
válasz
mr_ricsi #128 üzenetére
azt hittem tartalmasabb hsz-ed lesz,de csalódtam!
sajnálom,hogy nálad a fejlődés megáll 8ezer forintnál és el sem tudsz képzelni drágábbat,amiben egy gyártó fantáziát láthat!
még szerencse, hogy nem te vagy egy fejlesztőrészleg vezetője....
bár nem beárazást kértem,hanem egy kézzelfoghat választ,de miért gondolod,hogy csoda lenne, ha valami 2in1 lenne, főleg a számtechben!ez ugye csak vicc akart lenni....?!
na,ha már ekkora sületlenséget írtál,akkor mondom mégegyszer.....jelenleg is kapható itthon is min.3-4-5 féle külső vinyó-rack ami pata/sata vinyókat is kezel (áruk ~7500-1000-15000huf),csak nem full aluházas....gyártja többek között a coolink,a-data,data-tech,conceptronic,st-lab, vi-power stb......jéééééé!......micsoda fejlődés!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest