Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    válasz jolti05 #3760 üzenetére

    Mindenben ugyanazt erősítették meg, amit én is mondtam. :)

    Konklúzió:
    1)
    "Kapcsolat nélküli lemezek állapotának betöltése" menünek semmi köze a hálózati merevlemezek figyeléséhez. Ez az offline adatbetöltést jelenti, azt jeleníti meg, ami a múltban a géphez csatlakozott, illetve annak is nyilván csak a múltbéli utolsó elmentett állapotát.

    2)
    Hálózaton a már elmagyarázott okok miatt nem lehet alacsony szintű vinyó adatokat lekérdezni, mivel ez csak lokálban a SATA/IDE/USB interfészen kérdezhető le. Emiatt, routerre/NAS-ra kötött vinyó állapotát csak a routeren/NAS-on lokálisan lehet lekérdezni. Ehhez nyilván az OS-nek és a HW-nek azt támogatnia kell.

    3)
    Azt nézted be, hogy a "Kapcsolat nélküli lemezek állapotának betöltése" menüpontot mikor engedélyezted, az adott vinyó megjelent benne, mivel egy korábbi időpontban már a géphez csatlakoztattad. Azt pedig hogy az aktuális állapotot mutatta, azt nem hiszem el. :) Valszeg benéztél valamit.

    Egyébként pedig, a múltbéli adat most is a gépeden kell legyen, hacsaknem valamilyen HDS újrainstall miatt kitörlődött közben.
    Ha jól látom, a "C:\Program Files (x86)\Hard Disk Sentinel" mappában tárolódik. Ha tehát azt kitörölted, akkor a múltbéli is elveszett.

    Remélem így feloldottuk a világegyetem ellentmondását a téridőkontinuumban.

Új hozzászólás Aktív témák