- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
jolti05 #3760 üzenetére
Mindenben ugyanazt erősítették meg, amit én is mondtam.
Konklúzió:
1)
"Kapcsolat nélküli lemezek állapotának betöltése" menünek semmi köze a hálózati merevlemezek figyeléséhez. Ez az offline adatbetöltést jelenti, azt jeleníti meg, ami a múltban a géphez csatlakozott, illetve annak is nyilván csak a múltbéli utolsó elmentett állapotát.2)
Hálózaton a már elmagyarázott okok miatt nem lehet alacsony szintű vinyó adatokat lekérdezni, mivel ez csak lokálban a SATA/IDE/USB interfészen kérdezhető le. Emiatt, routerre/NAS-ra kötött vinyó állapotát csak a routeren/NAS-on lokálisan lehet lekérdezni. Ehhez nyilván az OS-nek és a HW-nek azt támogatnia kell.3)
Azt nézted be, hogy a "Kapcsolat nélküli lemezek állapotának betöltése" menüpontot mikor engedélyezted, az adott vinyó megjelent benne, mivel egy korábbi időpontban már a géphez csatlakoztattad. Azt pedig hogy az aktuális állapotot mutatta, azt nem hiszem el.Valszeg benéztél valamit.
Egyébként pedig, a múltbéli adat most is a gépeden kell legyen, hacsaknem valamilyen HDS újrainstall miatt kitörlődött közben.
Ha jól látom, a "C:\Program Files (x86)\Hard Disk Sentinel" mappában tárolódik. Ha tehát azt kitörölted, akkor a múltbéli is elveszett.Remélem így feloldottuk a világegyetem ellentmondását a téridőkontinuumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest