- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Neeem, dehogy.
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Amúgy ha már értékpapír tőzsde azért érdemes megnézni Netflixen A tőzsdekirályt. A Wirecard botrányról szól. Na...szóval azért ott is akadnak dolgok.
Azt ott személy szerint nekem is sikerült benyalni. Szerencsére nem sokat buktam, de azért fájt.... viszont azóta jobban odafigyelek a redflagekre. -
Antibazsi
aktív tag
LOL. Kripto tőzsdéről beszélünk. Az ominúzus Binance ügyletek nem most történtek, hanem akkor amikor még a világ nagy részén a törvényhozók azt sem tudták mi az a kriptovaluta és kb teljesen szabályozatlanul működött az összes kriptó váltó és tőzsde. Ahogy egyébként még a mai napig is rengeteg kicsit így működik. Viszont az elmúlt években a Binance a legnagyobbá nőtte ki magát ami magával vonzotta az összes szabályozó és felügyeleti szerv figyelmét. Nyilván ebben az időben már minden szigorú előírást és követelményt betartottak, viszont az "ifjú" korukban elkövetett hibáikat nem tudták már semmissé tenni és hát ezt most ki is használja a Blackrock, hogy szépen felfutassa a saját váltóját a Coinbase-t.
Egyébkánt a defi váltókon a mai napig azonosítás nélkül tudsz korlátlanul váltani, sőt a centralizált, világ végi afrikai faluba bejegyzett váltókon is....mindaddig amíg le nem lövik az oldal elérhetőségét a szabályozott országokban a hatóságok.* ja igen. a "szigorú ügyfélátvilágítás"-ról annyit,hogy nekem már sok-sok éve van több kriptó tőzsdére is fiókom de csak 2021-ben kezdték el kérni, hogy igazoljam a személyazonosságomat. És nem mellesleg a Bitcoin automatákon keresztül is gyakorlatilag bármennyi kp-t lehetett betenni, kivenni, azonosítás nélkül. 2021-ben még tuti, mert akkor még én is álltam a Jászai térnél sorban. Volt aki órákon keresztül kötegekben tolta be a 500€-s címleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest