Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antibazsi

aktív tag

válasz Vision #7 üzenetére

Neeem, dehogy. :) Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
    Amúgy ha már értékpapír tőzsde azért érdemes megnézni Netflixen A tőzsdekirályt. A Wirecard botrányról szól. Na...szóval azért ott is akadnak dolgok.
    Azt ott személy szerint nekem is sikerült benyalni. Szerencsére nem sokat buktam, de azért fájt.... viszont azóta jobban odafigyelek a redflagekre. :)

• Antibazsi

aktív tag

válasz Vision #5 üzenetére

LOL. Kripto tőzsdéről beszélünk. Az ominúzus Binance ügyletek nem most történtek, hanem akkor amikor még a világ nagy részén a törvényhozók azt sem tudták mi az a kriptovaluta és kb teljesen szabályozatlanul működött az összes kriptó váltó és tőzsde. Ahogy egyébként még a mai napig is rengeteg kicsit így működik. Viszont az elmúlt években a Binance a legnagyobbá nőtte ki magát ami magával vonzotta az összes szabályozó és felügyeleti szerv figyelmét. Nyilván ebben az időben már minden szigorú előírást és követelményt betartottak, viszont az "ifjú" korukban elkövetett hibáikat nem tudták már semmissé tenni és hát ezt most ki is használja a Blackrock, hogy szépen felfutassa a saját váltóját a Coinbase-t.
    Egyébkánt a defi váltókon a mai napig azonosítás nélkül tudsz korlátlanul váltani, sőt a centralizált, világ végi afrikai faluba bejegyzett váltókon is....mindaddig amíg le nem lövik az oldal elérhetőségét a szabályozott országokban a hatóságok.

* ja igen. a "szigorú ügyfélátvilágítás"-ról annyit,hogy nekem már sok-sok éve van több kriptó tőzsdére is fiókom de csak 2021-ben kezdték el kérni, hogy igazoljam a személyazonosságomat. És nem mellesleg a Bitcoin automatákon keresztül is gyakorlatilag bármennyi kp-t lehetett betenni, kivenni, azonosítás nélkül. 2021-ben még tuti, mert akkor még én is álltam a Jászai térnél sorban. Volt aki órákon keresztül kötegekben tolta be a 500€-s címleteket.

Új hozzászólás Aktív témák