Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
válasz
vihartigris #2943 üzenetére
Visszatérve még erre a tankolás dologra, el kell ismernem, tényleg meg tud lepni.
Reggel voltam tankolni, 510 km ment az autóba az első tankolás óta, szóval a fogyasztásból saccolva tudtam, hogy kell még legyen bőven benzin, a computer is 700 km hatótávot írt a teletank után, de ugyanakkor már csak 80 km megtehető távot jelzett, és a benzin szintjelző is közelített az üres felé.
Na mondom akkor oké, jöjjön a tankolás, kíváncsi voltam. Hát nem ment bele csak 30 liter, azaz volt még 10 liter a tankban. Van ráhagyás bőven ebben isHa már írok... van egyetlen dolog, ami zavar az i20-ban: ha ráadom a gyújtást, és nem indítok azonnal, és szól a rádió, akkor elég hamar kiírja az érintős kijelzőre, hogy alacsony akku töltöttség. De a műszerfalon erről semmi, illetve nem hinném, hogy lehet alacsony töltöttség, nemrég volt egy 300 km+ utunk, jó 4 óra haladás, egy ilyen után kizártnak tartom, hogy ne legyen feltöltve.
Vajon ez is csak valami óvatosság lenne? Láttatok ilyet esetleg saját autóban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest