- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
válasz
vihartigris #2943 üzenetére
Visszatérve még erre a tankolás dologra, el kell ismernem, tényleg meg tud lepni.
Reggel voltam tankolni, 510 km ment az autóba az első tankolás óta, szóval a fogyasztásból saccolva tudtam, hogy kell még legyen bőven benzin, a computer is 700 km hatótávot írt a teletank után, de ugyanakkor már csak 80 km megtehető távot jelzett, és a benzin szintjelző is közelített az üres felé.
Na mondom akkor oké, jöjjön a tankolás, kíváncsi voltam. Hát nem ment bele csak 30 liter, azaz volt még 10 liter a tankban. Van ráhagyás bőven ebben isHa már írok... van egyetlen dolog, ami zavar az i20-ban: ha ráadom a gyújtást, és nem indítok azonnal, és szól a rádió, akkor elég hamar kiírja az érintős kijelzőre, hogy alacsony akku töltöttség. De a műszerfalon erről semmi, illetve nem hinném, hogy lehet alacsony töltöttség, nemrég volt egy 300 km+ utunk, jó 4 óra haladás, egy ilyen után kizártnak tartom, hogy ne legyen feltöltve.
Vajon ez is csak valami óvatosság lenne? Láttatok ilyet esetleg saját autóban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest