- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
skristof #159 üzenetére
na pl: AXP@2066MHz, MSI kt3-ban, ami azért nem egy sebességbajbnok 1év+ csipszettel van szerelve, Ti4200@300/600 (na ennél R9700 kb 2x teljesítményű) UT2003 2xAA, 1024*768, max graf, és futott. U2 azért néhol eléggé szaggatott, főleg a vége felé:))
De azért az az R9700 pár%kal van amost kapható legizmosabb kártyák alatt, szóval jó lessz az:) És ha azt a Bartont felrúgdosod 2.1-2.2Ghz-re, akkor az sem 1 lassú dolog. -
LukE
veterán
válasz
skristof #148 üzenetére
ha jól látom, akkor alaplap-proci a diferencia? Ha az Intelessel már túllépted a keretet, és nem áll a hátad mögött az inkvizíciótól valaki, akkor AMD powwah:)
táp: 300asCt elég ennyihez, ha akarsz +sok vinyót, mittomén, akkor inkább 360-as Ct, ha Ct házat veszel, azt már 360-assal osztogatják.
izé, talán 1 jobb hangkütyü. Live fölött eljárt már az idő.
meg egerentyűt nézd+ élőben, szerintem elég kisnövésű:) -
LukE
veterán
válasz
skristof #114 üzenetére
Ház: Codegen Midi P4 ház 300W 9 630,-
Táp: ATX táp P4-hez 300W 5 400,- abban a házban már van táp:)) inkább vedd táp nélkül, és szerezz be 1 Ct tápot.
HDD: 80 GB Seagate 7200rpm 23 100,- vinyóban meg Seagate jó dolog, csak kicsit lassú. 8mb-s verziót vegyél, pár k-val drágább, de sok/kicsi lemezműveletnél eléggé gyorsít.
nem 100%, de 9600 mintha még a 9500-nál is gyengébb lenne. Ki van herélve a csipp, és a magasabb frekvenciával kompenzál
Egér: Genius NetScroll optikai 4 720,- havernak határozottan nem tetszett ez az egerentyű. Ennyiért meg már Logitech/MS optikait is kapsz. -
LukE
veterán
ugye a 3. sor csak :) volt?
hát karácsonykor Ti4200 már vagy másfél, két éves cumó lessz. R9500 meg gyorsabb, mint Ti4200, és egész emberi ára volt. Meg át lehetett alakítani 9700-á, ami kb Ti4200*2. És Dx9-es, értelmes sebességgel.
egyébként cask azért nem szóltam be Celeronra, mert biztos voltam benne, hogy 24h-ban videót akarsz vele tömöríteni SSE2-t használó enkoderrel:)
Vagy fullos P4, vagy AMD, de az az 128 kess baromi kevés. Annyi L1 kesse volt a Duronoknak is!! -
tibz03
őstag
Persze! De a te esetedben azt mondom, hogy cakkumpakk add el a gépedet (monitorral, meg LG-kell (vegyél Toshiba DVD-t meg Plextor író-t)) és add a lóvét (kb. 70 ezer) a 200-hoz és abból a 270-ből vegyél egy P4-et (ennyiből sztem jobban megéri P4-et venni, mint AMD-t)!
865 alaplap
2,6P4C
2 x 512 DDR 400 Infineon (vagy lehet Kingstone vagy Corsair is, ha telik rá)
120GB Segate 8MB HDD
ATi 9700 (Pro) 128MB
16x48x Toshiba DVD
48x24x48x Plextor író
17'' Samsung 765MB
Genius bill (jól néz ki, sokat tud, olcsó)
Nemtum(r) egér -
tibz03
őstag
Leírom, de ne vegyél ilyet, majd ''út közben'' elmondom, miért ne:
Nemtom(r) alaplap (Intel 845GL chipset) - itt vagyunk, elmondom: csak.
P4 2,4 (533FSB) proci
2 x 256 DDR 266 (azé' 2 x 256 és nem 1 x 512, mert ez egy komplett Acer márkájú gép, csak én veszek még beléje 256-ot)
ATi Radeon (Ez is Nemtom(r) márkájú) 9600 Pro 128MB (szintén külön veszem beléje.
40GB (hurrá.) winyó 7200 RPM
52x CD (wow.)
Eredeti Linux (wow.) op.r.
17'' Hyundai monitor (huha)
Pályázaton nyertük, ezért nem én állítottam össze, amúgy vagy 170 körül lehet egy ilyen ára) -
tibz03
őstag
Picikém: Rad 9500 Pro NEM KAPHATÓ!
Vegyél 9700-et... (simát) + 865-ös Asus v. Abit alaplap (és nem megszokásból mondom ezeket a márkákat, hanem mert ezek a lapok tényleg nagyon jók) + 2,6C 800 FSB-s P4 procit + AOpen ház táppal + 120GB Segate + 2x256 (vagy ha van lé 2 x 512) Infineon RAM (olcsó, tuningarát)... -
Alvin_ti4200
félisten
Ha nem akarod, akkor nem basztatlak az AMD miatt, de ha már Intelt veszel, akkor felejtsd el azt a nyomorult Celeroncsot, mert egy 2,5 GHz-re húzott példány játékban olyan eredményt produkál, mint egy 1800+os Athlon körül-belül. De ha már mindenáron ilyet akarsz, akkor érdemes megvárni a Prescott magos Celeroncsokat, hátha elfogadható árban lesznek. Alaplapnak mindenképpen egy Prescott támogatású i865/i875-t javaslok. Videókártya pedig GeForce FX5900 majd ősszel valamikor. Moonitorban én inkább egy Samsung 757MB-t ajánlanék, de ha mindenáron LG, akkor inkább F700P, mert az 96kHz-es, és így nagyobb felbontásban is tudsz majd játszani. Egyelőre ennyit, majd még átrágom a listát...
-
Ronin
aktív tag
A lényeget kihagytad: mennyi pénz van rá!
Az első és legfontosabb: ha Intelt és egy időtálló gépet akarsz akkor ne Celeront vegyél, hanem Northwood magos P4-et, saját tapasztalatból mondom, hogy a 2.4B nagyon jó választás lenne.
Ez alá egy alaplap. Canterwood vagy Springdale chipsetes: én személy szerint az Asust ajánlom(P4P800+a legújabb BIOS/PAT engedélyezve), de a többi gyártóéval is jól fogsz járni(Abit,Epox,Gigabyte,MSI.....)
Egy jó táp nagyon fontos, hidd el: Enermax,DTK,Chieftec,Coolink, egy 350wattos elég lesz bőven.
VGA: ATI R9500Pro/9600Pro/9700/9700Pro és így tovább, mindegyik nagyon jó választás, csak hát a pénz a szűk keresztmetszet.
A többivel egyetértek, amit írtál.Vinyó: Diamondmax 9+ sorozat legyen (8MB-os cachevel, ez folyadékcsapágyas, tehát halk és annyira talán nem melegszik. -
LukE
veterán
ha most még találnál, akkor R9500(->9700:D)-at mondanék, de karácsonykor??? az nagyon sokára lessz. Szerintem addigra azért eléggé megváltoznak az árak. Fél évvel ezelőtt a mai olcsó cumókat vagy nem lehetett kapni, vagy baromi drágák voltak.
Ja, és karácsony->áremelkedés, általában. Bár talán a forint visszamegy a helyére, és olcsóbb lessz, mint most.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest