Hirdetés
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
skristof #159 üzenetére
na pl: AXP@2066MHz, MSI kt3-ban, ami azért nem egy sebességbajbnok 1év+ csipszettel van szerelve, Ti4200@300/600 (na ennél R9700 kb 2x teljesítményű) UT2003 2xAA, 1024*768, max graf, és futott. U2 azért néhol eléggé szaggatott, főleg a vége felé:))
De azért az az R9700 pár%kal van amost kapható legizmosabb kártyák alatt, szóval jó lessz az:) És ha azt a Bartont felrúgdosod 2.1-2.2Ghz-re, akkor az sem 1 lassú dolog. -
LukE
veterán
válasz
skristof #148 üzenetére
ha jól látom, akkor alaplap-proci a diferencia? Ha az Intelessel már túllépted a keretet, és nem áll a hátad mögött az inkvizíciótól valaki, akkor AMD powwah:)
táp: 300asCt elég ennyihez, ha akarsz +sok vinyót, mittomén, akkor inkább 360-as Ct, ha Ct házat veszel, azt már 360-assal osztogatják.
izé, talán 1 jobb hangkütyü. Live fölött eljárt már az idő.
meg egerentyűt nézd+ élőben, szerintem elég kisnövésű:) -
LukE
veterán
válasz
skristof #114 üzenetére
Ház: Codegen Midi P4 ház 300W 9 630,-
Táp: ATX táp P4-hez 300W 5 400,- abban a házban már van táp:)) inkább vedd táp nélkül, és szerezz be 1 Ct tápot.
HDD: 80 GB Seagate 7200rpm 23 100,- vinyóban meg Seagate jó dolog, csak kicsit lassú. 8mb-s verziót vegyél, pár k-val drágább, de sok/kicsi lemezműveletnél eléggé gyorsít.
nem 100%, de 9600 mintha még a 9500-nál is gyengébb lenne. Ki van herélve a csipp, és a magasabb frekvenciával kompenzál
Egér: Genius NetScroll optikai 4 720,- havernak határozottan nem tetszett ez az egerentyű. Ennyiért meg már Logitech/MS optikait is kapsz. -
LukE
veterán
össze szokás adni, Csak van 1 kis különbség: (elnagyolva) K7(meg Px)ekben van L1, ez kisebb, gyorsabb, de drágább->kevesebb van. E mellé még pakolnak L2-t is, valamivel lassabb, de még mindíg jobb (sokkal), mint a ramból várni az adatra.
Kell valami adat->L1-ben van? nem->L2-ben van: megcseréli az adatokat az L1-L2 között. (ez most nagyon el van nagyolva, ah érdekel mondhatok linket:)) )
P4-ben viszont egyrészt az L1 kess pár kb, pontosan nem tudom. Másrészt ha valamit bepakol az L1-be, akkor az marad az L2-ben, emiatt még csak nem is 512+párkB. Harmadrészt L2 P4ben az L2 gyors.
Alvin_ti4200: látni fasságokat, 2.2 villmét szerintem nem sok van, 2ghz-en is villanykályha. Valahol meg 2600+(Palomino)-t árultak:)) -
LukE
veterán
ugye a 3. sor csak :) volt?
hát karácsonykor Ti4200 már vagy másfél, két éves cumó lessz. R9500 meg gyorsabb, mint Ti4200, és egész emberi ára volt. Meg át lehetett alakítani 9700-á, ami kb Ti4200*2. És Dx9-es, értelmes sebességgel.
egyébként cask azért nem szóltam be Celeronra, mert biztos voltam benne, hogy 24h-ban videót akarsz vele tömöríteni SSE2-t használó enkoderrel:)
Vagy fullos P4, vagy AMD, de az az 128 kess baromi kevés. Annyi L1 kesse volt a Duronoknak is!! -
LukE
veterán
ha most még találnál, akkor R9500(->9700:D)-at mondanék, de karácsonykor??? az nagyon sokára lessz. Szerintem addigra azért eléggé megváltoznak az árak. Fél évvel ezelőtt a mai olcsó cumókat vagy nem lehetett kapni, vagy baromi drágák voltak.
Ja, és karácsony->áremelkedés, általában. Bár talán a forint visszamegy a helyére, és olcsóbb lessz, mint most. -
LukE
veterán
2*256 ára ~ 1*512 árával, szóval mind1, ha van rá keret. nforce2 szebb, gyorsabb, jobb, okosabb, drágább, meg egyéb vidámságok:)
Házat szinte csak állót lehet kapni. Ha Ct drága, akkor pl DTK, vagy olcsó ház+Ct táp(300-as Ct elég ehez a géphez, gagyiból meg 500W is kevés:) ). -
LukE
veterán
bocs, hogy így mondom, de ne beszélj hülyeségeket. Az összes (1700+ is, és azt is simán fel lehet húzni 2400+, 2600+, ...+ra) tbredB szorzózár mentes, és ha minden igez, akkor a Bartonok is. Nem nforce2 csoda találmánya, bármely (értelemszerűen kiválasztott) alaplap tudja ezeknek a szorzóját állítani.
És a tápon pedig tényleg ne spórolj. Ha más nem menne, akkor gyengébb ház táp nélkül, és egy jó táp külön. Gáz ha amiatt sül meg az egész, vagy jobb esetben ''csak'' instabil a géped.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest