Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz Martin Eden #47500 üzenetére
Szia!
1. Persze, megoldom, hogy legyen.
2. Na, ezt jó lenne kideríteni, mert nyilván csak live stream alatt lehet tesztelni.
3. Akkor várjunk, hátha nyilatkozik valaki.+1: ha jól emlékszem, ennél a csomagnál is érvényes, hogy maximum 5 eszköz regisztrálható be.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
nfsu17
veterán
válasz Martin Eden #47500 üzenetére
3. Vajon másnál is rossz a live vagy igazából nincs semmi hiba csak az én készülékeimben van a probléma?
Tegnap este rákattintottam az élő streamre a sztarbox alatt, itt sem történt semmi.
Látszólag nincs hibaüzenet, legalábbis log-ot nem írt a jobb felső sarokba a kodi.
Ennél mélyebben nem mentem bele, erre a műsorra ez is kettővel több perc volt, mint amit rá akartam szánni -
vargalex
Topikgazda
válasz Martin Eden #47490 üzenetére
Sajna nincs RTL+ előfizetésem, csak RTL+ Active. Legutóbb, mikor VV online volt a téma, akkor egy kolléga megadta a saját hozzáférését, azzal tudtam tesztelni.
Alex
-
PACSA75
őstag
válasz Martin Eden #47495 üzenetére
Ez így teljesen érthető
-
PACSA75
őstag
válasz Martin Eden #47490 üzenetére
Az RTL+ nak van app-ja. Miért használsz ehhez Kodit?
-
interstate76
addikt
válasz Martin Eden #42688 üzenetére
Erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
dethroner
veterán
válasz Martin Eden #36132 üzenetére
Hm, elgondolkodtattál. Már korábban is ránéztem a weboldalukra, de valahogy sose láttam át hogy melyik csatorna milyen minőségben van. De most rákerestem a kódolási technikákra és már látom
De amúgy jók ezek az orosz myp2p streamek is, kár hogy a kodira nem rakta még fel senkiA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
cpt rodgi
tag
válasz Martin Eden #33191 üzenetére
-
Botigta
aktív tag
válasz Martin Eden #30405 üzenetére
Jó régen vótmá, de köszönöm, jó volt az ötlet. Minenesetre kár, hogy kézzel kell majd váltogatni...
-
Martin Eden
tag
-
szemmelver
aktív tag
válasz Martin Eden #27100 üzenetére
Közben sikerült! köszi a rávezetést.
Port forwardnál a LAN portnál marad localhost portja, WAN portra meg azt írtam be amit akartam, így frankó minden
-
szemmelver
aktív tag
válasz Martin Eden #27100 üzenetére
Ezt hogy tudom megoldani?
-
szemmelver
aktív tag
válasz Martin Eden #27098 üzenetére
De állítottam. Fixre allitottam mindket tvbox ip címet, port forwardot megcsináltam. Jelenleg itt tartok. Most már csak azt kellene valahogy megoldani, hogy mindkettőt elerjem távolról is. Ne csak az egyiket.
-
szemmelver
aktív tag
válasz Martin Eden #27093 üzenetére
Jelenleg belső hálózatról szépen működik mind a kettő eszköz. Mivel az egyiknek pl. 192.168.1.1:65220 a másiknak 192.168.1.2:65220. Így ugye már nem azonos ip-n van a két azonos port. Viszont az ip cím amit a szolgáltató ad, pl. 88.46.3.34 ehhez hozzá írom a 65220-at így már eltudom érni a munkahelyemrol is mobilnettel. Viszont csak az egyiket, mivel a portok azonosak ezen az ip-n. Ezért szerettem volna ha különbözik a port.
Annyira nem értek ehhez a dologhoz, ezért amit leirtal lehet működik de kicsit kínai most elsőre :D
Irhatok privátban?
Talán osszetudjuk hozni. -
csipuka
senior tag
válasz Martin Eden #27093 üzenetére
Pont ezt akartam megirni, hogy a router-ben a kulso portra megadott forwardingnal a belso portot is tudod valtoztatni.
kulso port 1234 -> IP1, port 65220
kulso port 4321 -> IP2, port 65220
Csak a routeret kell okositani a rule-al. -
szemmelver
aktív tag
válasz Martin Eden #27091 üzenetére
Igen csinaltam port forwardot. Ddns noip szerver van beállítva, ha változna az ip akkor én azt nem veszem észre. Pont ez a baj, hogy pl. helloszia.ddns.net:65220 működik. Viszont a másik boxot is erre a portra teszi, ezért nem tudja megkülönböztetni és csak az egyiket érem el a helloszia.ddns.net:65220 címen. Ezért szerettem volna pl. 65221-re a másikat és így jó lenne elvileg. De ha át írom nem működik a kiegészítő.
-
okiman
tag
válasz Martin Eden #27002 üzenetére
amennyi időm van mozizni...
Amióta lefekvéskor kikapcsolom a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban!
-
okiman
tag
válasz Martin Eden #26999 üzenetére
nekem leesett anno 1 dell optiplex q6600 proc 4gb ram gtx640silent meg 1 xonar d1 erre hekkeltem rá a lejátszót. yatse-vel távirányítok és wol.
Amióta lefekvéskor kikapcsolom a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban!
-
YxVs
senior tag
válasz Martin Eden #26819 üzenetére
18.4
-
Véreshurka
senior tag
válasz Martin Eden #23849 üzenetére
Köszi!
Ha a honlapról jutottam el a régebbi verziókhoz, akkor csak a 17.6-os verzióig lehetett keresni.
El Psy Kongroo
-
PistiSan
addikt
válasz Martin Eden #23849 üzenetére
Pár napja kerestem a kodi oldalán a régebbi verziót, de csak a legújabbat találtam meg, ezek szerint fent vannak a régiek is.
-
sepsi0
őstag
válasz Martin Eden #23359 üzenetére
Huh kapni fogok az offokért.
Excelvan 720d
Megvan már 2 éve, de mostanában nem használjuk. Tavaly nyaraláskor leszereltem és elvittük a boxot, projit meg a Xiaomi Network Speakert. Net a mobilról volt. A szobában volt egy nagy fehér falfelület.
Na a szinten az összes gyerkőc este nálunk nézett mesét, alig akartak "haza" menni a szomszédos gyerekek.
Gyárilag 720p, mehet rá az 1080p. Félhomálytól teljes sötétig nagyon jó, viszont nappal nem helyettesítheti a tvt.
Itthon egy Emagos 2,5x2,5-ös vászon van (15eft).Nem bántam meg, de csak akkor jó, ha behuzzuk a függönyöket a nappaliban.
A terv a Xiaomi valemelyik lézer projektora volt (1400-600$), de még sokallom az árukat, bár 600-ért megérheti.Na most tényleg off-off.
Hogy ON is legyen, nálatok a MovieShark-ban felhozza a Debrides linkeket?
Most váltottam CoreELEC-re, de alig tudtam életet lehelni az MS-be. Voltak debrides linkek, telepítés után egy film elindult, utána semmi.
Addig mókoltam vele, hogy mennek a filmek, de nincsennek debrides linkekItt üzenem azoknak, akik feladták, hogy ne tegyék, menni fog az MS.
Bár nekem nem is kellene az MS, az ExoSharkon fent van minden ami az MS-en, de a feleségemnek kell, hiába mondom neki, hogy ott az Exo (ami hiba nélkül megy).
[ Szerkesztve ]
-
mindenok
újonc
válasz Martin Eden #22822 üzenetére
Köszi szépen megprobálom habár egy kicsit kinai nekem de utanna olvasok😁
-
csubyy
tag
válasz Martin Eden #22824 üzenetére
Legalább foglalkozik valaki ezzel a platformmal is. :-)
-
csubyy
tag
válasz Martin Eden #22822 üzenetére
Néhány éve orange pi-n már volt, használtam.
-
vazzemiko
tag
válasz Martin Eden #22249 üzenetére
Köszi srácok!
Vegul en is arra jutottam, hogy Winfos lesz ra, de az usb billentyunel elakadtam
Köll egy...Minix X8H+ on amugy tokeletes mukodnek a fenti dolgok.
Ez a Z64 vmiert gázos... -
vazzemiko
tag
válasz Martin Eden #22240 üzenetére
Köszi a tippet, de hat tok szuz telepites volt es nem indult el
-
vazzemiko
tag
válasz Martin Eden #22235 üzenetére
Hi! Felraktam, de nem indul el kilép az appbol. Mit rontok el?
-
vazzemiko
tag
válasz Martin Eden #22235 üzenetére
Thx! I give it a try..
-
ORCA58
addikt
válasz Martin Eden #22130 üzenetére
Köszi!
-
consono
nagyúr
válasz Martin Eden #22130 üzenetére
Ha nem csak az emlékezetem a RD ezen is segít, de nem próbáltam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ORCA58
addikt
-
Zizi123
senior tag
válasz Martin Eden #21433 üzenetére
Ugye nem akarod megmagyarazni, hogy minden nap beallitani az idozitot 20-30-60 percre (ha nem alszok a vegeig el, es ujabb sorozatreszt akarok nezni, akkor ujra megint beallitani 20-30-60 percre), mint az, hogy a KODI kikapcsolja a TV-t, ha nem inditok ujabbat. Ez kb 1 perc 1x az eletben emez pedig minden napi szarakodas... Tehat lassuk be, nem egyszerubb az idozito...
Itt jegyeznem meg, hogy az Andoidos Sony TV-mre telepitett KODI kikapcsolja a TV-t!!! (Az Androidos KODI-val mas bajaim vannak, igy azert szerettem volna kulso spec eszkozre valtani)
Ezert mereszkedtem megkerdezni, hogy a kulso sokkal okosabb BOX tudja-e ezt???
De akkor ezek utan feltetelezem, hogy nem megoldhato. -
rongaucho
tag
válasz Martin Eden #21123 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy LaLiga/Spíler2 TV csak a Tarr-nál van per pillanat.
-
rongaucho
tag
válasz Martin Eden #21116 üzenetére
Ja, kérem, Tarr Kft-s ügyfeleknek könnyű...
-
SipiBcs
őstag
válasz Martin Eden #21052 üzenetére
Köszi, rálesek ezekre a repokra
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
rongaucho
tag
válasz Martin Eden #21098 üzenetére
Köszi az Arenavision-os tippet, megnézem. Én most a Sparkle addont próbálgatom,ez a Reddit-es acestream linkeket gyűjti össze, a Reddites acestreamek állítólag az egyik legjobbak.
-
rongaucho
tag
válasz Martin Eden #21052 üzenetére
Acestream-et mivel használsz? Plexus-szal? Vagy a Sportsdevil addon-nal is megy?
[ Szerkesztve ]
-
jofre0101
újonc
válasz Martin Eden #20629 üzenetére
Kedves barátom, nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Működik.
-
fpunto
csendes tag
válasz Martin Eden #20560 üzenetére
Köszönö egyenlőre jó lesz.
-
Adee_91
aktív tag
válasz Martin Eden #20560 üzenetére
Szia, La Liga van benne? Köszi.
-
toeri
aktív tag
válasz Martin Eden #20443 üzenetére
Android 6.01 T95Z+ boxon, Kodi = 16.1 Exoshark 1.3.1
Korábban ment, aztán valami frissülhetett, amire nem jöttem rá, mi volt, és azóta nem megy, Exoshark hiba, a hibanapló elérési útja pedig nem létezik, nem tudom megnézni, mi a baja? 1.2.8 visszaállás után megy. Frissítés 1.3.1-re, megint hibás, mint fent.Üdv, toeri
-
2007ath
aktív tag
válasz Martin Eden #19884 üzenetére
A 2.0.6-os MS-t honnan tudom letölteni? A 2.6-os repo (amiben a 2.0.8-as MS van) rendesen feltelepül, csak éppen a jelzett hibával működik. Az alacsonyabb verziószámú repók viszont nem akarnak feltelepülni, "Sikertelen csatlakozás a tárolóhoz" üzenetet kapok.
-
2007ath
aktív tag
válasz Martin Eden #19860 üzenetére
"Nálam sajnos az MS 2.0.8-as verziójával, ... sem jelenik meg a captcha, így semmilyen lejátszás nem indul el..."
Nálam ugyanez a helyzet. A kattintás teljesen hatástalan. (S812-es TV-boxot használok, Android 4-gyel, Kodi 16.1)
-
urgoz
aktív tag
SPMC-vel nekem se jön elő 4.4-es tableten, viszont FTMC-vel tökéletesen működik.
-
aky01
tag
Van valami hibaüzenet? Kodi log-ot tudsz linkelni?
-
PACSA75
őstag
válasz Martin Eden #19345 üzenetére
Így van, nem magyar ip vel ez felejtős.
-
janky1216
csendes tag
válasz Martin Eden #19345 üzenetére
Telepítsd androidra a HOLA VPN alkalmazást, elvileg azon be tudod állítani, hogy magyar IP-t használjon külföldön is!
-
PACSA75
őstag
válasz Martin Eden #19340 üzenetére
Nagyváradon lakom, simán megoldható Mindig Tv vel, hiszen közel vagyok a határhoz, de szeretnék egy online megoldást is (telefonról), hogy bárhonnan elérhessem.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat (amit szerettem volna - kodi- az nem valósult meg, de majd még kutakodom, mert ha jól tudom megoldható). -
blakey
titán
válasz Martin Eden #19304 üzenetére
Nem hivatalost használok 5.0.11 ha nsm tévedek.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jony2420
tag
válasz Martin Eden #19274 üzenetére
Köszi a linket
-
nababika
aktív tag
válasz Martin Eden #18541 üzenetére
Koszi megnezem.
-
robi12ster
tag
válasz Martin Eden #18541 üzenetére
Spmc
-
divan
őstag
válasz Martin Eden #18077 üzenetére
Tényleg, rossz ablakból tettem be a linket. [Ez a jó.]
-
Brett001
aktív tag
válasz Martin Eden #16959 üzenetére
Köszi!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
junkpod
veterán
válasz Martin Eden #11737 üzenetére
Ez hülye. Angliában most tucatszamra viszi el a yard a kereskedőket akik előre telepített Kodi warez addonokkal árulják a boxokat.
Még ms-nek se kell ez a reklám. Irhatnatok neki, hogy ezt sürgősen hagyja abba.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
hyper83
tag
Tipikus...
Cardshare-nal is ez volt/van jottek az elore telepitett, beallitott belterik es ment a hivas a UPC-hez hogy nem megy a TV...LOL
En is tamogatom a dolgot, bar nem tudom mi lenne a legjobb megoldas. A streamek forrasanak az eltuntetese lehet az elso lepes.Amugy nagy koszonet a fantasztikus munkatokert!!
-
Dolphine
addikt
Ez felháborító!
Bármiféle megszorítást találtok ki, én támogatom!
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
huliganboy
addikt
Az A3 is nagy bukás volt nekik az Alien és Alien2 vagy a mini/micro boxok után. Az meg hogy ezzel hirdetik, nem szép. Jelentkezünk náluk!
-
djnice
veterán
Egy S905 box 8-10.000 Ft-ból beszerezhető. Az Amikor szokás szerint túlárazott lesz, max annak éri meg
akinek kell tuner is. Az Android pedig tuti nem lesz rá optimalizált, ahogy az A3 sem ér semmit.
Amúgy a MS rész elég vérlázító, hogy merik ezzel reklámozni???[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz Martin Eden #11688 üzenetére
Openload.com oldallal vigyázat, adathalász oldal (volt).
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
loosht
senior tag
válasz Martin Eden #11688 üzenetére
Ooops! Köszi!
-
Carlos Padre
veterán
válasz Martin Eden #10024 üzenetére
Én az ex+ban nézem, szóval tuti van.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ReyFox
csendes tag
Nekem Exodus+ ban adott 'The IT Crowd'-ra működő magyar nyelvű linket.(1. évad 1. részére)
-
flamario
tag
Specto Fork Addon for Kodi
Kockafejek (The IT Crowd)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest