Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Zajlik a Xiaomi Fan Festival
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
God Vazzeg #41122 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
®abstract® #40645 üzenetére
Anno pár éve én voltam az első, akit banoltak az egyik weboldalon, mert a kodi adonn-l akartam belépni az oldalra.
Talán a sorozatbarát oldal volt.
.
-
Noxy
veterán
válasz
egymegegy1 #40569 üzenetére
Most 3 fogjuk meg a kezedet, vigyük az oldal tetejére és együtt kattintsunk rá?
+ ha még kamuzol is, sok jóra ne számíts.Összefoglalóban nem találtam érdemleges segítséget.
Movieshark repo és társai [kép] -
Noxy
veterán
válasz
tha_answer #40566 üzenetére
De abban nincs olyan hogy "addolni".
-
Noxy
veterán
válasz
Lutz Robert #38481 üzenetére
Ezekhez nem kell KODI.
Ezek mind mennek a Win alól is.
YouTubehoz meg van AdGuard hird.. blokkoló, or Prémium ver.. -
Noxy
veterán
válasz
1stVikman #32552 üzenetére
[kép]
Nálam meg a bevett /jobb eljárás az, hogy amikor minden ok, minden film, sorozat, a helyén van a médiatárban, a Win32DiskImager csinálok egy ISO-t az SD kártyáról, majd ezt felírom egy másik SD kártyára. Gond esetén csak az SD kártyát kell kicserélni. A változásokat meg a médiatár frissítése (tisztítása) helyre rakja. -
Noxy
veterán
válasz
- = Zk = - #31851 üzenetére
M..országi Voda (volt UPC) nyugdíjas TV előfizető 90% nem használja a Horizon Go-t. A 10%-l is a gyereke vagy unokája használja. Nem tudsz szerezni egyet? How to: [link]
-
Noxy
veterán
válasz
Borisz76 #31840 üzenetére
de én 5 év alatt non-stop töltöttem le/fel.
Szintén zenész!
Recept: Meló után haza, iPad, nCo..e weboldal, virág kiválaszt, letöltés link másol, iPad Safari Transmission remote beilleszt. Az ungarn-ban lévő NAS meg vacsi alatt leszedte. Így D-ben egy bit-t sem szedtem le a torrentel. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
Somatom #31215 üzenetére
Azok a download mappában vannak.
Ezt te oda rakod, van aki kikapcsolja, van aki nem.
Nem vagyunk egyformák, de a méd..tár frissítési problémákra, van biztosan normálisan működő megoldás, a bugos, bizonytalanul működő adon helyett. Aki meg szívatni szereti magát az rakja fel magának, a szintén sokszor bug-s skinekkel együtt. -
Noxy
veterán
válasz
Dolphine #31194 üzenetére
Értem én hogy gőzzel megy de mi..
Erről a watchdog-ról most olvastam itt 1x.
Vannak akik ráérnek oszt írnak egy plugin-t, ami majd biztosan jobban frissít, takarít mint a beépített "gyári", amit csak be kell kapcsolni, oszt minden induláskor lefut. (Ja csak hogy a beállításokat sokan át sem nézik. 1xübb kiegészítőt keresni rá.)
-
Noxy
veterán
válasz
Dolphine #31192 üzenetére
Hát nem tudom, de jó pár éve használok Kodit, de nálam soha egy eszközön sem volt gond a médiatár frissítéssel, vagy a tisztítással. Az utóbbit csak csak akkor fut, amikor rendet rakok NAS-n.
Tök felesleges ezekre még egy külön kiegészítőt felrakni. Csak a szívás van velük. -
Noxy
veterán
Win 10 hálózatoknál beírod hogy: \\LibreELEC -->enter. Ha megjelenik készítesz neki parancsikont.
Nálam sem lát semmit, pedig van 2 NAS is.
A felcsatolt h.meghajtókra 3-4 x rá kell kattintani mire megtalálja. Egy elb.. win frissítés óta ilyen. Nekem meg q..ra nincs kedvem a miértjének utána nézni. -
-
Noxy
veterán
A laptopon (Asus Vivobook S13) tökéletesen megy, de az asztali gépen mindig hibába futok.
A laptopon lévő Kodit, másold át az az asztali gépre.
( C:\Users\felhasználó\AppData\Roaming\Kodi
C:\Program Files (x86)\Kodi)
(Előtte azért nevezd át az ott lévő mappát Kodi2-re.
Ha OK, utána törölheted.) -
Noxy
veterán
válasz
bigacsiga962 #25958 üzenetére
Próbáld meg az eredeti skin-l.
-
Noxy
veterán
válasz
Mr Dini #25487 üzenetére
“hogy mennyire le van védve az Android app. Komolyan mondom a Netflix nem ennyire védett”
A HorizonGo app-t használom iPadon meg iPhone-n.
Ez az 1app amit nem tudok használni az Apple TV-n.
Nem támogatott tartalom (formátum).
Bármilyen videót, filmet, játékot kirakja Full HD-ba a TV-re, a HGO-t nem. Minden verzióban tűzzel vassal irtják a Jailbreak-t iOS-n való használatot.
Nem csak a TV GO-l van gond, hanem a HGO-l is iOS alatt. -
Noxy
veterán
válasz
bensze88 #23360 üzenetére
A torrent oldalak látogatása nem tilos, csak a letöltés. Na most az nCore oldalán a letöltési linket kimásolom, majd a MAGYAROSZÁGON lévő, NAS-n futó Transmisson t.kliensbe meg beillesztem.
Majd a Kodiban WebDAV elérésel megnézem a NAS-ról. (8 TB-n nincs igazán hely probléma.)
Ehez nem kell más mint a DDNS szolgáltatást beállítani a routerban, vagy a NAS-ba.
A VPN-t most nem keverném ide.
Nem akarok ezzel senkit a NAS-ra rábeszélni, csak csupán a tisztánlátás kedvéért írtam le. -
-
Noxy
veterán
válasz
ekrisztian #21867 üzenetére
VPN-t kell használni ha ilyen helyeken van valaki.
900€-ért évekre előlehet fizetni rá.
Vagy be kell állítani Magyarországon egy NAS-t. -
Noxy
veterán
válasz
Marci6 #21529 üzenetére
iOS 6-7-n még OK volt az airplay. (fotók videók)
iOS 8-n már csak a képek + zene. Ezután már semmi.
Én egy NAS-ra mentem az iPhone-ról a fotókat, videókat. Ezt a mappát meg már be lehet adni a Kodinak.
Ettől függetlenül van Apple TV is. Ezzel meg már nem gond az iPhone képernyő tükrözés TV-re. -
Noxy
veterán
válasz
robi1979 #21506 üzenetére
Passz. Én erről leszoktam. VPN nélkül, akadásmentessen nézem a HorizonGo App-l , az iPhone-n, iPad-n, de ha akarom ki rakom a TV-re az Apple TV-l Németországban.
De ezek droidos dolgokkal is megoldhatók. (ChromeCast).
Az összes TV szolg.. sugároz a neten is csak Mo előfizu kell hozzá. A UPC idén ápr..tól korlátozás nélkül streameli a csatornákat az EU országokba. Magyarul, nem kell VPN. A többi szolg.. nem tudom. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
Levente1991 #21103 üzenetére
Google: Xbox 360 kodi
-
Noxy
veterán
válasz
sebijani1982 #20698 üzenetére
A kodiból rakd fel.
Kodi beáll..-kiegészítők-telpítés Zip fájlból.
Majd betallózod. Nem kell hogy az iPhone-n legyen. A belső saját hálózatról is fel megy. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
Levente1991 #20413 üzenetére
Persze, ha neked tetszenek a tojásfejű emberek.
Ha meg akarod tartani az arányokat, akkor amit alul felül hozzá adsz, azt oldalról elveszi. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
icemad #20086 üzenetére
csibvpn.hu + OpenVPN App a telóra.
-
Noxy
veterán
válasz
LouiS22 #19693 üzenetére
+ még annyi hogy VPN nélkül is lehet használni bárhonnan, mert a torrent oldal meglátogatása sehol nem tilos, csak a letöltés. A letöltő linket meg beillesztem távvezérléssel az itthon levő NAS-n futó Transmissionba. http://xxxxan.sytes.net:9092/transmission/web/
A NAS-n lévő filmeket már megint nem gond beadni a Kodinak, WebDav eléréssel. https://xxxxan.sytes.net:4443/Transmission)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Videószerkesztés
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- FHD CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD INNO3D GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Intel PC , i5 10400F , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 2028ig GARIS GAMER PC (szinte vadi új) i7 14700KF, 7800XT, 2TB M2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest