Hirdetés
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz Spuri2000 #25117 üzenetére
Nálam még rosszabb a helyzet, feltelepítettem, és már meg sem jelenik az MS a video addonoknál! - így belépni sem tudok sehova!
Nem lett túl jó ez a frissítés. És természetesen a cashe törlés sem javít a dolgon, annak ugyanis csak akkor van értelme, ha már egyszer sikeresen be tudtál lépni az MS-be, de így hogy még az addonok közt se jelenjen meg?
Többször telepítettem, eltávolítottam, tehát nem a telepítési módban van a gubanc.....
Azt viszont jó lenne, ha az MS fejlesztője végre pontosan meghatározná, és ki-leírná végre, mely Kodi(esetleg xbmc) verziók alatt életképes az MS plugin. Továbbá, milyen függőség igénye van a legújabb MS addonnak, és ezt mely Kodi verziók képesek még kiszolgálni, mert ezzel rengeteg ilyen, -nálam sem működik az MS- kérdésnek lehetne elejét venni. -
grape_
csendes tag
válasz Spuri2000 #20388 üzenetére
Szia! Nálam is hasonló a helyzet. Egy héttel ezelőttig tök jól ment a githubusercontent.com/szabbenjamin/ittotttv... de most egy két csatornán kívül semmit sem nyit meg. Ezt küldtem a githubon kérdésként szabbenjaminak ma délután.
Szia!Március óta használom az általad készített ittott tv repót PI3-on OSMC-vel. Kb. egy het azt tapasztalom, hogy egy két adás kivételével nem indulnak el az adások, még a közszolgálatiak sem. Az ittott tv előfizetésem rendben van, tudok műsort nézni laptopon, vagy telefonon.
Újrahúztam az OSMC (régebbi és újabb frissétésekkel is) és telepítettem az általad megadottak alapján a connect servletet, de semmi változás. az iptv kliens úgy tűnik rendben van.
Sajnos nem nagyon ismerem a linux világát lelkes amatőrként használom, de ez most kifogott rajtam. Van valami ötleted, hogyan lehetne orvosolni a helyzetet? Köszönöm! Z.
Ha lesz válasz jelzem. Esetleg azóta van fejleményed?
ÜDv,
Z. -
pistiv
csendes tag
válasz Spuri2000 #19581 üzenetére
Sziasztok,
mivel se a Movie Shark, se a Movishark CC nem működik kénytelen voltam kipróbálni az Exodus HU-t és az ExoSharkot.
A kérdésem az lenne, hogy:
Ezek a kiszolgálók közül amiken megtalálja a filmeket, mik a torrentes kiszolgálók vagy a nem torrentesek? (Amelyiket könnyebb behatárolni)
Mert ahonnan nézem itt nem lehet torrentezni, illetve megbűntetik. Ezért lenne ez fontos számomra.
Segítségeteket előre is köszönöm.
(Online Stream lehet, de ha a háttérben torrentről szedi, vagy torrentről streammeli az már nem jó)[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz Spuri2000 #12640 üzenetére
Töröld a userdata/addon_data/plugin.video.movieshark könyvtárat.
Benne maradtak a régi, az új verzióval nem kompatibilis dolgok, ezért nem megy a kedvenc mentés.
Ez után én újra tettem a movieshrk addon-t, de lehet hogy ezt sem kell, és jó lesz megint minden.[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
válasz Spuri2000 #9383 üzenetére
Írtam már róla, hogy szerintem /tapasztalatom szerint/ Samsungék nem támogatják alapból, minden készüléknél az Anynetet.
Itt mos megint erről lehet szó. Az 5000 a belépő volt, és kisporolhatták. Az 5500 leírásában már találtam róla leírást.
A hivatalos oldalon fellelt leírásokszerint [E5000 angolban szó sincs róla] míg az [E5500 magyarban több oldalon tárgyalja a lehetőséget.][ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
urgoz
aktív tag
válasz Spuri2000 #6857 üzenetére
Nem lehet :/ PVR manager nem tud más plugint meghívni.
Ha ilyen ambícióid vannak, akkor próbáld ki a Pseudo Live TV program addont. Gyakorlatilag bárhonnan tudsz linkelni (másik plugin, pvr manager, youtube videó vagy lista, netes stream...), tud epg-t is, de a konfigurálása finoman szólva nem egyszerű, és néha fura dolgokat művel. -
őstag
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Ukrajnai háború
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Videós, mozgóképes topik
- Honor Magic V2 - origami
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest