Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért az nekem még mindig " fájó " dolog hogy Android esetén nincs megoldva érintő képernyő esetén a másolás és beillesztés dolog.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
A mozimix kiegészítő clodfare miatt nem megy most? -
aprokaroka87
nagyúr
Egy általános kérdés, az hogy pl a skysowtime plugin egy Tableten hibásan kezeli az FHD tartalmat, míg egy telefonon meg tökéletesen megy, az adothat abból hogy az eszköznek eltérő a hardveres gyorsítás képessége az adott codec esetén?
Egyáltalán a drm védett tartalmak esetén lehetséges hogy a kodek is más?
Szóval hiába tud L1 szintet az eszköz, ha a gyári kódek egyszerűen hibásan értelmezi azt. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kis-attila #48612 üzenetére
Nekem pl Android 14 alapú os esetén eleve
első telepítés során erre kért engedélyt.Ez egy kicsit eldugottabb részen van alapból.
Ha a külön bemegyek az app engedêlyei közé akkor ott ennyi van.
Ugye a logika szerint a kodinak nem csak média tartalmakhoz kellene hozzá férnie, hiszen egy .zip az nem médiafájl.
Android 12 óta jó pár változás volt Android tárhely kezelés kapcsán.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha Ezt a repot töltöd le, lesz valami?
MunezXBK neked lett volna válasz
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fatalista22 #48563 üzenetére
Na várj.
Az AAC-LC a Dolby teljesen más. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fatalista22 #48560 üzenetére
Minden féle hangkodek esetén szaggatás van?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fatalista22 #48245 üzenetére
Igen, telefonon és tableten is, volt amikor csak újra telepítés oldotta meg.
De ma pl a Moviedrive-on néztem egy sorozatot amelynek az egyik epizódja valami miatt eleinte csak akadozott majd miután ráunt egyszerűen kidobott a kodi 😁
-
aprokaroka87
nagyúr
Kodi az saját kodek rendszert használ AV1 esetén vagy pedig a vlc féle dav1d-t.
Természetesen szoftveresen dekodolt videó esetén értem. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Az mitől lehet, hogy noha minden jól van be állítva, de nem jön értesítés arról ha frissités érkezik egy kiegészítöhöz, telefonra jött, de most a táblagépre nem.
A mostani Fiilmpapa frissitésről sem érkezett jelzés. -
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak egy javaslat, a nem mükodő Moziklub kiegészítőt nem lenne érdemes eltávolítani az MS repo-ból?
Mert elvileg már az oldal is megszűnt.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fatalista22 #45626 üzenetére
Ez az, nekem teljesen jól működik Androidos telefon esetén.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fatalista22 #45624 üzenetére
Van, de ha jól tudom csak Androidon megy a dolog.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
®abstract® #41340 üzenetére
Telefonon néztem ( Redmi Note 7 ) ha kikapcsolom is minden megy normálisan, de pl a netflix plugin esetén már behal.
Gondolom ott csak hardveres gyorsítás mehet.
De filmpapa filmek mennek normálisan, mondjuk azért vicces lenne ha egy Snapdragon 660-nak gondot okozna egy kb 720p-s alap videó anyag kihajtása cpu-ból. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vargalex #41324 üzenetére
Nézelődtem egy kicsit
Ha jól néztem akkor a király beszéde is arról az oldalról van.
Droidon van egy olyan letöltés kezelő aminek az a neve hogy 1DM, Filmpapa-ról szoktam vele letölteni.Az 1DM Fel is kínál 1 letöltési linket.
linktehát ezt kinálja fel letöltésre.
Viszont van egy olyan alkalmazásom aminek meg Web video Caster a neve az meg felkínál még jó pár opciót.
Annyira nem értek hozzá, de ezek ha jól látom mások az url paraméterek, nem lehet hogy a Kodi meg a böngésző nem ugyanazt nyitja meg?
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként lehet érdemes lenne úgyis megnézni hogy letölteni az adott filmet filmpapa hd-ról, majd lejátszani közvetlenül kodi-ban.
Csak hogy ki legyen zárva a kodi codec hiba dolog. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
®abstract® #41311 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Androidos kodi-n van arra lehetőség hogy a telefon billentyűzetét használja?Nem pedig az amit a kodi mutat.
Beállítások-ban nem találom.
Nekem túl kicsik azok a " gombok "
Tudom ez a Windows topik, de hátha kapok választ.
-
aprokaroka87
nagyúr
mi a gond az olyan "hirdetésekkel" ahol hölgyek kinálnak szolgáltatást?
Amúgy reklámblokkoló nélkül az ilyen "kiszolgáló" oldalakra elég merész vállalkozás.
Múltkor a netmozi weboldalán kerestem egy filmet, meg is találtam, a netmozi oldalán is vannak reklámok, még oké kategória, de amikor kiválasztottam pl a clip... oldalt, és megjelent a videó, rányomva az inditó gombra, egy elég szépen megoldott ""marketing loop" -ba került a dolog.
Hiába van komoly reklámblokkolás a telefonomon, nem fogott meg semmit, persze aztán kiderült hogy chrome-ban nem volt jól a dns szerver beállitva.
Aztán már nem akarta megnyitni azt oldalt, aminek lehet több száz változata lett volna.
A kodi pluginos verzióban meg nem mutatta a filmet a netmozi oldalán, vagyis hát mutatta, de a linkeket már nem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Telefonomhoz nincs csatolva semmiféle fizikai bill.
Az hogy cpu decoding-al megy widevine 3 esetén lehet, de level 1 esetén is szebb a kép kodiban,
Valamiféle trükk biztos van, ha jól olvastam akkor a kodi plugin a böngészős hbo go-t használja, ott meg lehet nincs is drm ellenőrzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FHD CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD INNO3D GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Intel PC , i5 10400F , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 2028ig GARIS GAMER PC (szinte vadi új) i7 14700KF, 7800XT, 2TB M2 SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest