Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz huberpe #28434 üzenetére
Igen, kb ez van.
Nekem mindössze az a gondom, hogy ha a kodi egy média kezelő progi akkor ne nekem kelljen mindent csinálni, mert úgy van beállítva mindenhol, hogy de jól működik.
Ha nekiállok minden címet átírni, pontos évszámokat keresni ( minden oldal más évszámot ír sokszor), az epizódrészeket átnevezgetem stb stb, aztán vagy eltalálja ascraper vagy nem, kézzel állítgahatom, akkor már egyszerűbb ha letöltök pár borítót és tartalmat, bemásolom a fájl mellé és helyben hozzáadja. A munk kb ugyanakkora.A lényeg az lenne hogy működjön beavatkozás nélkül lehetőleg, és ha egy release címben van sok minden akkor szűrje ki ami nem kell és a filmcímre vagy sorozatcímre fókuszáljon és adjon rá valamit. De nem teszi sajnos.
Simán megoldható lenne, sajnos szerintem az én tudásomat ez meghaladja hogy megcsináljam.Ezt nem azért írom mert bármibe bele akarok kötni, csak én azt szeretem ha úgy működnek a dolgok ahogy kell
(Saját részre én sem használok ilyeneket, amit nézek az csak úgy van aztán törlöm is)[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz huberpe #26896 üzenetére
Nálam a sorozatok a [https://www.themoviedb.org/] alapján a magyar címmel vannak......a mappa nevek is.
Mappán belül szintén magyar fájlnevekkel.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Flowtation
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Kishibás! HP laptop - 15.6 - Radeon - DDR4 - SSD
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black APPLE.HU számla! 2026 január 10-ig Apple garancia! Akku 88%!
- Eladó bontatlan új állapotban lévő Deagostini és Hachette előfizetői ajándékok
- Kutya és macska kozmetikai nyíró és olló szett
- Gigabyte AORUS 31.5" 2K Super Speed (SS) monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest