Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
huberpe #28434 üzenetére
Igen, kb ez van.
Nekem mindössze az a gondom, hogy ha a kodi egy média kezelő progi akkor ne nekem kelljen mindent csinálni, mert úgy van beállítva mindenhol, hogy de jól működik.
Ha nekiállok minden címet átírni, pontos évszámokat keresni ( minden oldal más évszámot ír sokszor), az epizódrészeket átnevezgetem stb stb, aztán vagy eltalálja ascraper vagy nem, kézzel állítgahatom, akkor már egyszerűbb ha letöltök pár borítót és tartalmat, bemásolom a fájl mellé és helyben hozzáadja. A munk kb ugyanakkora.A lényeg az lenne hogy működjön beavatkozás nélkül lehetőleg, és ha egy release címben van sok minden akkor szűrje ki ami nem kell és a filmcímre vagy sorozatcímre fókuszáljon és adjon rá valamit. De nem teszi sajnos.
Simán megoldható lenne, sajnos szerintem az én tudásomat ez meghaladja hogy megcsináljam.Ezt nem azért írom mert bármibe bele akarok kötni, csak én azt szeretem ha úgy működnek a dolgok ahogy kell
(Saját részre én sem használok ilyeneket, amit nézek az csak úgy van aztán törlöm is) -
Borisz76
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest