Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz Flowtation #42916 üzenetére
Ez sem megy?
[link] -
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #42796 üzenetére
Sziasztok!
Erre nincs valakinek ötlete? Most már ott tartok, hogy a nappalis gépen is ezt csinálja a youtube. Ezen is leia van.
A hivatkozott log filet hol tudom megnézni?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #42796 üzenetére
Sziasztok!
Erre valakinek lenne esetleg ötlete?
Köszi!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Flowtation #41922 üzenetére
Szia!
Igen, de ha streamsb-ről van szó, akkor neked is ezt tudom írni. Amíg nem jön új release, kézzel javíthatod. A
script.module.resolveurl/lib/resolveurl/plugins/streamsb.py
-ban kell asources50
-etsources51
-re cserélni.
Linux alatt parancssorból pl.:sed -i 's/sources50/sources51/g' .kodi/addons/script.module.resolveurl/lib/resolveurl/plugins/streamsb.py
Alex
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #37965 üzenetére
öö, javítanám magam, mégsem megy. Maga az addon elindul, böngészni, keresni is tudok, de a lejátszás nem indul el. Egy idő után megjelenik az Estuary logo, mintha a skint indítaná újra. Van valakinek tippje esetleg?
szerk: esetleg az alap confluence skinnel próbáljam?
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #37962 üzenetére
#37956 blakey:
Elnézést kérek, egy újraindítás után feltelepült rendben, működik is. Valami chrome OS lemezképet is le kellett tölteni, de gondolom az rendben van.
Köszi még egyszer![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Flowtation #37955 üzenetére
Kodi saját tárolójából telepíthető és hGO néven fut.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37934 üzenetére
Ezért kérdeztem, említettem a transzkódolást, mint lehetséges lassító elemet....
A régi divx, meg az első xvid codeckek még eléggé gépigényesek voltak...esetleg kódold át azt a pár filmet mkv, mp4-be... -
consono
nagyúr
Hát ha SD, akkor biztosan nem a 100 megás interface a probléma. De ez az előtöltés így elég fura akkor... Milyen formátumúak ezek a filmek?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gyűrű
addikt
Kapcsold ki vagy be a hardveres gyorsitást, a lejátszó videóbeállításoknál. Nézd meg hogy akkor is akad-e.
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37931 üzenetére
A Fujitsu szerver, még ha a legegyszerűbb S1-es verziót is nézzük: [link] önmagában elegendő teljesítményt nyújt.
Az OpenMediaVault Linux szerveralkalmazáshoz meg eleve telepíthető a Plex is, de gondolom ez nálad nincs fenn a nas-on.
A Fujitsu Gigabites hálója is jó, viszont a gond inkább itt keresendő.
Ez lehet a rendszer szűk keresztmetszete, és egy nagyobb bitrátájú filmnél előfordulhat, hogy bizony ki-kimarad a jel, nem egyenletes a jelfolyam ezért sokat tölt elő a lejátszó. -
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37929 üzenetére
A kérdésedben nem tértél ki arra, hogy alapesetben, -amikor a leírt hiba jelentkezik- hogy milyen eszközzel, lejátszóval vagy médiaszerverrel nézed a nason lévő filmet. Mert ez is okozhat hasonló tüneteket, főleg, ha netán a médiaszerver lejátszáskor, sztreameléskor nekiáll transzkódolni a filmet. Ez is -meg még pár más is- okozhatja azt, hogy meg-megáll a lejátszás egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37927 üzenetére
Lehet kezdi megadni magát a nas-ban lévő merevlemez. Nem ártana egy felület ellenőrzést megejteni.
Vagy a kérdéses sd flmek sérülhettek meg, ezért tart tovább beolvasni őket, és addig nincs adat, amíg normálisan nem tudja azokat beolvasni a merevlemezről. Nem ártana a kérdéses filmekről mentést csinálni egy jó állapotban lévő másik merevlemezre.[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #37374 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valakinek nincs ötlete? Annyit vettem még észre, hogy ha újraindítom akkor megjavul, de csak egy időre.
Vagy menjek át a boxos topicba?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #33146 üzenetére
Beállítások/Média/Médiatár és azon belül van a Médiatár tisztítása.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Elemental
addikt
válasz Flowtation #33044 üzenetére
Ha változtatod a kiegészítők között az universal medai scraper beállításokat, attól még a média - médiatár - videók alatt is meg kell változtatnod a tartalmat, mert ott a régi beállítás szerinti fog megmaradni.
Legalábbis én így tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Flowtation #33048 üzenetére
Van tisztítás a beállítások alatt, videóra és zenére egyaránt. Nem kell törölni a felcsatolt mappákat. Ajánlom neked is figyelmedbe ennek az elolvasását.
-
divan
őstag
válasz Flowtation #33044 üzenetére
Nem, ez visszamenőleg nem változtat, csak az ezutáni ellenőrzésekre vonatkozik.
-
divan
őstag
válasz Flowtation #33032 üzenetére
Ha nem a tartalommegadásnál állítod be a scraper tulajdonságait, hanem a kiegészítőknél, akkor elég egyszer beállítani, és a tartalommegadásnál már azokkal a beállításokkal fog dolgozni.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #33024 üzenetére
A sorrenden nem tudsz változtatni egy klikkel?
Egyébként beállítás után érdemes egy médiatár tisztítás eszközölni és újra kéne szkennelni, így tiszta lappal indul. Ha csak simán változtatod majd ráereszted a keresést akkor sokminden a régi marad.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tobias40
veterán
válasz Flowtation #33024 üzenetére
Hogyan kell beállítani hogy az angol nyelvű címek magyarul jelenjenek meg,mind a posztereknél mind amikor a könyvtárakat lapozgatom?
A film leírások magyar nyelven vannak nálam de a film címek maradnak angol címmel.
A TMDB van nálam beállítva...[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Flowtation #33004 üzenetére
Saját magamnak a kodin belül írom át.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #33006 üzenetére
A többrészes filmek teljesen jól jelennek meg, legalábbis nekem azzal semmi gondom nem volt, időrendben vannak kiadástól föggetlenül. Universal Movie Scraper-t vagy TMDB-t használsz? Az előbbit elég szépen be lehet állítani és jónak kell lennie minden szempontból.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #33002 üzenetére
az ékezettel kezdődő címek a lista végére kerülnek. Van erre valami megoldás? - nos, ez alapszinten Kodi probléma, van olyan fork ahol ezt megoldották, nálam Plex az adatbázis, az meg jól kezeli. Lehet, hogy egy parancssor is elég lenne, hogy azt rendbe tegye, de ennek nem néztem utána.
A TMDB-ben ne írjátok ét a címeket, lokálisan "szórakozzatok" vele ha ez zavar, egyszer a Kod fejlesztők ezt is megoldják, de kevés olyan nyelv van ahol számítanak az ékezetes karakterek is ezért egy picit nehezebben kerül javításra.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Elemental
addikt
válasz Flowtation #33002 üzenetére
Én az egyszerű, paraszt megoldást választom. Az ékezetes kezdőbetűs filmeket átírom Énekelj - Enekelj. A több részes filmeknél pedig bele szoktam írni a számot, pl Harry potter 1 , stb.
Persze, ha van rá "gyári" megoldás, az engem is érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz Flowtation #28289 üzenetére
Médiatár beállításaiban a gyűjtemények vagy kollekciókat kapcsold be.
Az átvizsgálásból kizárás engem is érdekel. -
consono
nagyúr
válasz Flowtation #28284 üzenetére
Azt jelenti, hogy olyan frissítéssel játssza le a filmeket, amilyennel azok készültek. Ha 25 Hz, akkor annyi, ha 24 annyi, ha 23.976, akkor arra áll be a TV. Megnézheted, hogy a whitelistben szerepelnek e ezek a frissítési frekvenciák.
A másik lehetőség, hogy a 24 Hz-es filmet rosszul konvertálták 25 Hz-re és attól akad, ezzel viszont nem nagyon tudsz mit kezdeni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blakey
titán
válasz Flowtation #28284 üzenetére
Annak nem alapból kikapcsolva kell lennie? - nem
A képernyőhöz való igazítás legyen kikapcsolva (alapból ki van)Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djnice
veterán
válasz Flowtation #28276 üzenetére
Ha a "Képfrissítés gyakoriság beállítása: Indításkor/leállításkor" beállításon áll, akkor a forrás lehet a rossz.
-
consono
nagyúr
válasz Flowtation #28272 üzenetére
Ahogy djnice mondta, valószínűleg nem kadenciahelyes a lejátszás, azért van.
-
fjanni
tag
Lehet hogy nem segit de hátha. Nálam az volt hogy rövidebb, hosszabb ideig rendszeresen megállt a lejátszás, pufferelt. A wifi router (sima UPC) egy szinttel feljebb volt, jó volt a térerő és a sebesség is és mégis. Vettem egy 5G-t is tudó TPLink wifi extendert a föltdszintre, azóta megszűnt a probléma, HD anyagok simán mennek.
-
bucihost
senior tag
Sok mindentől függ. Pl honnan nézted és mivel az adott tartalmat?
Nálam is szokott ilyen lenni CE alatt, online tartalmaknál.... -
djnice
veterán
Tegyél rá CoreELEC-et vagy használj AFRD-t android alatt.
-
consono
nagyúr
válasz Flowtation #28057 üzenetére
Dettó
-
TGWH
őstag
válasz Flowtation #28009 üzenetére
Persze.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
PistiSan
addikt
válasz Flowtation #27814 üzenetére
Nálam is ilyen, htpc, libreelec kombó mellett.
-
mexel
veterán
válasz Flowtation #27688 üzenetére
Értem hogy meglévő pl NAS-on lévő tartalmakat lehet ( sőt kell) rendezni, de én nem erre szeretném használni. Amire kellene, hogy szülőnél rá van kötbe a boxra egy 500gb-os ssd. Arra megy a torrent. Az egy mappába megy. A szülő letölt egy filmet, amit kikeres pl a mag-on. Ott látjaa magyar címet. letölt sokat. De amikor lejön csak angol címek láthatók, release nevek stb. Egymás után lesz sok. lejön pár sorozat is, ugyanabba a mappába hiszen a Transmissionnak egy letöltési mappát tudok megadni ( vagy kézzel minig váltogatni valamit)
Ezért lenne jó hogy azt a mappát amibe mindent letőlt az ssd-re, átnézze valamelyik kereső és amit talál annak a mappájánál írkaja ki a tartalat és címet. Így máris tudná a szülő hogy mi az a film, ne csak annyit lásson pl hogy:
" Glass.2016.cvshz.usd6735.db.iso.remux.akarmi"
Ehelyett legyen ott a film címe magyarul és a borító.
ha megnézte úgyis törli, de ne kelljen kézzel kikeresgélnie pl telefonon hogy mi is eza film? Ha már kézzel kell kerestetni vagy külön mappázni akkor már úgyis tudja mi az, akkor már nem lesz értelme.
Szóval én ezt szerettem volna.Az más ha van egy gyűjtemény és az szépen katalogizálva és rendszerezve van, címejk kézzel átírva, az oké. Azt egyszer kell megcsinálni és valóban jó lesz.
Csak azért írtam le hogy nem az a baj hogy nem értem, vagy nagyon elégedetlenkedek akinek semmi nem jó, csak erre kerestem volna megoldást.
Szerk: az már nem baj hogy a kodi utólag szétválasztja film és sorozatok menüre a kettőt ( sőt az nagyon jó is), csak kár hogy nem lehet egy mappát mindenre scannelni, és nálam 10-ből 9-re nem ad találatot automatikusan
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #27601 üzenetére
Milyen sorozatokkal van gondod? jöhet privátba is ha vmi virágboltos..
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #27597 üzenetére
Szia, nem. Már írtam, a szinkronizálást nem szabad bekapcsolni, nem értem miért akarod ezt bekapcsolni...
. A sokcsatornás hang elveszik, és sima pcm stereo lesz. semmi szétválasztás és dekódolás nincs. -
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #27516 üzenetére
Nem tudom. Nekem 7.1 a kimenet, próbáld meg azon. De lehet hogy hibás film volt.
-
mikrofon
veterán
válasz Flowtation #27514 üzenetére
Nekem minap volt hang késés és hang akadás. Én azt feltételeztem, hogy olyan formátum volt amit a soundbar-om nem tudott kezelni. Kikapcsoltam a hangtovábbítást és jó lett. Persze a hang kevésbé volt élvezhető.
Ha erre van jobb megoldás engem is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #27514 üzenetére
Sohasem volt dolby vagy dts ill. HD hang ha a szinkronizáció be volt kapcsolva. Ez nem új dolog. De nálam nincs ilyen akadás. Ha késik a hang, azt meg a film közben lehet állítani a hang késleltetésnél
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #27511 üzenetére
Akadást még soha nem tapasztaltam, pattogásra esetleg kábelcsere?
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #27505 üzenetére
Lejátszás szinkronizálását ki kell kapcsolni!
Akkor adja árt a HDMI-n a a többcsatornás hangot. -
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #26812 üzenetére
Miért nem a TMDB-t használjátok amúgy? Sorozatokra teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
válasz Flowtation #26810 üzenetére
köszi mindenkinek a segítséget! (még nem sikerült megoldanom, de akkor nyilván ez a scraper miatt )
valóban nem volt ott a TVDB, úgy kellett hozzáadnom. -
huberpe
aktív tag
válasz Flowtation #26806 üzenetére
fileok megadása - smb-n megkeresem a nason a sorozat mappát - a könytár tartalma:sorozatok - most kipróbáltam a the tvdb-t de így sem jelenik meg semmi
-
PistiSan
addikt
válasz Flowtation #26780 üzenetére
Én is az alap skint használom, általában addig nézem a felszínt, amíg elindítom a filmet, vagy sorozatot amit nézni szeretnék.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #26777 üzenetére
Mi a mostanában menő, jól használható skin? - nem tudom, engem nem nagyon foglalkoztatnak a felszínek, én a Confluence-t használom, mert az a legpraktikusabb médialejátszás szempontjából, nekem az jön be, minden szükséges infó megjelenik amit látni szeretnék.
(#26778) Borisz76
Nagyon tetszik és megszoktam már a "Confluence" skin-t.
Létezik ez az újabb verzióra is ?
Igen, létezik az újra is.[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz Flowtation #26383 üzenetére
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #23619 üzenetére
... Egy zotac nd-02 az eszköz, ezen pedig 17.6-os kodi fut ...
Ahhoz a Zotac ZBOXHD-ND02 mini Pc-hez kétféle hangdriver tölthető le innen:
Realtek High Definition Audio driver R2.65 for Win 7 & Vista (93.0 MB)
ZBOX NVIDIA ION HDMI Audio driver(8 MB)és ez számomra azt jelenti, hogy az alaplapra integrált NVIDIA ION chipészlet is tartalmaz egy HD hangrészt, illetve az alaplapra van integrálva egy másik, Realtek féle hangrész is.
Most az a kérdés, melyik hangrész jelenik meg azon a mini pc-n futtatott Kodi hangbeállításában?Az NVIDIA ION HDMI Audio driver(8 MB) tartalma ez.
a csomagban lévő nvhda.inf fájl egy részlete.
Nagy valószínűséggel ez az NVIDIA ION HD Audio driver a HDMI kábelen történő hangátvitelhez lehet alkalmazva, míg a windowsos Realtek hangdriver meg a box elején látható analóg csatlakozásokhoz lehet hozzárendelve.
Ezért abban a cuccban az audio out beállításban az analóg hanghoz a Realtek drivere, míg a digitális audio out-hoz -HDMI kimenethez- az NVIDA ION hangdriver kell, hogy megjelenjen, mint kimeneti eszöz.
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #23619 üzenetére
... A fix oké, de az mit jelent, hogy megadott bitrátával? Ha egy film hangsávjai pl. DD 384 Kbps, az angol meg 1500 kbps, de nekem 380 van beállítva akkor olyanon játssza le? Magyarán minőségromlás történik? ...
Azt azért nem árt tisztázni, hogy az adott eszköz, amin a Kodi fut, milyen hangrésszel szerelt, hány csatornás megszólaltatásra képes alapból, illetve mennyi az a maximális mintavételi ráta, amit az eszköz tud alkalmazni, beállítható benne. Erre példának lásd az én régi, kis Linuxos gépemen futó Kodi-13.2-es Gothan verzió beállító képet.
Jól látható rajta, hogy egy alaplapi, integrált hangrész, chip van benne, Windowshoz van szoftver, driver, de a Linux alatt ezt az eszközt, mint szabványos AC-97 hangrész néven lehet működtetni, és ez két csatornás sztereó megszólaltatást tud. A Kodi-ban a rögzített módra alapból eleve 48 KHz-re áll be a mintavételezési frekvencia, de ez az érték itt nálam a Kodi-ban maximálisan 192 KHz-re állítható be. Tehát ennyit tud a hangrész. Viszont azt nem árt tudni, hogy minél nagyobb mintavételezési fix frekvenciát állítunk be, ez annál jobban igénybe veszi majd a gép processzorát, és ez akár a film lejátszásában is akadásokhoz vezethet.
Tehát, ha abban a Zotac nevű boxban jó erős proci van, és jó sok memória, akkor nyugodtan beállíthatod a Fixed beállítás alatti mintavételi frekvenciánál a nálad beállítható legnagyobb értéket. A már kérdés, hogy érdemes e. De ezt csak az általad elvégzett próbából fog kiderülni, hogy mit is bír még a Te Zotac eszközöd, milyen mintavételezési értéknél fog már a lejátszás esetleg akadozni. Amúgy a box alapból a legoptimálisabb értékre áll be a Fixed-nél, ez nálam pl. a 48KHz, mint írtam.
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #23615 üzenetére
Először is nem írtad meg a használt Kodi verziószámát, és azt hogy milyen eszközön használod azt.
Mert az egyes klf.eszközökre telepített, netán egyénileg-gyártóilag az eszközhöz módosított Kodi-ban lehetnek eltérések a gyári, standard Kodi beállításaihoz képest, lásd az előtted szóló fórumtagunk EM7680 boxát, ahol a gyári weboldalról levett és a kézikönyvben szereplő audio out beállítások öszerinte nem egyeznek meg az általa a boxon látottakkal, holott, amikor rákérdeztem, hogy milyen gépe van, és felsoroltam, többek közt a gyárilag a boxra telepített Kodi típus és verziószámát, arra simán rábólintott, hogy az. Ezek szerint mégsem az a Kodi verzió van a gépén, mint amit gyárilag kiadtak, vagy azért mert már időközben frissült egy másik, újabb verzióra, vagy nem tudom, miért.
A Te esetedben is jó volna tisztázni ezen kérdéseket, és azt is, hogy magyar nyelven használod e a Kodi-t, vagy nem.
Ugyanis, ha átállítod magyar nyelve a Kodi-t, akkor a kérdéses audió out beállítás menüben, ha ráviszed az egeret, kurzort, a kérdezett beállítási pontra, akkor alul magyarul megjelenik annak a magyar értelmezése, görgetve a leírást.És abban leírják, hogy mit is jelent a három kérdezett beállítási mód.
Valahogy így:
Fix(rögzített)=eleve beállítod, hogy hány csatornás audió rendszerrel dolgozol, és milyen bitrátával szólaljon meg a hang. Ha ezt választod, akkor mindig, minden esetben ez a beállítás lesz az érvényben lévő, mérvadó minden filmhez.
legjobban egyező=mindig a forráshoz képest legjobban megegyező beálítást fogja használni,minden esetben.
optimalizált=a forrás lejátszása előtt lesznek kiválasztva a kimeneti beállítások, és nem fog megváltozni akkor sem, ha a forrás tulajdonságai megváltoznak.
Bővebb magyarázat a Kodi wiki-jében. -
wajois
csendes tag
válasz Flowtation #23615 üzenetére
Talán itt keresgélj:
https://kodi.wiki/view/Settings/System/Audio -
consono
nagyúr
válasz Flowtation #23489 üzenetére
Én erre gondoltam, csak nem emlékeztem pontosan mi a neve Rontani szerintem nem rontasz vele, ha a kijelző ezt a módot szereti.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #23489 üzenetére
A korlátozott szintér egyenló a 16-235-el, de pont erről írtam. Filmekhez az a jó.
-
consono
nagyúr
válasz Flowtation #23459 üzenetére
Az is lehet, hogy csak a HDMI black level-t vagy mit kellene állítani fullra, vagy restrictedre, attól függően, hogy most hol van.
-
brazos
senior tag
A cucc weboldala szerint a boxod ZOTAC ZBOX HD-ND02 mini-PC powered by an NVIDIA ION graphics processor and Intel Atom processor egységekkel szerelt készülék.
Nem tudom, hogy a Libre szoftverben van e egyáltalán külön fényerő beállító rész, vagy csak a Kodi-ban lévő beállításra vagy utalva.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
úgy veszem észre sötétebb a kép. - RGB vagy yCbCr? Ezeket próbálgasd.
-
nagyúr
válasz Flowtation #23306 üzenetére
Openload párosítás: azonos hálózatból pl mobiltelefonról felmész az olpair.com-ra, bepipálod alul a négyzetet és rányomsz a "pair" gombra. Onnantól 4 órát tudod használni. Én ezt szeretem legjobban, mert ez a leggyorsabb és legstabilabb stream kiszolgáló. Reklámblokkoló nem árt a fenti párosító oldal megnyitásához.
[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #23305 üzenetére
Bocs a halmozásért.
Pi1B, 8.2.5 LibreElec, 17.6 KODI. Sorjában, minden addon települt, az exoshark a leglassabban. A telepítések után újraindítottam.MovieShark: települt, belelépve kiválasztottam a filmeket, azon belül pl. az Aquamant, a négy felkínált lehetőségből egyik sem indult el, openload.co párosítást kért, egy csomó plusz addon települt. A fedőneve sólyom elindult a streamcloud.eu sorral.
TV2 player: simán települt, próbára a TV2-ből a 3 testőr egy része, a Prime-on egy Don Matteo, és Humor+-on a Férjek gyöngye 1 része elindult, mindegyik a lehető legnagyobb felbontásban.
TV Shark: Legnézettebbekből, a Pletykafészek 1. évad 1. része se openload-al se vidto sorral nem indult el. A kiemelt szekcióból a Tóth János 1/1 szintén nem. Az openload-nál autorizációt kér mindkettő.
ExoShark: Mikor beléptem kiírta, hogy van frissítés. Nem tudom, hogy kellett frissíteni ezért ebben az állapotában: a Filmek, legnépszerűbbekből egyet sem tudtam kiválasztani, a népszerűek, évszámok listák nem jöttek be.
Dióhéjban ennyi, ha nem erre gondoltál, akkor bocsánat a hosszú kommentért!
-
Móncsa
aktív tag
válasz Flowtation #23303 üzenetére
MovieSahark TV2 ExoShark TVShark is megy?
-
divan
őstag
válasz Flowtation #23300 üzenetére
ha felteszed az MsRepot, és abból az OnlineStream addont, abban elég sok tévét lehet találni. De a MinDigTV, és a MédiaKlikk is tud párat, főleg közszolgálati csatornákat.
-
flamario
tag
válasz Flowtation #17277 üzenetére
http://www.ares-project-blog.com/kodi-add-on-reviews/enable-inputstream-adaptive-kodi-krypton/
-
blakey
titán
válasz Flowtation #17277 üzenetére
Leia alatt működik az HBO Go, Krypton alatt egyelőre nem.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #17268 üzenetére
No, most fértem a géphez. Végül is sikerült, de nem teljesen úgy ahogy leírtam. A lényeg, hogy van lazarus repository-m, abban benne is van a hbo go hungary, de telepítéskor egy függőségre hivatkozik, és nem települ, valami ilyesmi: az inputstream.adaptive 2.1.0 verzió függőség nem...innen viszont nincs tovább, mert eltűnik az értesítési sáv.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest