Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brazos
senior tag
válasz
M_AND_Ms #37410 üzenetére
Fogalmad nincs, hogy mit miért, és hogyan csinálok, csak írod a marhaságaidat! Ha legalább némi fogalmad lenne róla, akkor esetleg helyénvaló lehetne a megjegyzésed, de így? -értelme nem sok van.
Az egy dolog, hogy megrekedtél a repós telepítés szintjén, és onnan nem vagy képes tovább lépni, de ezért miért kell másokat kritizálni? -
tobias40
veterán
válasz
M_AND_Ms #36965 üzenetére
Vu+ PVR addon-t nem találok csak Enigma2-t,honnan tudom beszerezni?(vagy mindegy melyik?csat lista és epg van csak kép nincs hozzá!
)
Most win10-en és kodi 19.3-as verzióval keresem és próbálkozom,majd ha bevállna akkor kipróbálnám a CE alatti kodi-val is..szerk:hopssz,most bejön rajta az m4 de csak az!mintha nem váltana csatornát vmiért,mi lehet a gond?
-
válasz
M_AND_Ms #34875 üzenetére
Annyira nem világos. A hang eleve nem foglal tizedakkora helyet sem a stream-ben, mint a kép, ellenben a túltömörített kép közel sem zavarja annyira az ember érzékszerveit, mint a túltömörített hang (a szem sokkal jobban kompenzál, mint a fül). Ahhoz pedig, hogy a hang méretét érzékelhetően le lehessen csökkenti, nagyon durván le kell rontani a minőségét.
-
aky01
tag
-
peterattila
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #32276 üzenetére
Én pontosan ezt szeretném. Megadom neki az elérési utat (/storage/zene nfs-s mount), ha tartalomnak a filmeket választom, akkor az információs szolgáltató a TMDB, berakja a filmekhez. Ha viszont a könyvtár tartalomnak videóklipet állítok be, akkor az információs szolgáltató csak a the audiodb.com, ami viszont nem talál semmit (szerintem audio fájlokat keres). Innen hogyan tovább?
-
Gaben92
őstag
válasz
M_AND_Ms #31198 üzenetére
Amúgy ezt a Kodi miért nem tudja alapból?
Plex fut nálam NAS-on (semmi Plex Pass), az figyeli nekem a 3 mappámat (Filmek, Sorozatok, Anime) amik a NAS-on vannak és Win alatt SMB-n látom őket. Amint bemásolok valamit valamelyikbe, a Plex szépen befrissíti a médiatárba, lehúzza a megfelelő metadatát aztán pár masodperc múlva már látom is Apple TV-n Infuse Pro-ban. Hozzátenném ez menne Plex nélkül is az Infuse is tudja az auto update-et ha változás van. Plex egyedül az Anime miatt van mert annak a metadata része nem annyira evidens mint a filmeké, és a Plexben van egyedül tökéletesen működő anime scraper.
Ha hülye a kérdés akkor bocsi, csak ahogy említettem, nem használok Kodit és most is csak kényszerből raktam fel míg jön rendes Apple TV app UPCD-hez.
-
Castell
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #30888 üzenetére
Értem, de ha a noname kategóriás tv-kre is rá van hegesztve a netflix (pl, dyras), akkor ott a lefrisebb program már elbukik, ergo az valszeg sohasem fog frissülni és a noname smart tv-n is meg van az esély rá, hogy egy idő után nem fog működni a dedikált addon. De láttam már olyat is, hogy vadiúj androidos smart tv-n a legfrisebb play-ből telepített apk sem ment... Mindenesetre érdekes a Netflix hozzáállása etéren, de ők tudják, ezzel a felhasználókat fogják csak feldűhíteni.
-
-
válasz
M_AND_Ms #27582 üzenetére
Az marha jó, mert nem tudom a felhasználó nevet, mivel csak úgy kaptam ezt a hozzáférést
(digi online addon megy még az email címmel)
Fogalmam sincs hol fut a digi proxy, nem igazán vágom ezt az egészet...
Próbáltam localhost-al is, de úgy sem ment a teszt...( lehet az email miatt...)
127.0.01 minek az ip címe? -
cof
veterán
válasz
M_AND_Ms #27426 üzenetére
Te, hogy neveznéd akkor? Nem csak egyszerűen listát és EPG-t generál, hanem a szerverrel fenn kell tartania a kapcsolatot, mert 10 perc után megállna az adás, ezért X időnként küld egy Hello-t, hogy tudja a szerver, hogy itt vagyunk. Ha nem fut a háttérben hiába van meg a lista nem megy a TV sem.
Servlet: HTTP kérést dolgoz fel és HTTP választ generál
tvg-logo="https://online.digi.hu/cache/api/programs/sport1.png" group-title="sport", SPORT1
http://192.168.0.15:3434/126Így néz ki a generált fájl, próbáljuk meg ezt beadni a Digi szervernek, a Servlet lefordítsa a kérést, mert egyébként a Digi is Token alapú linkekkel működik.
-
Teplic
tag
válasz
M_AND_Ms #27122 üzenetére
Digionline servlet. Az egyik legjobb cucc a [digionline] -hoz.
TVheadend -el kiegészítve: megállítható és visszatekerhető élő adás, custom epg, stb.
Csak CE, OSMC, LE stb alá, androiddal nem fog menni ez sem! -
válasz
M_AND_Ms #24712 üzenetére
Nem az, de nem egyszerű a megoldás.
A PVR IPTV Simple Client az egyetlen addon, ami támogatja a Kodi IPTV implementációját és tud streamelni http tartalmat. Ehhez készült egy fork, ami támogat felvételt is: [link]
Két opciód van, vagy otthon vagy C++ban és ez alapján csinálsz egy PVR addont az adott kiegészítőhöz, vagy lefordítod ezt a projektet, felteszed és a Python addonba nyúlsz bele egy picit, hogy egy ideiglenes m3u fájlba írja ki az általad rögzíteni kívánt stream linkjét, Ez talán egyszerűbb.
(#24713) FOX888
BubbleUPnP, bármilyen androidos http szerverként működő app (pl Servers Ultimate), vagy ez a tool mind képes megosztani Kodival a tartalmad hálózaton keresztül. Plusz talán a Yatse is, ahogy írták.
-
M_AND_Ms
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest