- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
FeriPapa2 #4803 üzenetére
Bár nem írtad, hogy milyen box és milyen rendszer, de szinte biztos, hogy pörgősebb topik is, ahol választ kaphatsz (amlogic box esetén például itt).
Ha CE-t használsz, akkor beállítások -> rendszer - > energiakezelés (bár gondolom azért írtál ide, mert droidon használod).
Android esetén nem tudom, mert soha nem használtam a droidot egyik boxomon sem. -
tomy86
addikt
válasz
leftyke #4629 üzenetére
Kodi és kiegészítői topik összefoglalóban találsz leírást.
-
tomy86
addikt
válasz
Melorin #4084 üzenetére
Szerintem csak a home.xml szerkesztésével oldható meg az estuary skinben.
Ezt a részt kell törölni (vagy <!-- kód --> jelek közé tenni)<include content="WidgetListEpisodes" condition="Library.HasContent(tvshows)">
<param name="content_path" value="special://skin/playlists/recent_unwatched_episodes.xsp"/>
<param name="widget_header" value="$LOCALIZE[20387]"/>
<param name="widget_target" value="videos"/>
<param name="list_id" value="6200"/>
</include> -
tomy86
addikt
válasz
garkeol #3794 üzenetére
Ha a skin topikjában nem találsz olyan módosított skint, aminek a megjelenése, funkciói pontosan megfelelnek neked (erre kicsi az esély), akkor marad az xml szerkesztés.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Estuary skint használok kisebb módosításokkal. Azt nem találtam meg, hogy hol lehet kikapcsolni a képernyővédőt zenelejátszáskor. Eddig nem találtam infót, hogy melyik xml fájlt kellene módosítani/kiegészíteni. Tudna valaki segíteni? -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Többnyire zenelejátszásra használom a boxot (CoreElec-kel). Az albumok előadónként vannak csoportosítva (főmappa az előadó nevével és benne almappákban az albumok). A fő mappában van az artist.nfo fájl. Megoldható, hogy amikor frissítem a médiatárat, akkor automatikusan az itt tárolt nfo-ból olvassa be a Kodi az információkat?
Mert jelenleg hiába állítom az "alapértelmezett előadó információ kiszologáló"-t "local information only"-ra, miután lefutott a tartalom keresés vagy médiatár frissítés egyenként kel minden előadónál az információ frissítésre nyomni, hogy beolvassa a helyben tárolt információkat (és még akkor is rákérdez, hogy nem akarm-e az internetről frissíteni). -
tomy86
addikt
Amíg nem érkezik jobb ötlet próbáld ki, hogy sd-re vagy pendrivera telepített Libreeleccel vagy Coreeleccel elindul-e (leírás az amlogic topik az összefoglalójában). Ha nem, akkor ezen az oldalon vannak hasznos leírások és linkek a feltámasztáshoz. Nekem is ez alapján sikerült visszahoznom a téglának hitt MXQ boxomat.
-
tomy86
addikt
válasz
lukika49 #3223 üzenetére
Inkább az előtted levő hozzászólásban is linkelt Amologic topikban kérdezz rá!
-
tomy86
addikt
válasz
Szatura #3217 üzenetére
Szerintem inkább ebben a topikban kérdezz rá!
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
LE-t használok 17.6-os kodival, az alap Estuary skinnel. Zsigus régi logoutos leírásban láttam olyan beállítást a zenékkel kapcsolatban, hogy az előadó listáról el lehetett rejteni azokat, akik csak válogatáslemezen szerepelnek a médiatárban. Ezt a beállítási lehetőséget nem találom. User error vagy kikerült a beállításokból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged