Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
Úgy gondolom, hogy a CE (CoreELEC) egy olyan rendszer, amely támogatja a Kodit, de például a SmartTube-ot nem tudom telepíteni rá, mert az egy Androidos alkalmazás. Amit korábban ajánlottál, az nem oldja meg teljesen a problémáimat. Van egy régi tévém, amit okosítani szeretnék, és szükségem van reklámmentes YouTube-ra és Kodi-ra, mindezt akadásmentesen. Egy olcsóbb Xiaomi TV box valószínűleg megoldaná ezt, de úgy gondoltam, veszek egy jobbat AliExpressről. Azonban a kínai TV box gyári Android rendszere nem a legjobb a jelenlegi tapasztalataim szerint.
-
11hh
tag
Most kipróbáltam pendrive-ról tesztfájlokkal, de nem váltott frekvenciát. Feltettem egy VLC playert is, de ott sem történt váltás. Általában DLNA-t és Kodi kiegészítőket használok, de a mozgások folyamatosan akadoznak. Volt nálam egy Xiaomi TV box, és azon gördülékeny volt a lejátszás. Lehet, hogy nem a legjobb TV boxot választottam, bár erősnek tűnt, azt hittem, nem lesz gond vele.
-
11hh
tag
Sziasztok! Van egy ilyen kinai tv boxom, és a kodin nem működik a kadencia helyes lejátszás.
Hiába állítottam így be:Kodiban a Rendszer/beállítások/Videók/Lejátszás/képfrissítés frekvencia beállításnál kapcsold át Start/stopra illetve vigyázz, hogy a lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz ne legyen bepipálva. Ha tvn nyomsz egy info gombot szépen ki kell írnia hogy 24 Hz egy 24 Hz anyagnál.
MIt tudok még próbálni? Tévén folyamatosan 1080p 60hz van írva, ha tv box beállításában átállítom pl 24hz-re akkor szépen átvált 24hz-re a tévé is. Kodi sajna nem állítja át.
Kodi verziója: 21.1
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest