- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
hobbivideós #3339 üzenetére
Már írtam, hogy merre tovább. A HiMedia lejátszók topikjába... [link]
-
kezo0
addikt
válasz
hobbivideós #3336 üzenetére
Szia, szerintem a Q10 Pro csak bekapcsolt állapotban mutatja az időt.
De jobban jársz, ha a HiMedia lejátszók topikjában teszed fel a kérdéseidet – akár a Kodival kapcsolatosakat is. -
tomigonzo
aktív tag
válasz
hobbivideós #3333 üzenetére
ahogy nekem itt lejon neked alapveto imseretek hianyoznak a kodi kezelesbol
szvsz telepits egyet a gepedre es probald meg azon kiismerni a mukodeset,
mert termeszetesen lehet media tarbl torolni, (alapban menubeallitasoktol fuggo opcio!), de tuti nem a 'del' gomb megnyomasaval (egyetlen medialejatsozn sem, opcios menu elereset kellene megtalalnod (megismerned, nagyban megkonnyitene a a felhasznalast, (konkret kerdesedre, a media tarbol valo torles kodi eseteben ket lepeses feladat, eloszor az opcios menubol -ha elerted es a menuben engedelyezve van a mediatarbol valo troles opcio- torlod magat a filet, aztan pedig egy media tar tisztitast csinalsz ami kipucolja azokat a filmeket a listadol amik mogott nincs tartalom/file
tobb film informacios addont is lehet telepiteni, es akar parhuzamosan is hasznalni (vagy csak egy bizonyos film informacionak eleresehes), Az Inuversal MOvie Scarpert probald meg, ami egyebkent magyar feljlesztes ha jol tudom, es nagyon jo eredmenyt szokott adni, (nem mindig lesz hibatlan megolda ha az informaciokat magyar nyelven szeretned elerni, ill filmcimeket is atfordittatsz a kodival!)
innen azt mondom (bar nem ismerem az adott mediaplayert), hogy minden funkcio elerheto altalaban a taviranyitokrol, meg joval kevesebb fizikai gombbal megaldottakkal is (lasd Apple tv, Fire tv, tapasztalatbl mondom
szoval egy gyors kodi talpalo szerintem elsore, gepen, ott konnyebb navigalni, es felfedezni mik a lehetosegek
-
Elemental
addikt
válasz
hobbivideós #3331 üzenetére
Himediahoz is van telefonos alkalmazás. A himedia topik összefoglalójában van link, ha jól emlékszem.
-
kmarci25
veterán
válasz
Nekem sincs se billentyűzet, sem egér az Amlogic processzoros lejátszómhoz kötve. Van viszont egy rádiós távirányítóm. De megoldhatod úgyis, hogy telefonról a Kore vagy Yatse appal irányítod a kodit.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
probad meg a 'menu' gombbal a taviranyiton,, vagy az 'ok' hosszan nyomva
-
kmarci25
veterán
válasz
hobbivideós #3329 üzenetére
Egyrészt a médiatárba letöltött borítókat, tartalmakat kellene javítanom, módosítanom, mert nem mindig a megfelelő borítót/tartalmat tölti le az adott filmhez
Címre hosszú katt, információk alatt keresd meg a Borítóképek lehetőséget, és ott választhatsz mindent (borítókép, fanart, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest