Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
hobbivideós
üzenetére
Már írtam, hogy merre tovább. A HiMedia lejátszók topikjába... [link]
-
kezo0
addikt
válasz
hobbivideós
üzenetére
Szia, szerintem a Q10 Pro csak bekapcsolt állapotban mutatja az időt.
De jobban jársz, ha a HiMedia lejátszók topikjában teszed fel a kérdéseidet – akár a Kodival kapcsolatosakat is. -
tomigonzo
aktív tag
válasz
hobbivideós
üzenetére
ahogy nekem itt lejon neked alapveto imseretek hianyoznak a kodi kezelesbol

szvsz telepits egyet a gepedre es probald meg azon kiismerni a mukodeset,
mert termeszetesen lehet media tarbl torolni, (alapban menubeallitasoktol fuggo opcio!), de tuti nem a 'del' gomb megnyomasaval (egyetlen medialejatsozn sem, opcios menu elereset kellene megtalalnod (megismerned
, nagyban megkonnyitene a a felhasznalast, (konkret kerdesedre, a media tarbol valo torles kodi eseteben ket lepeses feladat, eloszor az opcios menubol -ha elerted es a menuben engedelyezve van a mediatarbol valo troles opcio- torlod magat a filet, aztan pedig egy media tar tisztitast csinalsz ami kipucolja azokat a filmeket a listadol amik mogott nincs tartalom/filetobb film informacios addont is lehet telepiteni, es akar parhuzamosan is hasznalni (vagy csak egy bizonyos film informacionak eleresehes), Az Inuversal MOvie Scarpert probald meg, ami egyebkent magyar feljlesztes ha jol tudom, es nagyon jo eredmenyt szokott adni, (nem mindig lesz hibatlan megolda ha az informaciokat magyar nyelven szeretned elerni, ill filmcimeket is atfordittatsz a kodival!)
innen azt mondom (bar nem ismerem az adott mediaplayert), hogy minden funkcio elerheto altalaban a taviranyitokrol, meg joval kevesebb fizikai gombbal megaldottakkal is (lasd Apple tv, Fire tv, tapasztalatbl mondom

szoval egy gyors kodi talpalo szerintem elsore, gepen, ott konnyebb navigalni, es felfedezni mik a lehetosegek
-
Elemental
addikt
válasz
hobbivideós
üzenetére
Himediahoz is van telefonos alkalmazás. A himedia topik összefoglalójában van link, ha jól emlékszem.
-
kmarci25
veterán
válasz
hobbivideós
üzenetére
Nekem sincs se billentyűzet, sem egér az Amlogic processzoros lejátszómhoz kötve. Van viszont egy rádiós távirányítóm. De megoldhatod úgyis, hogy telefonról a Kore vagy Yatse appal irányítod a kodit.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
hobbivideós
üzenetére
probad meg a 'menu' gombbal a taviranyiton,, vagy az 'ok' hosszan nyomva
-
kmarci25
veterán
válasz
hobbivideós
üzenetére
Egyrészt a médiatárba letöltött borítókat, tartalmakat kellene javítanom, módosítanom, mert nem mindig a megfelelő borítót/tartalmat tölti le az adott filmhez
Címre hosszú katt, információk alatt keresd meg a Borítóképek lehetőséget, és ott választhatsz mindent (borítókép, fanart, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Apple TV 4K (A2843) 128GB Wifi + Ethernet
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest