- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbivideós
újonc
válasz
tomigonzo #3337 üzenetére
Egyrészt nyilván igazad van az ismeretek hiányáról (ezért kérdezek a tapasztaltabbaktól, mert magamtól ennyire voltam képes)
Másrészt talán félreértetted, amit a törlésről írtam: fájlt tudok törölni, még a Kodiban is, a Q10 főmenüjében meg főleg. Ami a Kodiban nem megy, az a hozzáadott videóforrás törlése. Ha egyszer megadtam neki az elérési utat, hogy onnan olvasson be, utána azt az elérési utat nem tudom törölni.
Először gépen néztem meg a Kodit, jónak tűnt, többek között ezért döntöttem a Q10 mellett, merthogy az ottani fórumban mondták, hogy ez a lejátszó van a gépen (fogalmam sem volt, hogy nyílt, magam is leszedhettem volna)
Csakhogy amit a gépen a billentyű parancsokkal/egérrel megoldottam pikk-pakk, az a távirányítóval nem megy. Nem is tudom, hogy az androidos felületen lehet-e, vagy érdemes-e mondjuk egy blutoothos billentyűzettel próbálkoznom, mit enged meg az androidos verzió?
Egyébként a netes ismertetőket átrágtam nagyjából, de a videós anyagok 2013-as Kodiról szólnak, ráadásul azt írja pl: borító letöltéshez nyomjam meg az i gombot, beadja az infokat, onnan tudok továbblépni. Ugyan nem mondja ki pontosan, de gondolom a billentyűzeten kell ezt keresni, merthogy a távirányítón ilyen nincs. Szóval innen merre tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- További aktív témák...
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest