- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbivideós
újonc
Köszi... már írtam, hogy ott kezdtem anno, még a win-es Kodival való ismerkedéskor. Androiddal kapcsolatban ott sem sokra jutottam.
Pontosabban ott nem, mert itt igen: letöltöttem telefonra a Kore appot, megy a filmenkénti tartalom/borító letöltés, a videóforrások törlése, igazából minden, ami eddig nem ment.Köszi még egyszer a segítséget!
-
hobbivideós
újonc
válasz
tomigonzo #3337 üzenetére
Egyrészt nyilván igazad van az ismeretek hiányáról (ezért kérdezek a tapasztaltabbaktól, mert magamtól ennyire voltam képes)
Másrészt talán félreértetted, amit a törlésről írtam: fájlt tudok törölni, még a Kodiban is, a Q10 főmenüjében meg főleg. Ami a Kodiban nem megy, az a hozzáadott videóforrás törlése. Ha egyszer megadtam neki az elérési utat, hogy onnan olvasson be, utána azt az elérési utat nem tudom törölni.
Először gépen néztem meg a Kodit, jónak tűnt, többek között ezért döntöttem a Q10 mellett, merthogy az ottani fórumban mondták, hogy ez a lejátszó van a gépen (fogalmam sem volt, hogy nyílt, magam is leszedhettem volna)
Csakhogy amit a gépen a billentyű parancsokkal/egérrel megoldottam pikk-pakk, az a távirányítóval nem megy. Nem is tudom, hogy az androidos felületen lehet-e, vagy érdemes-e mondjuk egy blutoothos billentyűzettel próbálkoznom, mit enged meg az androidos verzió?
Egyébként a netes ismertetőket átrágtam nagyjából, de a videós anyagok 2013-as Kodiról szólnak, ráadásul azt írja pl: borító letöltéshez nyomjam meg az i gombot, beadja az infokat, onnan tudok továbblépni. Ugyan nem mondja ki pontosan, de gondolom a billentyűzeten kell ezt keresni, merthogy a távirányítón ilyen nincs. Szóval innen merre tovább?
-
hobbivideós
újonc
válasz
tomigonzo #3332 üzenetére
Próbáltam, az összes gombon végigmentem
A főmenüben van egy kereső gomb, egy nagyító, ott a legalsó lehetőség a TheMovieDB. Arra nyomva telepíti (3-4 kilépés, lefagyás után) a kiegészítőt, azzal sikerült már egyszer a neten megtalálni filmcímhez fent lévő összes borítót, ott ki is tudtam választani azt, amelyik nekem kell, de csatolási, beolvasási, lehetőség nincs.
Egyébként a távirányító gombjairól: van egy del gomb, gondoltam azzal lehet törölni szükség esetén. Pl. a videó hozzáadása menüpontban hozzáadok egy videóforrást, később mégis törölném, másikat adnék hozzá helyette. Na, ilyen nincs! Amit egyszer hozzáadtam, az bíz ott marad, míg világ a világ (vagy amíg nem rakom újra a Kodit).
-
hobbivideós
újonc
Sziasztok
Segítség kellene, több dologgal is elakadtam... 2-3 hete vettem egy Himedia Q10 pro-t, és nem bírok a Kodival.
Egyrészt a médiatárba letöltött borítókat, tartalmakat kellene javítanom, módosítanom, mert nem mindig a megfelelő borítót/tartalmat tölti le az adott filmhez, jellemzően amikor ugyanaz a címe több alkotásnak (nem tudom ilyenkor milyen alapon választja ki a borítót/tartalmat, de többnyire nem a megfelelőt tölti le). Van erre valamilyen lehetőség, egyedileg rákeresni a filmekre, és úgy társítani a fájlhoz a borítót/tartalmat?
Másrészt a Port.hu scraper egyszerűen semmit nem tölt le. Kb. 5.000 film és rajzfilm van a HDD-n, de egy borítót, tartalmat sem tölt le. Más scraperek szinte az összeset, csak sajnos néha a fent írt módon.
Van még gondom, de azokat majd akkor, ha ezekre van valami megoldás...
Köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest