- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz santakaloz #3461 üzenetére
Azzal valóban elleszel egy darabig.
Android helyett érdemes lenne megpróbálni egy CE-t (CoreElec) telepíteni és még jobb lesz!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz santakaloz #3459 üzenetére
Szia!
Milyen SONY TV ez?
Androidos boxban gondolkozol? Mennyi a keret?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz geogabcsi #3133 üzenetére
Sorozatoknál lehet, hogy kipróbálnám azt, hogy egy sorozat külön évadai egy könyvtárba.
A sorozatok könyvtárban Nálad, külön könyvtárakban vannak a Handmaids Tale részek. Én úgy csinálnám (nálam így van), hogy a Sorozatok mappán belül létrehozok egy főkönyvtárat a sorozatnak, Nálad ez a Handmaids Tale és ebbe a könyvtárba teszem bele az összes részt!
Nálam így néz ki:Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Ahogy nézem Haladó szinten vagy beállítás terén. Nincs véletlenül még egy fokozat? Ott több menünek kellene lennie.blakey megelőzött.
A bufferelés az advancedsettingsben van. Kicsit bele kell túrni a KODI-ba, melyhez kell egy Androidos fájlkezelő mindenképp.
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Véreshurka #3000 üzenetére
Ha elakadsz kérdezz nyugodtan
-
Dolphine
addikt
válasz Véreshurka #2997 üzenetére
Én mindkettőt használok. PC-n utorrent 2.2.1, NAS-on DS. Mindkettőben lehet mappázni. Ráadásul a DS-ben RSS is van és a Series mappába tölti az aktuális sorozat legújabb részét!
-
Dolphine
addikt
válasz SunMount3r #2853 üzenetére
Értem, ez valóban probléma
-
Dolphine
addikt
válasz SunMount3r #2851 üzenetére
Nálam megmaradt minden.
Hogyan jelentkezik a bug?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2818 üzenetére
Én biza megtaláltam! Bocsánat, PC-n vagyok, bár tudom, hogy ez Androidos alap. A fájlok helyét Android alatt kell megkeresni!
Elvileg két megoldás is van:1. C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.grab.fanart\resources
Ebben a könyvtárban van egy settings.xml fájl
<setting id="refresh" type="number" default="10" label="Refresh Time" visible="false" />
Ha a 10-et átírod magasabb számra, akkor lassabban vált.A külföldi fórumokat olvasva azonban ez nem mindenkinek jött össze
2. C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.aeon.nox.5\1080i
Includes_LiveBG.xml
<autoscroll time="7000" delay="7000" repeat="7000">SubString(Container(9000).ListItem.Property(background),s:playlist,Left)</autoscroll>
Az első számot kell csak változtatniNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz tobias40 #2813 üzenetére
Keymap Editorban Fullscreen, majd Windows. Ott bármit el lehet indítani, amit szeretnél a film alatt.
Viszont KODI-ban olyan lehetőség nincs (3 db. jönne fel és abból lehetne válogatni), amire Te gondolsz! Csak úgy lehet, ahogy Ejelhar kolléga korábban linkelte.
Itt szeretném megköszönni Ejelhar kolléga segítségét mivel nekem már eddig is nagyon sokat segített!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2763 üzenetére
Működik!
Két dolog maradt már csak!
1. Valahogy le kellene lassítani a Multi-Image Background váltásának sebességét!
2. Nem akarsz véletlenül ebből egy logout cikket írni, hogy a későbbiekben is megmaradjon az utókor számára?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2761 üzenetére
Amúgy a menete ennek az, hogy az eredeti Texture.xbt file-t mindenképpen betölti a Kodi, az általd készítettbe elég átvezetni a változásokat.
Szintén csak a felét értem. Az első fele, az világos. A második fele már nem Ha van egy módosított .xbt fájl gondolom annak ne a Texture nevet adjam. Ha más a neve, akkor hogyan vezessem át a változtatásokat?
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2759 üzenetére
The Gifted? Ebben a pillanatban fejeztem be a sorozatot!
A második variáció tetszik a legjobban! Azzal már ki lennék békülve!
a "midtexture_cache.png" file-t módosítva, sárga szín komponens és fényerő növelve
A png fájlt képszerkesztővel módosítottad?
Akkor csak ezt a fájlt kell módosítani?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2753 üzenetére
Nem rossz a zöld elképzelés sem!
ps. a kibontott textura file OSD mappájába találod amit át akarsz faragni [midtexture_cache.png], csak macerás, mert egymás is elhúzzák ezek a képek. Például e felett húzza a progreszcsíkot, az is változni fog.
Ezt azt hiszem csak félig értem
Tehát, ha teszem azt megváltoztatom a midtexture_cache.png színét pirosra, akkor a progress állapot jelző is piros lesz csak "erősebb" színben?DoItYourself
Köszönöm az ajánlást , azonban félreérthető voltam
Az Aeon Noxon belül a háttérképek úgy változnak, hogy más háttereket kap a Film menü illetve a Sorozat menü. Az itt váltakozó hátterek gyorsak!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2751 üzenetére
Te aztán nagyon értesz ehhez!Azt hiszem megvan, hogy a globalban mit áll átállítani, legalábbis laptopon már működik!
Az jó lenne, hogyha a háttér változtatást meg tudnád nézni. Én egyelőre még azt sem tudom, hogy melyik fájlt kellene módosítani, annyi van!
Ez a texture tool nem rossz. Ha jól értem, a fájlokat, amiben módosítani akarok, azokat "emészthető" formátumra alakítja, hogy bele tudjak piszkálni, majd vissza.
A kérdés az, hogy vajon melyik a bufferelő sáv színe?
Gondolom a Texture.xbt az ami nekem kell....Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Ejelhar #2749 üzenetére
Igen, a főmenü beállításainál lehet ikont is hozzárendelni adott szekciókhoz
Ez hol van, mert én nem látom
Gondolom itt arra utalsz, hogy egy gombnyomással a főmenübe térsz vissza.
Nem, ez megvan.
Én arra gondoltam, hogy a főmenün belül, vagy bárhol máshol egyből ugorhatna arra a menüre, amiben a leállítás van. A mostani állapot miatt elég sokat kell "scrolloznom". A gyári skinnél, bármelyik menüponton "álltam", ott csak lefelé kellett lépkedni és máris ott volt a kikapcs.Még egy jutott eszembe.
A háttér, most automatikusan változik. Sorozatoknál, filmeknél. De elég gyors. Ha jól számoltam 7 másodpercenként. Néztem a neten, hogy elvileg ezen lehet változtatni, csak eléggé ellentmondásosak az infók és az nem derül ki, hogy működik-e.Léteznek Aeon Nox változatok (Spin, Silvio, Madnox), ahol szinezhetőek ezek a sávok, bár -szvsz- nem néznek ki olyan jól mint az eredeti.
Akkor ezt inkább hagyom
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #2730 üzenetére
A Keymap Editort ismerem, de állandóan elveszek a beállításban.
Global beállítás kellene, vagy Home?
Azt tudja a távirányító, hogy bárhol vagyok visszalép a főmenübe, viszont itt még lépegetnem kell a leállításig. Ezt szeretném, valahogy megoldani.
Arra a sávra gondolok, amikor NAS-ról vagy stream előtöltés van. Az elég halovány[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #2728 üzenetére
Egyébként én a Te javaslatodra tértem át az Aeon Noxra!
Van viszont két dolog, amit nem tudok beállítani, pedig jó lennie.
1. Nagyon jó az alap skinben, hogyha bármelyik menün is voltam, ki lehetett lépni.
2. A Bufferelés sáv színét nem lehet valahogy megváltoztatni, eléggé halvány. Néha nem ártana rendesen látni[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz DoItYourself #2663 üzenetére
Ha megvagy, lehet, hogy majd kérdezek, ha nem gond.
-
Dolphine
addikt
válasz DoItYourself #2556 üzenetére
junkpod
Még meggondolomDoItYourself
Azért egy ilyen jellegű hangrendszert nem biztos, hogy eBayen vennék, de nem elhanyagolható tény ez sem. Köszönöm!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #2548 üzenetére
Nem, nem. Nem lesz ajándék. De nem híve a túl sok kütyünek, meg, hogyha túl sok kábel van mindenhol és a kicsivel is beéri.
Ha minden jól megy, akkor jövő őszre már egy házba költözünk és oda kell majdNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #2544 üzenetére
Köszönöm, értem
Kicsit mégis a Logitech Z906 felé húzok. A kedvesem biztos jobban örülne neki, mint egy külön erősítő, valamint hangfal kombinációnak. Neki a mostani (Creative Inspire T7700) is bőven megfelel!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz SunMount3r #2540 üzenetére
Ezeket már én is néztem, majd elolvasom a leírtakat!
Nem, nincs!
Erről a hangfalról van szó: Creative Inspire T7700Régebben létezett hozzá egy Ceative DDTS-100 dekóder, de már ezer éve nem lehet kapni!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem!
Ha minden jól megy, akkor feleségemmel jövőre házba költözünk és eddig a PC-n futtatott KODI helyett szeretnék egy dedikált eszközt.
A terveim szerint a box, LAN segítségével kapcsolódik az internetre. A boxot egy FHD (még nem néztem ki) TV-re kötném. Mivel a PC-n KODI futott, itt is szeretném továbbra is ezt a lejátszót használni.
Ami talán egy kicsit nehéz, hogy van egy 7.1 hangrendszerem (jack csatlakozós) a PC-hez, ezt szeretném a boxra kötni. Tudom, hogy a jack lehet, a szűk keresztmetszet, de hogyha 5.1-ként mát ráköthető, akkor boldog lennék.
Mit eszközt javasoltok?
A válaszokat előre is köszönöm!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...