- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mferii
csendes tag
-
Arolotifar
őstag
Úgy értettem, hogy miért nem MXIII-G-t rendeltél openELEC/Kodi kombóval?
Írtam, hogy a sima MXIII nem túl jó
Ha nem 30 GB-os anyagokat akarsz megnézni (csak 10-20GB-osat) akkor simán jó lenne neked
De jó az RPi2 isBár ahhoz kell még ház, MicroSD, táp
Kivéve, ha kitben veszed.
-
1.) feltehetően kodi bug, nem tudom mikori verziót használsz, szedd le a legújabbat (15.2 talán)
2.) főmenüt? milyen főmenüt? a szines-négyszöges android launchert? esetleg másik launcher?
ha ez az mx III az, ami apámnak is van, nem lesz egyszerű jóra összerakni... (olvass vissza, korábbi hsz-eimben szapultam eleget)
-
tozso76
aktív tag
Tavaly augusztus óta használok egy BFS 4KH-t teljes megelégedettséggel.
Megbízhatósággal semmi gond. A hozzáadott tápot azonnal kukáztam, mert hibás volt. Nincs fagyás, restart egyéb anomáliáktól mentes. Lassulást nem tapasztaltam. Igaz, csak média lejátszásra használom. Nincs app telepítgetés, email, facse stb. Az orosz fórumán fellelhető, Himedia M3 rom-mal használom.
Totál megérte az árát. Megint ezt venném, ha vennem kellene egy médiajátékos. -
Arolotifar
őstag
Az áramos boltban vettem, ott tette fel az OE/Kodi kombót Lifeforce kolléga
Az Android törölve lett, mivel nincs rá szükségem. Nálam is csak médialejátszóként üzemel, számomra megfelelően
Néha előfordult, hogy újra kellett indítani, mert belefagyott a tartalomfrissítésbeDe ez csak 2-3 alkalom volt.
Ebben a topicban kaphatsz még róla infókat: [link] -
lajthabalazs
senior tag
Nem írnak azok semmit. AV és kész, a magyar oldal a biztonság kedvéért az AV-t bemenetnek és kimenetnek is felsorolja, valószínüleg mikrofon + sztereo + kompozit videó, bár nem láttam még ilyen ötpólusú átalakítót, de a csatlakozó maga létezik. A review-kban is hanyagolták ezt a lyukacskát. Pedig szerintem nem csak én vagyok HDMI-s erősítő nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged