Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Legnagyobb csalódásomra a PI képminősége bizonyult az eddig megszokottnál gyengébb minőségűnek, főként a sötét tónusok részletei hiányoztak,
Hát én erre csak ezt mondom: [link]
Hergeltem, sőt, volt ott valami hdmi erősítés is egy sklán 1-7-ig, de nekem akkor se lett tökéletes.
-
Beni2360
félisten
Nem az a baj de tudnék csak van egy csomó DVD filmem iso-ban és idővel szeretném megnézni, de ki nem akarom írni.
KODI már a 15.2 ott lesz valami szűrővel a bibi csak nem tudom, hogy mit kellene állítani.Na majd elválik.
OpenElec meg akkor elég lett volna egy málnás. Szerintem eladom, nem nyújt nekem + 15k-ért többet mint a MAXEL. Alszok rá egyet. Jó éjt.
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest