- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Nem írnak azok semmit. AV és kész, a magyar oldal a biztonság kedvéért az AV-t bemenetnek és kimenetnek is felsorolja, valószínüleg mikrofon + sztereo + kompozit videó, bár nem láttam még ilyen ötpólusú átalakítót, de a csatlakozó maga létezik. A review-kban is hanyagolták ezt a lyukacskát. Pedig szerintem nem csak én vagyok HDMI-s erősítő nélkül.
-
lajthabalazs
senior tag
Sziasztok!
Eddig RPi 2-vel néztem médiatartalmat, de a Netflix kifogott rajtam, és most szeretnék kipróbálni valami újat. Mivel csak esti sorozatnézéshez kellene egy 720p-s plazmához, nincsenek magas elvárások, viszont van egy fontos kritérium: legyen rajta sztereó analóg audió kimenet. És legyen olcsó. Csak médialejátszót futtatok rajta, úgyhogy elég az 1GB memória, és bőven elég a 8GB belső tárhely. Beépített WiFi-nek örülnék, és bár rootoltam, flash-eltem már Android eszközöket, az sem hátrány ha out of the box működik.
Az MXIII-mal szemezek, itt is ajánlották, de nem tudom, mi az az AV jack?
Kicsit jobban felszereltnek látszik a BFS 4KM 4K, kicsit drágábban, de csak Aliexpressen találtam meg.Van más/jobb alternatíva 20e Ft alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest