- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Számtalan lehetőség közül én is a mappa elérési út egyezőség szerinti csoportosítást választottam. Ezzel jól tudsz játszani, mert ha kész a lejátszási lista akkor azt meg tudod nyitni listázásra, így láthatod, hogy az van-e benne amit szeretnél.
Ez után az Aeon Nox főmenü szerkesztőben az adott menuponthoz csak ki kell választani ezt a lejátszási listát és kész. Ha lesz időm csinálok screenshotokat is. -
junkpod
veterán
ok, nyugi
Amúgy itt most KODI-ra vonatkozott a kérdés és az én tapasztalatom szerint tényleg nem kell pontokra cserélni a szóközt, de angol cím és zárójel nélküli évszám az erősen javasolt.
Másrészt meg fel lehet menni a scraper weboldalára és ott kipróbálni, hogy megtalálja-e a címedet és/vagy mire érdemes javítani, néha azért akadnak makacs kiadványok és elnevezések...
Kodi azonban a kézi beállításnál amit listát felhoz találatokra, abban szokott megoldás lenni. -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1383 üzenetére
Egyszer próbáltam pár éve de nem emlékszem rá. De szerintem igen.
-
junkpod
veterán
válasz
headhunter #1403 üzenetére
Aha, megduplaztad, lassú neten segithet. Legfeljebb visszairod. Kíváncsi leszek a tapasztalatodra.
-
junkpod
veterán
válasz
headhunter #1400 üzenetére
Kérdés van e elég memória ehhez a gepedben, felek ha nagyot adsz meg túl csordul és fagyi lesz, meg ez növeli az elotoltesi időt is.
Mi volt a default? -
junkpod
veterán
Kore középső gomb hosszú nyomás talan?
Médiatár nélkül nincs filmek menu. Video, fajlok, hozzáadás menüben válaszd ki a forrás mappadat és add hozza, ekkor ott megkeresi és le scrapeeli a fájlokat és lesz filmek menu.
Filmek menüben ha a listában vagy akkor balra nyílra előjön a helyi menü ahol kedvedre választhatsz nézeteket is. -
junkpod
veterán
válasz
huliganboy #1391 üzenetére
Ja ez kb ua. Csak ha ezelőtt olvasom akkor nem jöttem volna rá.
A lényeg hogy esetemben a playernek (kodi) upnp távvezérelhető eszközként kell látszódni. Ezt engedélyezni is mert nem default. -
junkpod
veterán
válasz
junkpod #1386 üzenetére
jaj mekkora öngól... Ha bekapcsolom a KODI-n az UPNP vezérlést távoli eszközről, akkor ezt a windows alapból tudja, bármilyen lejátszó nélkül!
jobb gomb a fájlon, lejátszás a következő, KODI...
kicsit szöszmötölt de miután elindult (laptop-wifi-router-kábel-kodi) megy mint a karikacsapás és a laptopot semennyire nem terheli, innen csak a fájl folyik ki, a lejátszást a kodi végzi. -
junkpod
veterán
hogyan küldjünk videot a KODI boxnak telefonos YT-ról vagy PC böngészős youtubról?
Íme: http://www.howtogeek.com/277116/how-to-cast-youtube-and-other-web-videos-to-kodi-like-the-chromecast/Táviránytást engedélyezd KODIban.
PC-YT: telepts a böngésződre egy plugint, ezután jobb klikk, play to KODI és már megy is.
Android telefon-YT: telepíts egy távirűnytó appot a telóra (KORE, YATSE...), YT alkalmazáson belül tapizz a megosztásra, és a play in kore gombra (KORE telepítése esetén)jó szórakozást.
ha valakinek van ötlete, hogy laptopról jobbklikkes módszerrel hogyan vehetem rá a KODI-boxot, hogy lejátszon egy videot ami a laptopon van, azt megköszönném.
-
junkpod
veterán
újabb Krypton verzió: KODI 17 béta 4
-
junkpod
veterán
válasz
Gulyopapa #1381 üzenetére
Lehet jobb lett volna rendelés előtt kérdezned
Az hogy jól választottál-e attól függ mire szeretnéd használni és mennyi pénzed van. Ha a popcorn A210 leváltására csak egy médiaplayert szerettél volna akkor ha nem késő, mondd visszamajd nézz át az S905 boxok toikjába és az ajánlott típusokból rendelj egyet, ehhez képest 1/4 áron
-
junkpod
veterán
Van új, október 5-i KODI 17 beta 3 release androidra.
[forrás kodi.tv] -
junkpod
veterán
Szeptember 18-tol van új Kodi v17 beta2.
Állítólag javított audio passthrough résszel. Tesztelte már vki? Most töltöm. -
junkpod
veterán
Szerintem kar bármiféle mikulás rá biztatni a kollégát amíg nem tudunk semmit a problemarol: mi a forras, mi a kodi verzio, mik a kodi beallitasok, friss-e a fw?
-
junkpod
veterán
válasz
kmisi99 #1319 üzenetére
léteznek torrent kliensek androidra is, azzal mehet a letöltés, majd ha készen van akkor átmozgatod egy filmes mappába, ami akár külső hdd is lehet és mehet a lejátszás KODI alól.
Amit alapból javaslok: töröld a gyári KODI szoftvert, általában rosszul konfigolt, módosított és régi kiadások ezek. Ha Android alatt akarsz maradni akkor az SPMC vagy a VidOn.me a javasolt lejátszó a KODI helyett.Amúgy milyen HW van abban a noname box-ban?
-
junkpod
veterán
válasz
paparazzi2 #1304 üzenetére
Vegyél egy légegér távot. Nem túl draga.
-
junkpod
veterán
válasz
aprokaroka87 #1302 üzenetére
Ha gyorsabb a kártya kevesebb az akadas. Kodi android alatt igényel azért eroforrast.
-
junkpod
veterán
válasz
aprokaroka87 #1299 üzenetére
Igen. Meg a videó és audio.
-
junkpod
veterán
válasz
aprokaroka87 #1296 üzenetére
Mi van a videó és a hang lejátszásnál beallitva?
-
junkpod
veterán
A 16-ostól kezdve kifuttatják az amlogic HW támogatást. Én mindenképpen javaslom, hogy új eszközt Factori resettel kezd, azután távolítsd el az előre telepített KODI-t.
Ez után próbáld ki neked melyik működik jól (ez az igényeidtől is függ):
- KODI 16.x hw gyorsításnál csak az amlogic legyen bekapcsolva
- SPMC legújabb esetén is figyelj oda mi van bekapcsolva video és hang eszközként, HW gyorsításként
- VidOn.Me szintén mint az SPMC
- KODI 17 alfa: teljesen megszünt az Amlogic támogatás, szerintem ez a legkompromisszumosabb
Rakj fel egy LiebreElec-et egy SD kártyára/USB-re és használd arról média playernek, gyakorlatilag kompromisszum mentes lehet. -
junkpod
veterán
válasz
Baga1983 #1274 üzenetére
Van olyan android verzió amiben előre telepítettek erre megoldást, többségében neked kell megoldani.
Telepits playrol egy NTFS olvasó appot, ha azzal megy akkor ez a megoldás, ha azzal sem akkor tovább kell keresgélni.Kezo0: azért egy nativ sata belső vinyo tamogatasu eszkoznel ez elvarhato, de itt egy USB-s boxrol van szó, ne keverjük a dolgokat.
-
junkpod
veterán
Aeon nox menu testre szabású lejátszási listával:
Először is a külön választandó filmek kerüljenek külön mappába, majd hozz létre egy lejátszási listát azzal a feltétellel, hogy az "elérési út kezdodik" és id írd be a mappa elérési útját. Ezután ellenőrizd le a listát. Ha megfelelő akkor már csak hozzá kell rendelni a menü hoz. -
junkpod
veterán
válasz
Arolotifar #1233 üzenetére
Haladnak szépen. Érdemi changelog nincs az alfakhoz képest, csak bugfixek.
-
junkpod
veterán
válasz
kisgyerek85 #1226 üzenetére
Jelenleg az amlogic S905 Soc-al szereltek a legnepszerubbek, így azok a közösségi támogatottak. Olvasd el az S905 topicot összefoglalót, ott vannak ajánlott márkák, azok közül keresd meg a neked valót.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #1223 üzenetére
Az a baj, hogy nem válaszol semmi konkrétat, így tanácsot is nehéz adni, meg okulni is nehéz belőle.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1217 üzenetére
Nézd meg PC-ről vlc-vel, hogy egyáltalán él-e a link.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1203 üzenetére
Gyári kodi uninstall, majd legujabbat letoltod. Akár a 17alpha3 is ok lehet.
-
junkpod
veterán
Jujj, elolvasta a pH tesztet, azért ez eléggé használhatatlan, hogy kaphatott plecsnit?
Elsőnek szedd le a gyári (lopott) spmc-t és ujrainditas után tedd fel a vidon.me 13.2-est. (bár nem tudom milyen szinten támogatja a rockchip-et). Ha nem jó, tegyél próbát az spmc legujabbal. Ha az sem, akkor gondolkodj el egy aml S905 boxon. -
junkpod
veterán
itt van Back Row fórum
Amúgy szrintem ha egy médiatárazott videonak videoklip tlajdonságot adsz meg, akkor ide kerül automatikusan. Sajnos a konceertfilmek nem ide tartoznak. -
junkpod
veterán
innen letölthető két verzió:
VidOn XBMC V14.2.1
VidOn XBMC 13.2 verzió
Ezeken a full opciók bekapcsolásához regisztráció kell, ami ingyenes és ha jól emlékszem fél évig engedi használni (de utána lehet új emailcímre regelni)
Most nem tudom megnézni, hogy nekem ez a 13.2 van-e telepítve, majd este ránézek ha lesz időm. -
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
Android alatt jelenleg a VidonMe a legjobban működőképes (minden funkció működik), SPMC-vel nem volt még sikerélményem.
KODI 17 alpha verziók is eléggé jól működnek, 16-osnak gondja van a DD és DTS hangokkal.Android alatt jelenleg nem működik a frekvenciaváltás egyik verzióval sem.
LibreELEC 7.002 (KODI 16.2) hibátlanul, stabilan működik.
OpenELEC is jó, de vannak hiányosságai.Mind ezek Amlogic S905 SoC-ra vonatkoznak.
Esetleg (mivel csapdába csaltak, úgy néz ki összerakok egy összefoglalót) jó ötlet lenne ha jeleznétek kinek milyen HW-en melyik KODI volt tesztelve és hogyan működött.
-
junkpod
veterán
Jött újabb SPMC kiadas: http://spmc.semperpax.com
160815 -
junkpod
veterán
válasz
yossarian14 #1164 üzenetére
A Kodi majd mindegyiken fut, hol jobban, hol rosszabbul. A lejátszási igényeiket kellene meghatarozni.
A tvgo egy hisztis app, android kell neki, meg ki tudja... Erről csak az tud mondani jót akinek működik.
Mindig tv addon van kodi hoz.
Wifi: lehet jó, lehet rossz a wifi chip függvénye, de a gyártási bármikor változtatható. Kábelt kell kihuzni.
Wetek boxok felé keresgelj. -
junkpod
veterán
Augusztus elején jöttek ki új verziok: kodi 17 alpha 3 és SPMC 16.4.1
Probalta már ezeket valaki? Jók? (én most beszorultam LE ala -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #1141 üzenetére
Ja láttam, betalalt kolléga a hazai topikba
Amúgy az X sorozat csak vonzza a bajt, mivel ez az olcsó tesó, ezért ebből a minél olcsóbb (rosszabb) boxokat fogják noname cégek osszebarkacsolni.
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1035 üzenetére
Original volume downmix - et én tuti kikapcsolnam.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1033 üzenetére
Csak azért kételkedem, mert ilyen panaszt kodira meg nem hallottam, illetve én is kodival játszom le a Nason lévő zenéket, és nincs rá panaszom.
Leirnad mi van beállítva a Kodi hangkimenet és zene lejátszás menuknel?Ui: mit jelent a "hangkep"?
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1028 üzenetére
Szerintem a Kodi arra van felkeszitve , hogy minél kisebb belepiszkalassal továbbítsa a hangfolyamot, míg a poweramp egy telefonos lejátszó, ami a jack dugó kimenetre van optimalizálva (próbáld ki, ha kikapcsolsz benne minden eq és hangzás javitast, akkor milyen lesz), ezért hallasz markáns különbséget (nem jobb vagy rosszabb csak mas
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1025 üzenetére
Bocs, csak a kijelentesed tevedesen alapul, illetve kevés tapasztalaton mint inkabb hiten .
Próbáld ki, változik a hangero zenehallgatas közben ha a box hangero csuszkajat allitgatod? Ha igen, az azért van mert ez egy erősített kimenet, azaz a a box harmatgyenge minőségű erősítő áramkören megy át a jel, az pedig elrontja az egészet. Talán ez még a pc-hangszoroidon is kihallik.Voice24: keresd meg a boxod topikjat.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1023 üzenetére
"RCA kimenetekre kötött 2.0-ás akítv hangfalakkal hallgatom"
Akkor majdhogynem mindegy mivel játszod le, eleve korlátos az elérhető minőség. Nincs legalább optikai bemenet a hang dobozon? -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1021 üzenetére
Szerintem a Kodi pcm jelkent adja ki a lejátszót zenét, a power amp meg esetleg equalizert vagy dsp-t is használ. Nálam szépen szól hdmi out keresztül.
A boxodra nincs openelec vagy LibreELEC? -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1012 üzenetére
Minek power amp ha van kodi?
Nincs semmi kényszer android alatt kilenc az alkalmazás okból, akár az android home menübe is kiugorhatsz. Sőt a Kodi sem igényli a quit-et.
Amúgy milyen boxot, androidot, kodi verziót használsz? -
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1005 üzenetére
"Aeon nox", két kattintás kiprobalni.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1001 üzenetére
Nézd meg a menü testreszabása menüt. Az Aeon nox felületet nekem minden fomenuhoz aktuális hátterek porognek: filmek fanart, mese filmek fanart, koncert fanart, családi fotók.
Sőt egy régebbi verzióban volt az idojaras hoz is valtottkepes háttér. -
junkpod
veterán
válasz
huliganboy #993 üzenetére
Már csak az hiányzik, hogy a medi8er és a popi csapat is rajojjon, hogy le zárult egy korszak, aztán jönnek ide kodi-ért kuncsorogni
-
junkpod
veterán
Frissült a Kore (kodi remote) android app, állítólag sok újdonság van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest