- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1006 üzenetére
Feltettem az Aeon Nox-t. Kicsit csalódás, hogy minden menu item-hez külön kellett beállítani a "multiple backgrounds"-ot és arra sincs lehetőség, hogy megadjam milyen időközönként váltsa a képeket... Na mind 1.
Más: Installáltam a Kodi-ra az "OpenweatherMaps" időjárás kieget (ez volt a második amit felkínált), de a fokokat fahrenheit-ben (F) jelzi ki, celsius (C) helyett. Kutakodtam a Setting-jében, de sehol nem találtam hol lehetne ezt átállítani? Erre valami ötlet? (Vagy ha van ennél jobb időjárás addon, akkor javasoljatok légyszi). No meg az időjárás térképeket sem tölti be, látom Magyarország térképét, de semmi idő adatot nem mutat rajta, ez miért lehet?
Illetve még 1: Az "RRS feed" csíkot nem lehet sehogy sem kikapcsolni teljesen a képernyő aljáról?
Illetve még 1:
: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest