- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne! Gyakorlatilag már szinte minden platformon kipróbáltam a Kodi-t.1. Már második alkalommal szenvedek a magyar nyelv beállításával! Valahogy nyáron megoldódott, de már nem emlékszem hogy. Bemegyek a "languages" menüpontba és csak az English van. Nincs lista, amiről kiválaszthatnám a Magyart. Már Central-Europe -ra állítottam a régiót, Budapestre az időt, meg mindent, még a billentyűzetet is, csak a nyelvet nem tudom.
2. Tudom, hogy minden Kodi más (platform). De ha mondjuk egy PI3-as Kodit Backup-olok. Azt Androidosra, vagy LE-es Kodira vissza tudom tölteni? Vagy mindegyiket külön-külön kell Backup-olnom. A Beállítások elmentésére gondolok, hogy ne kelljen mindig végig zongoráznom verzió váltáskor, vagy újra telepítéskor, ecetera. :-))
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest