- Android szakmai topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekfog
csendes tag
Sziasztok!
Van egy H96 Max 8K Ultra HD-és boxom, ami 13.0-ás androidot futtat. Több sorozatot, filmet megnéztem már vele, főként a dmdamedia és a netmozi Kodi kiegészítőkön keresztül, jó is volt. Elkezdtem nézni egy sorozatot a dmdmedia-n (Brooklyn 99), a 6. évadig jó is volt, a 7. évadtól meg azt csinálja, hogy elindul a film kb. 2 másodperc alatt lefagy a kép, a hang tovább megy, majd az is 3-4 mp után lefagy, majd ugrik egyet és kb. ugyanezt ismétli meg. A netmozin is fenn van ez a sorozat, de ugyanezt csinálja a lejátszó ott is. Letöltöttem torrentről ezt a 7. évadot, de a Kodin pendrivról lejátszva is ugyanez a probléma. Telepítettem VLC media playert, azon is ez a probléma. A gyári médialejátszó a videót tök jól lejátsza, de a hangot meg nem.
Próbáltam rendszert frissíteni, de nem tudtam, mert azt írta ki, hogy a legfrissebb van fenn.
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest