- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekfog
csendes tag
válasz
®abstract® #4908 üzenetére
Konkrétan nem találtam meg a dekóder beállítást, de össze-vissza állítgattam mindent. Amúgy 20.3-as Kodim van. Nem működött úgy sem, már hagytam is. Ezt a video settings-extra-t sem találtam, de ránéztem mégegyszer, és kipróbáltam a pendrive-ról elindítani, jó lett. Utána meg a dmdamedia-s streamet is, és az is szuperül megy. Örülök, hogy végül összejött.
Köszönöm szépen a segítségedet! -
kekfog
csendes tag
válasz
®abstract® #4905 üzenetére
Köszi, telepítgettem lejátszókat, és az egyikben át tudtam állítani az audio hardveres dekódolást szoftveresre. Így tökéletesen működik a lejátszás. Ez volt a probléma.
A Kodiban nézegettem a beállításokat, de eddig még nem jöttem rá, hogy tudnám átkapcsolni a dekódolást szoftveresre.
A procija egyébként:
Rockchip RK3528 Quad Core ARM Cortex A53 Mali-450MP2 -
kekfog
csendes tag
válasz
®abstract® #4902 üzenetére
A korábbi 6 évad részei most is tökéletesen működnek, pedig ugyanazon a filemon fájlmegosztón vannak. Ráadásul az asztali gépről böngészőben ez a 7. évad is szuperül megy.
Na meg ugye attól még a torrentről letöltött fájlokat le kéne tudnia játszania.
Én kodek problémára gyanakszom, de hiába keresgéltem a neten, nem találtam semmi érdemlegeset. A VLC lejátszó úgy tudom, legalábbis asztali PC-és változatában, a saját beépített kodekjeit használja. Az asztali gépen nincs is semmi féle akadozás, mindenféle gond nélkül lejátsza. Ilyen kodeket használ egyébként:
-
kekfog
csendes tag
Sziasztok!
Van egy H96 Max 8K Ultra HD-és boxom, ami 13.0-ás androidot futtat. Több sorozatot, filmet megnéztem már vele, főként a dmdamedia és a netmozi Kodi kiegészítőkön keresztül, jó is volt. Elkezdtem nézni egy sorozatot a dmdmedia-n (Brooklyn 99), a 6. évadig jó is volt, a 7. évadtól meg azt csinálja, hogy elindul a film kb. 2 másodperc alatt lefagy a kép, a hang tovább megy, majd az is 3-4 mp után lefagy, majd ugrik egyet és kb. ugyanezt ismétli meg. A netmozin is fenn van ez a sorozat, de ugyanezt csinálja a lejátszó ott is. Letöltöttem torrentről ezt a 7. évadot, de a Kodin pendrivról lejátszva is ugyanez a probléma. Telepítettem VLC media playert, azon is ez a probléma. A gyári médialejátszó a videót tök jól lejátsza, de a hangot meg nem.
Próbáltam rendszert frissíteni, de nem tudtam, mert azt írta ki, hogy a legfrissebb van fenn.
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged