- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heraldry
tag
A raspberry fórumba írtam, de itt is megosztanám a hétvégi pozitív élményemet. Egy pi3-at használtam eddig mozizásra openelec-el. Mivel van egy ideje spotify előfizetésem, feltettem rá a spotify plugin-t és azt tapasztaltam hogy nem csak az kodi felületén működik hibátlanul, hanem a spotify connect-en keresztül bármilyen eszközről rá tudom küldeni a zenét.
Az egyetlen gond hogy alaphelyzetben ugye a HDMI-n keresztül jött a hang, ehhez pedig be kell kapcsolni a tv-t. Mivel volt egy elfekvő hangfalpárom, vettem egy Hifiberry AMP2-őt és rátettem a p3-ra. Teljes hétvégi mókolásra számítottam, de itt lepődtem meg mert, de a kodi hangforrások között egyszerűen csak megjelent a hifiberry.
Így folyamatosan megy a pi, Spotify is és a mozi is ráküldi a hangot.
(Beviteli eszközre évek óta egy rádiós billentyűzetet használok ezen a +/- -al egyszerűen változtathatom a hangerőt, nem kell tv-t itt sem bekapcsolni a Spotify esetén.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mini PC
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Formula-1
- Linux Mint
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest