- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heraldry
tag
A raspberry fórumba írtam, de itt is megosztanám a hétvégi pozitív élményemet. Egy pi3-at használtam eddig mozizásra openelec-el. Mivel van egy ideje spotify előfizetésem, feltettem rá a spotify plugin-t és azt tapasztaltam hogy nem csak az kodi felületén működik hibátlanul, hanem a spotify connect-en keresztül bármilyen eszközről rá tudom küldeni a zenét.
Az egyetlen gond hogy alaphelyzetben ugye a HDMI-n keresztül jött a hang, ehhez pedig be kell kapcsolni a tv-t. Mivel volt egy elfekvő hangfalpárom, vettem egy Hifiberry AMP2-őt és rátettem a p3-ra. Teljes hétvégi mókolásra számítottam, de itt lepődtem meg mert, de a kodi hangforrások között egyszerűen csak megjelent a hifiberry.
Így folyamatosan megy a pi, Spotify is és a mozi is ráküldi a hangot.
(Beviteli eszközre évek óta egy rádiós billentyűzetet használok ezen a +/- -al egyszerűen változtathatom a hangerőt, nem kell tv-t itt sem bekapcsolni a Spotify esetén.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest