Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeGoka89
újonc
Üdv mindenkinek! Adódott egykis probléma mivel újdonsült android box tulaj lettem amivel még nem is lenne probléma hanem inkább azzal hogy hiába telepítem a Kodi nevű programot a kis kütyüre nem akaródzik látszódni sehol se! Tehát felraktam már a Kodi websiterol külön akkor se lehetett újra megnyitni ha már egyszer kiléptem belőle , ha pedig az áruházból teszem fel szinten csak onnan tudom megnyitni mert a programok között se találom! Tehát a telepített alkalmazások között nincs, viszont az áruházban látom!
A android box neve t98 xgody ! Hátha van ilyen problémája másnak is és tudna nekem segíteni ebben mert kissé idegesítő hogy állandóan be kell lépni az áruházba ha meg akarom nyitni a programot! A válaszokat előre is köszönöm !( ismeretlen források engedélyezve vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest