Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeGoka89
újonc
Üdv mindenkinek! Adódott egykis probléma mivel újdonsült android box tulaj lettem amivel még nem is lenne probléma hanem inkább azzal hogy hiába telepítem a Kodi nevű programot a kis kütyüre nem akaródzik látszódni sehol se! Tehát felraktam már a Kodi websiterol külön akkor se lehetett újra megnyitni ha már egyszer kiléptem belőle , ha pedig az áruházból teszem fel szinten csak onnan tudom megnyitni mert a programok között se találom! Tehát a telepített alkalmazások között nincs, viszont az áruházban látom!
A android box neve t98 xgody ! Hátha van ilyen problémája másnak is és tudna nekem segíteni ebben mert kissé idegesítő hogy állandóan be kell lépni az áruházba ha meg akarom nyitni a programot! A válaszokat előre is köszönöm !( ismeretlen források engedélyezve vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest