Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
junkpod #1974 üzenetére
Dehát írtam... egy Philips 7181 modellen fut a Kodi (konkrétan egy 49PUS7181/12-n, amin a legfrissebb, már android 6 alapú fw van, bár a Philipsék (azaz valójában a TP Vision) huncutok voltak, és az api23 legtöbb részét szimplán kihagyták, ezért pl. dts-t is csak a gyári lejátszó applikáció tud
De egyébként a kérdésem nem volt összefüggésben azzal, hogy min fut a Kodi, mert sajna a probléma egyelőre nem megoldható (itt tárgyalják ki a Kodi fórumban)DoItYourself, köszi a Mediacoderes tippet, már el is felejtettem, pedig azzal transzkódoltam évekkel ezelőtt amikor még az iPhone 3GS nem evett meg semmi normális formátumot
Azt egyébként láttam (pont a fenti fórumban), hogy a Sony már kihozta a javított Mediatek driverrel ellátott fw-t, de sajna a Philips még nem (reméljük csak idő kérdése, szóval lehet hogy én se erőltetem egyelőre a transzkódolást)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gmail
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dacia topic
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest