Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
junkpod #1974 üzenetére
Dehát írtam... egy Philips 7181 modellen fut a Kodi (konkrétan egy 49PUS7181/12-n, amin a legfrissebb, már android 6 alapú fw van, bár a Philipsék (azaz valójában a TP Vision) huncutok voltak, és az api23 legtöbb részét szimplán kihagyták, ezért pl. dts-t is csak a gyári lejátszó applikáció tud
De egyébként a kérdésem nem volt összefüggésben azzal, hogy min fut a Kodi, mert sajna a probléma egyelőre nem megoldható (itt tárgyalják ki a Kodi fórumban)DoItYourself, köszi a Mediacoderes tippet, már el is felejtettem, pedig azzal transzkódoltam évekkel ezelőtt amikor még az iPhone 3GS nem evett meg semmi normális formátumot
Azt egyébként láttam (pont a fenti fórumban), hogy a Sony már kihozta a javított Mediatek driverrel ellátott fw-t, de sajna a Philips még nem (reméljük csak idő kérdése, szóval lehet hogy én se erőltetem egyelőre a transzkódolást)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest