- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5871 üzenetére
Húzd a craft skilleket.
Nem tudom milyen craft skilleket vettél fel,de húzd őket.
Mivel sub vagy így egyszerre akár 8 társat is elküldhetsz a búsba hogy begyűjtsön ezt vagy azt.Gyártani megy egyszerre 8x5 itemet tudsz.Nyolc társsal öt-öt cuccost.
De a nyolc társ csak 70-es szinttől van,20-as szinten 2 társ mehet,30-ason 3,40-esen 4,50-esen 5,60-ason 6,azt hiszem 65-től 7.
De nem néztem utána,csak úgy rémlik így volt kari húzás közben. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5869 üzenetére
Mert még kicsi vagy.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5864 üzenetére
Hát az nem sok,szerintem többet is lehet ha értékes skin-t szerzel,de nem értek hozzá.
Azt tudom hogy MMO-ban volt olyan magyar játékos aki többszáz dollárért adott el hajókat.Amit a játékbeli lock boxból nyitott,valami honlapon meghirdette fizették oda adta. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5862 üzenetére
Nem.
Csak ingame pézért szerintem.
Bár tudja a fene.
Lehet hogy van erre valami honlap ahol az egy milliárd feletti ritkaságokat el lehet adni valódi pénzért,csak az ugye nem túl legális.
Másik MMO-ban tudom hogy van ilyen,én ott sem csináltam,csak volt flotta társ aki ezzel foglalkozott. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5857 üzenetére
Nem megy hideg helyre.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5846 üzenetére
Majd a következő bolygókon ha csinálod mellék küldiket,találkozhatsz régi ismerősökkel.
KOTOR szereplőkkel,így vagy úgy,vagy KOTOR utalásokkal.Ugyanazokra a bolygókra is ellátogathatsz,de alaposan megváltoztak.
Bár egy kér régi helyet megtalálhatsz.Bár lehet benőtte a rozsda és marhára poros. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5843 üzenetére
Nekem sem volt még pozitív.
De nem voltam sűrűn beteg.
Na jó amikor tiszta vizesen be mentem a 3 fokos hűtőházba akkor megfáztam.
De az nem covid volt hanem nátha meg nagy adag hülyeség.
Egyszer meg nem akartak be engedni egy helyre mert túl alacsony volt a testhőmérsékletem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5841 üzenetére
Hű ha nekem még egyszer valaki az orromba meri tesztelni a covid-ot annak tuti feldugok egy seprűt oda ahova nem süt a nap.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5838 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5838 üzenetére
Datacronok nem küldik közben vannak elrejtve,hanem trükkös helyekre,például hegytető,háztető,satubbi.Eszement helyeken.Ha látsz valahol egy világító szines valamit,az az.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5833 üzenetére
Elég sok datacron van elszórva a bolygókon. Tythonon azt hiszem 3. Abból az egyik ad shardot, a másik kettő buffot.
A buff amit a datacronok adnak nem olyan sok, hogy mindenképpen szükséges lenne. Ha szereted a platformozást akkor poén összegyűjteni őket. A shardok pedig tényleg haszontalanok már. Az egyik újabb karakteremmel összeraktam egy mátrix kockát pár hónapja, de annyira gyenge volt az adott szinten elérhető artifactokhoz képest, hogy sosem használtam. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5835 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5833 üzenetére
A Legacy fülön van datachron panel ott nézd meg.
Remélem Lagacy-t már csináltál,sok dolog ugyanis legacy jutalmat ad.Nem tudom utólag megadja-e. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5831 üzenetére
Nem tudom találtál-e már datacronokat. Legtöbbjük permanensen megnöveli az egyik tulajdonságodat egy kicsivel, de némelyikből egy piros, sárga, kék vagy zöld mátrix szilánkot (shard) kapsz.
Ezeket tudnád ezen a helyen összekombinálni egy mátrix datacronná ami artifact típusú felszerelésként működik.
A játék indulásakor ez volt a legjobb megszerezhető artifact, így mindenki igyekezett összegyűjteni a szükséges szilánkokat. Mostanra teljesen haszontalanná vált sajnos. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5826 üzenetére
Jedi templomos puze nem rémlik.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5821 üzenetére
Akkor válaszd az Artificfe skillt.
Ahhoz kell archeology és treasure hunting.
Fénykardot tudsz készíteni,fénykardba való kristályokat,dye modulokat,fénykardba hilt modot,na és offhand cucccost. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5819 üzenetére
Hát azt szokta dobni a játék.
Custom kardot tudok készíteni,de abban nincs mod,venni kell bele vagy flottán vagy valamelyik bolygón. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5813 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5806 üzenetére
Jah a Training the force?
A küldetésben ki lehet próbálni mindegyik kasztot.De csak pár képességet látsz majd belőlük.
érdemes megnézni pár videót a kasztokról,ha van ilyen,de ne felejtsd el,minden kasztnak több combat style van,még a jedi knight - sentinelnek is van három féle. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5802 üzenetére
Jut eszembe.
Ha kőkemény RPG-t szeretnél,talán próbáld ki az ESO-t.
Vagyis Elder Scrolls Online-t.
Hasonlít az SW ToR-ra kicsit,lehet abban is házad,bár ott perkálni kell érte valódi pénzzel,eszement sok DLC és kieg van hozzá.
De minden kieghez tartozik minimum 100 óra sztori.Amit egyedül lehet tolni.
Nekem is megvan a játék meg egy két kieg és pár dlc.Főleg tolvajos dlc-k,mert tolvaj karim volt.Most is van csak inaktív,a játék F2p is játszható,viszont előfizető megkap minden tartalmat.
Félig steam félig bethesda accom van.
Van amit itt vettem meg hozzá van amit ott.
Steamről indul mert ott regeltem accot.Én főleg rpg-be toltam,elég jól felhúztam a tolvaj skillem,zsebeltem,be törtem házakba,csináltam heist-eket.Toltam a tolvaj céhet.Játékom nagy része lopakodásból és rablásból állt.
184.2 órát játszottam vele steam szerint. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5802 üzenetére
Hát mmo-kban általában hasonló.
WoW-ban általában temetőben éledsz és onnan futsz vissza a hulládhoz,ami nem mindig jó.
MMO-ban nem lehet végleg meghalni,na jó igen.De az másik játék.
Egyébként a karaktered azt hiszem Jedi knight és azon belül is sentinel,sentinel-nek háromféle harci stílus van.Minden kasztnak van két advanced kaszt,mind a két advanced kasztnak 2-2 különböző harci stílus és egy ötödik ami közös,vagyis mindkét advanced kaszt tudja.
De mivel előfizető vagy,tudsz kitanulni egy más féle kaszt-ot is.
Jedi consular - sith inquisitor kb ugyanaz,a sztori teljesen más a képességek hasonlók,csak az egyik villámokat szór és mindenféle rosszaságot addig a másik képes hozzádvágni a gellérthegyet.
Sith warrior - jedi knight megint egy forma,csak a sith warri csúnya rossz arc és abból meríti a képeségeit hogy eldurran a pipától az agya.
Jedi consular - sith inquisitor képes gyógyító karakter is lenni,tank is és dps is.
Jedi knight - sith warri dps és tank is tud lenni.
A knight és warri közelharcos főleg és a kardjával veri az ütemet,meg az ellen búráját.
A consular és inquisitor veszett messziről hozzád vágja a fél várost vagy olyan villámokat vág hozzád messziről mint a huzat.Plusz tudnak láthatatlanok is lenni.
Most csinálom sith assasin-al az eternal sztorit,már a végén járok,a harcok háromnegyedét skippeltem,mert egyszerüen elsunnyogtam az ellenség közt.Aztána hátuk mögül ilyet mutogattam.
Sith assasin a sith inqistor harcias advanced kasztja,a másik a sorceress.Az nem tud láthatatlanná válni,de ha a környéken van jobb ha van nálad villám hárító.Jah a respawnról és a halálról egy érdekes dolog.
Egykoron mikor nagyon hiányzott a WoW és mindenféle MMO-t kipróbáltam játszottam az EVE online-al.Egész jól ment,imádtam bányászkodni,napi 6-8 órát elbányászkodtam.
Aztán mikor már egész jól ment megvettem az álmaim bányászhajóját,ráment a vagyonom.
Iszonyúan örültem neki,úgy ki akartam próbálni hogy el felejtettem biztosítást venni rá.Lényeg a lényeg,rá fáztam megöltek a kalózok,EVE online-ban ha meghalsz bukod azt ami nálad volt,kapsz egy üres zsebű klónt akinek nincs semmije.Így lett vége az EVE pályafutásomnak.Egy hüyleség miatt elvesztettem mindent.
Hát ezt nem szeretném Sw ToR-ban. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5798 üzenetére
Még valami,az hogy repetitív eléggé szubjektív dolog.
Mindenkinek más a repetitív,van akinek ugyanaz a Flashpoint kétszer már repetitív,nekem a negyedik hammer egymás után csak vicces.
Szerintem mindenkinek más az ingerküszöbe.
Ha az Sw ToR repetitív akkor még nem játszottak a Star Trek Online-al.
Na az repetetív,de nem izgat,az hogy több ezerszer voltam már borg TFO-n,nem túlzás.
Mert a másfél éves orion recruit eventes karimnak is megvannak azok az öcsik ami 1000 darab borg TFO-k után járnak.Sőt a nemezis of unimatrix is.Vagy mi a ragya. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5798 üzenetére
Minden MMO repetitiív.Nincs olyan ami nem az.De az Sw ToR más,viszont te jedi knight-ot kezdtél,a jedi knight tényleg kaszabolós.
Két olyan class van amit sosem tudtam felhúzni nagy szintre,ez a Jedi knight és a sith warrior.
Úgy lett magas szintű jedi lovagom és sith warrim hogy ki jött a mostani kieg,ami megengedte hogy sith warrior eredettel egy jedi sage karit kezdjek,na és jedi knight eredettel egy sith sorceress-t.Sith inquisitor és a Jedi Consular teljesen más játék stílus,akármelyik ágát is választod.
Ezenkívül mindegyik kasztnak saját egyedi eredettörténete van.
De egyébként a hutt és a revan kiegészítő sztorija is jó,ha pedig eljutsz az eternal részre az már tényleg egy teljes értékű egyjátékos sztori.Ahol bizony sok múlik a választásaidon,a társaid élete és egyebek.Ha jön az az epizód amiben harcolni kell Scorpio-val,azt meg ne próbált úgy hogy legalább 30-as kedveltségű a társad.Különben megesz reggelire.Hozzá képest a jedi knight végső harca a Sith császárral lópikula. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5795 üzenetére
Fogadok egy ötösbe hogy hammer station volt.
Ott a szakadékba ugrás teljesen normális amennyiben a csapat nem normálisan tolja hanem gyorsítva.
Hammer sationon sok harcot ki lehet kerülni trükközve,viszont akkor a végén nem tudtok kilépni mert a csapat combatban marad.
Kénytelenek vagytok beugrani a szakadékba,ha meghaltok le jön a combat és be lehet fejezni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5793 üzenetére
Mi a fenére mentél?
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5790 üzenetére
Ne félj,ez itt nem áll fent,a játék le szintez a bolygó szintjére.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5788 üzenetére
Előfizusként több XP-t kapsz. + Úgy van tervezve, hogy aki nem akar minden kis apró küldit megcsinálni az se maradjon le szintben attól amit a sztori igényel.
Pl ha Sith oldalon jó karaktert játszol, sok mellékküldi olyan, hogy nincs jó választás max azt mondhatod, hogy ezt nem vállalom.De lesz ez még "rosszabb" is. Mire befejezed a normál sztorit (chapter 3) simán elérheted a 80-at pedig elvileg 50-es szintre volt tervezve.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5784 üzenetére
Modokat nem sokat találni dropból manapság, tudsz venni vendortól, gtn-ről vagy craftolni. De szerintem értelmetlen, mert kimoddolod a ruhát és öt perc múlva szintet lépsz és esik egy random cucc ami jobb mint amivel szenvedtél. De ez csak személyes vélemény.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5784 üzenetére
Tárgymódosítót vegyél.
Modification vendor vagy mi a rosseb.
A vendor ott van coruscanton a szenátus előtt.A föld alatt,menj le a lépcsőn a föld alá.
"Your level has been shifted to 17." szöveg meg azt jelenti hogy a bolygó ahol vagy max 17-es szintű,a te szinted túl nagy ezért 17-es szintűvé redukálja a geared. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5772 üzenetére
Ez egy MMO, kell bele olyan kontent is ami kimondottan groupokra van kihegyezve.
A WB-k is ilyenek, viszont azok legalább nem játszanak szerepet a sztoriban.Vannak Flashpointok amik szorosan kapcsolódnak a történethez, de story módban egyedül is végig tudod őket vinni.
Operationök az egyetlen amelyek kapcsolódnak a történethez és soloban nem tolhatóak. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5775 üzenetére
Nekem már volt jó pár.
De Sw ToR különleges,a hangulata nagyon ott van.Mellesleg tudja valaki hogy mióta árulnak a bolygókon vendorok adapted armor szetteket?
Tegnap néztem mint rozi a moziban hogy tython-on a jedi akadémián ott egy vendor aki komplett és szép jedi adapted armor szetteket árul.
Vissza gondolva én nem emlékszem ilyen vendorra,na mármost avgy az van hogy 10 évig úgy mászkáltam mint egy vak idióta és nem vettem észre,vagy ez nem túl régi dolog.
De már láttam egy ilyen vendort a hoth-on is,gyanúm az hogy valszeg minden bolygón van,csak én vagyok olyan marha hogy nem vettem észre. -
Geresics
addikt
válasz
Hegyirabló #5772 üzenetére
Ha letudnád, akkor MOB-ok volnának, nem BOSS-ok, pláne nem WORLD BOSS-ok!
Ez még mindig MMO, igaz, hogy valójában egy STORY BASED MMO. De attól még kellenek a közös lehetőségek, legyen az Flashpoint, vagy WB. Ez így van jól!
Aki pedig nem akar másokkal játszani, csak a sztorira fókuszálni, annak nincs más dolga, mint kikerülni ezeket, és bár lemarad sok extra mókáról, a karakter-sztorit nem befolyásolja!
A későbbi FP-k viszont már a világ alakulását is bemutatják, szóval azért érdemes már alacsony szinten próbálkozni ezekkel, hogy később már rutinból menjen!
De hangsúlyozom: a zseniális 8 alap karaktertőrténetre nincs semmilyen hatásuk, és már az is felér 8 önálló játékkal, szóval tényleg bátran fókuszálhatsz a saját történetedre! -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5764 üzenetére
Még valami.
A jedi knight/sith sorceress karim maximálisan jó és nulla dark side pontja van.
Enyhén spoiler jön.Amellett hogy maximálisan light side,a tanoncával romantikus kapcsolata van,aki maga is nő nemű,mellesleg.
Valszeg ez a jedi kódexnek kicsit ellent mond. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5764 üzenetére
Ó ez minimláis spoiler,hisz már a filmben is korruptak.
Egyébként nincs ezen a fórumon spoiler gomb. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5761 üzenetére
Szerintem nem csak a játékra, hanem a Star Warsra általában jellemző, hogy a jedik részéről bármilyen szabályoktól való eltérést rosszként állít be, ami egy idő után a sötét oldalhoz vezethet.
Néha idegesítő, ha 100% jó oldalt szeretnél. De igazából nincs kihatása a történetre ha bevállalsz egy pár sötét oldali pontot. Az általában jó oldalon álló társaid is olyan döntést támogatnak időnként ami sötét oldal pontot ad. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5761 üzenetére
Jah,háát,vannak ilyen fura választások.
Meg fogod látni hogy a szenátus korrupt.
De nem csak a szenátorok,de katonák és még sokan.
Egyébként ne hidd hogy a sötét oldalon könnyebb.
Az egyik achievmenthez kell hogy legyen max szintű rossz karid is,hát cseszettül nem volt könnyű.Sith karival csináltam,de nagyon nem tetszett amit csinálnom kellett.Eternal sztoriban már volt olyan fejezet ahol nem tudtam a sötét oldali választ választani,mert időközben meg kedveltem valamelyik társam.Így esett meg hogy a full rossz karim vissza esett és kapott egy csomó jó pontot is.Egyébként a sötét oldal korrupciója randává teszi a karaktert. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5759 üzenetére
Hogy milyen oldali pontot kapsz azt mutatja a játék.
Legalább is nekem mutatja,lehet a beállításokban kell be kapcsolni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5755 üzenetére
Persze,bármikor be írhatod csetbe.
Ha mázlid van akkor van rá igény és be hívnak.
Ahogy L3zl13 is írta general csetbe írd.
Egyébként van magyar cset is,bár elég lusták írni magyarok.
De hun néven megtalálod,azt hiszem /cjoin hun a megfelelő parancs.De megint nem vagyok játékban. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5755 üzenetére
Nar shaddaan most épp WB szezon van a főzőcskés event miatt. Folyamatosan mennek a WB csapat kérések. De ehhez kelleni fog a hajód amit a Coruscanti sztori végén kapsz meg.
Aktívabb guildek általában heti eventeket szerveznek (rampage) ahol végig látogatnak 6-8 bolygót és legyilkolnak egy rakás mobot, meg WB-t a conquest pontok miatt.
Ezen kívül lehet próbálozni az adott bolygón a general chaten, vagy a flottán is szoktak keresni embert WB ölésre. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5746 üzenetére
Igen, ezért kértem a screenshotot. Jól látszik, hogy arról van szó amit az #5740-ben írtam. A Quick travel a bolygón belül nem a térképről történik, hanem a Quick Travel képességgel (ami egy másik térképet nyit meg). Kicsit megtévesztő, de ez van.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5753 üzenetére
Dehogy.
Hagyd a pvp-t a rákba.
A world boss egyszerűen csapatmunka.Nem vagyok valami jó angolos,de a WoW-ban elég sok mindent meg tanultam.
Így már annyit tudok hogy tök idegenekkel alapszinten tudok kommunikálni.
World boss-t az emberek általában kedden szerdán ölnek,mert kedden jön a heti world boss küldi,azt gyorsan letolják. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5750 üzenetére
A quick travel pont jele valóban olyan.De ha használni akarod ezt kell elnyomni.#5751Hegyirabló
Hát cseten be írod hogy LFG WB.
Vagyis Looking for group world boss.
Kb,nem vagyok jó angolban.
Van is world boss gyilkolászós küldi flottán. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5748 üzenetére
A world boss simán megesz reggelire,van oylan amihez 10-12 ember kell van amihez 24 is kevés.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5746 üzenetére
Mount az ahhoz kell hogy ne gyalogolj olyan istentelen sokat,egyes bolygók olyan nagyok hogy ha gyalog akarsz végig menni rajta a társad tuti kiakad és elküld a búsba.
A quick travel egy kis fehér miniatűr galaxis ikon.
Az abilities menüben a travel lenyíló menüben.
Az én előző képemen a quick travel ott van a bal oldali quick bar-on a legelső kis gömb szerű izé.Fölötte a flee travel van. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5742 üzenetére
Jut eszembe,a flottán a supplies részen az egyik konzol ad conquest küldit,vedd fel.
Én is most vettem fel kiskarival.Az indítja el a conquest-et. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5742 üzenetére
Régen kézzel kellett unlockolni ezeket, de most már automatikusan megtörténik, amint felfedezed a mapet.
Screenshotot mutass, hátha abból látjuk mi a gond.
Mount: Elég nagy területek vannak, kell a mount. Bármilyen basic mount megteszi ha nem akarod csicsázni.
Ha pedig bármit akarsz másokkal együtt csinálni, akkor mindenképpen kell a mount, mert nem fognak rád várni.
Volt már párszor, hogy randomban össze kerültem veteran Esselesbe egy low level karival akinek még nincs mountja és valamelyik idióta el kezdett ragelni, mert nem tudta a srác tartani a lépést. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5738 üzenetére
Quick travellel nem tudom mi a gond nálad. Ha leírod pontosabban talán tudunk segíteni.
Így látatlanba max annyit tudok mondani, hogy nem a térképről lehet gyorsutazni egy adott bolygón belül, hanem van egy külön quick travel képesség ami egy másik térképet nyit meg, amin a már felfedezett quick travel pontok látszanak. Amire rákattintva tudsz "teleportálni".
Bolygók között pedig majd a normál térképről a galactic mapet kiválasztva tudsz ugrálni, amint megvan a hajód. Vagy felmehetsz a hajódra és azt a pilótafülkéből az adott bolygóhoz navigálva, ha szerepjátszós kedvedben vagy.
Illetve van még a taxi, amit Plata is írt.
Ha még nem tetted vegyél egy mountot gtn-en vagy valahol. Előfizetőként asszem 10 vagy 15-ös szinttől már van Speeder piloting. Lehet, hogy unlockolni kell a legacy perk-eknél. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5738 üzenetére
Javaslom hogy menj el a republic fleet-en a supplies részlegbe és ott vegyél modot a ruhádba.Most hányas szintű vagy?
Gyorsutazni szerintem csak oda tudsz ahol már jártál egyszer.De a taxi bárhova elvisz,csak lassúbb,de ha egyszer már felfedeztél egy helyet utána tudsz oda gyorsutazni.
Cartel marketban csak adapted geart tudsz venni szerintem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5736 üzenetére
Gondoltam írok az adapted armor szettekről.
Én általában fejlődős karinak ilyet veszek,vagyis nem veszek mert a collections-ban már van pár saját használatra.
Lényege hogy a szinteddel együtt nől,csupán modokat kell bele venni a flottán,de az olcsó.
Kinézetre lehet hogy nem a legszebb.
De a kinézetet bármikor lehet módosítani olyanra ami neked tetszik.Lusta voltam így modosítottam olyanra amilyen ruhát a bankban találtam.
Ha bármikor találsz egy szép ruhát ami neked tetszik,de nem akarod használni mert kicsi,ted el,fel tudod venni a kinézetét a viselt ruhádra bármikor.
Mellesleg ha a karaktereden található sapkát vagy mit nem akarod látni bármikor kikapcsolhatod. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5733 üzenetére
Nincsenek modok SWTOR-hoz.
A Preferences/Controls alatt van egy Camera max distance beállítás.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5733 üzenetére
Fogalmam sincs.
Azt tudom hogy egérrel lehet távolítani a kamerát,na de ennyire? -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5730 üzenetére
Ha a sztorit követed, megcsinálsz minden küldit akkor lassulni fog valamennyire, mert a sztori küldik elég sok időt vesznek igénybe. Ha csak szintet akarsz növelni akkor heroic-okkal, flashpointokkal, WB-kkel stb nagyon gyorsan megy.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5727 üzenetére
Hát igazából minél nagyobb szintű leszel annál több társat tudsz elküldeni craftolni.
70-es szinttől 8 társad melózhat egyszerre akár 5 munkán.
Szintezéshez a legjobb ha fogsz egy adapted armor szettet rá adod a karidra és veszel bele modokat a flottán a supplies részlegben,minden 4 szinten van új mod.
lehet hogy levélben kaptál adapted armor szettet a starfighter kiegért,de az ronda külsejű,viszont az outfits fülön a karakterlapodon megváltoztathatod a ruhád külsejét.
De majd megnézem tudok-e varrni adapted armort,fejből nem emlékszem rá.
A boltban kapható fejlődős modok olcsók.Pár száz kredit. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5725 üzenetére
Hajód ingyen lesz,amíg nem leszel nagy szintű a cuccokkal ne törődj,amit kapsz küldiben elég,majd 80-ason kell gondolkodni,de akkor meg FP ad geart.
Pénzt én kraftolással szereztem.
Nekem sincs túl sok,mert nincs kedvem a kereskedéshez.
De ha nagyobb szintű lesz a craft skilled akkor tudsz spéci cuccokat gyártani amiket sokért lehet eladni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5723 üzenetére
Majd kapsz egy értelmesebb társat is.
Sőt szerintem kapsz egy sokkal idiótábbat is.
A szezon jutalma egy süket hutt nyelven vakeráló robot.
Idegesítő és legszivesebben el adnám a Jawa-knak ócskavasnak.
Mellesleg én meg valami bugra futottam,a heti szezon küldikből hatot tegnap este megcsináltam,ma meg tolnám a starfighter küldit,de mikor jelentkeznék rá a gomb fura és nem lehet jelentkezni.
Nagyobb karival is megnéztem,de ugyanaz.Vagyis nagy karival elsőre zöld a gomb,de ha rányomok nem történik semmi,aztán ilyen lesz neki is. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5721 üzenetére
Mert szerintem az item modification állomásnál kell.
Tython-on van a jedi templom előtt,ha jól emlékszem.
Ha kész vagy vele akkor lehet hogy csak az item modification állomás tábláját kell elolvasni? -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5719 üzenetére
Item modification küldiben csak annyi a lényeg hogy az itembe amit adnak tegyél bele egy mod-ot,amit szintén adnak.
DLC-k eddig is ott voltak,csak nem volt hozzáférésed a tartalmukhoz.
Gondolom galactic starfighter-re gondolsz,hát szokni kell.De nem vészes,csak még nehéz hogy kezdő vagy,a starfighterben a hajódat játékkal szerzett xp-vel fejleszted.És bizony a régi játékosokkal is összedobott gondolom. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5717 üzenetére
Lol.
Látom úton vagy a flottára.
Flottán nézz szét sok egyszerű küldi van.
Az eventes küldikkel ne foglalkozz,ahhoz minimum 50-nek kell lenni.
És még nincs saját hajód így nem is tudsz odamenni.
De a caftos küldit vedd fel,sajnos már nincs az advanced kaszt küldetés.
Minden kari alapból advanced már,régen alapjáraton csak jedi knight voltál,a flottán kaptad meg 10-es szint után hogy mivé akarsz válni.De én szerettem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5715 üzenetére
Neem,a huttok levettek 25%-ot mert arra ment a pósta galamb,plussz köztársasági adót is levonták.
Jah és az állítvédők is megbüntettek mert akkora zsákot kötöttem a posta galambra.
Ami úgy érzed hogy szükséges a legacy tab-on,azt unlockold,amire nincs szükséged azt ne. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5713 üzenetére
Na igen,a piszkok elkérik a lóvét.
De legacyban sok jó dolog van ami megkönnyíti az utazást.
Még nem látod hogy miért jó ez,mert a sztori elején avgy és keveset kell mászkálni,de majd később lesz pár bolygó ahol térdig kopik a lábad a császkálástól.
Egyébként ma már a taxi is egyszerűbb.
Mikor én kezdtem még minden taxist először fel kellett fedezni,utána lehetett vele közlekedni,ma elmész egy tök idegen bolygóra és tudsz taxizni.Na és a quicktravel is nem fél óra,hanem 1 perc cd talán.Tévedtem,nincs is már rajta cd.
Sem fleet travel-en.Mikor én voltam kezdő meg kellett gondolni a használatát,mert fél órás cd volt azt hiszem quick travel-en a fleet travel meg talán óra,vagy másfél? -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5711 üzenetére
Ok.De Legacy-n érdemes pár dolgot unlockolni.Például gyorsabb utazás avgy rakéta cipellő.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5706 üzenetére
Küldtem egy levelet.
Na jó kettőt,pofon vágtam egy kalózt és hozzám vágott egy szuper szoknyát,csak éppen 40-es szintű,enyhén kicsi.Gondoltam később jól jön. -
Plata
félisten
válasz
Itt egy kis hivatalos infó a legacy-ról.
[link]
Még nem vagyok játékban de steam képeim közt van egy régebbi amin látszik a Legacy nevem például.
-
Plata
félisten
válasz
Legacy az adott szerveren van.Karaktereid megkapják a legacy nevet is,ha engedélyezed.
Egy fajta család szerű dolog.
Minden jutalom repu és achievment legacy wide.
Legacyban meg adgatod a karaktereid milyen viszonyban vannak.
Ha van két karid akkor egymás házastársai is lehetnek.
Vagy gyereke,testvére stb.
Ha van több karid is akkor akár unokád is lehet.
Ami vicces hisz minden kari egy idős.
Ha otthon leszek csinálok pár képet.
Legacyban kb minden közös a karakterekkel.
Ha érsz el reputation pontot mondjuk a tatuini guberálóknál x karival akkor azt y is megkapja.Sőt növelheti is.Ezért van minden repun heti limit.
Akinek sok karija van az simán kifarmilná a maxot pikk pakk.
Ha sok lenne a hiba bocs.De cseszett telóról pötyögök kocsiban.Szemüveg meg otthon. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5704 üzenetére
Na ennek örülök.
Grat.
De mi az hogy nincs a karakterednek Legacy-ja.
Ejnye bejnye.
Tessék pótolni.Látom megkaptad a boost tokent is.
Azzal vigyázz.
Nagyonjó dolog de egyben kibaszás is.
Ha használod a karakter amit létrehozol vele nagy szintű lesz és valahol az eternal sztoriban vagy a végén lesz.
Az alap sztort sosem tolhatja le.
Bár asszem 600-as craft skilleket kap. A kasztjához illőket.
Jedi sage és sith sorci artifice skillt és két hozzá szükséges skillt kap.
Nekem két boostolt van. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5701 üzenetére
Originbe beütöd a kódot szerintem és kész.
Régen az origin magyar volt.
Azt hiszem valamikor 2014-2015 körül lőtték ki a magyar nyelvet.
Pontosan már nem emlékszem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5699 üzenetére
Hát az egyik legbunkóbb és szemetebb banda az EA az fix.
Ugye az EA játékokat originen keresztül lehet elindítani.
Amikor jó pár évvel ezelőtt az EA megszüntette a magyar nyelv támogatását,az origint is frissítette ,meg a játékokat,nekem például az egyik játékomból törölte az összes magyar nyelvű mentést és felajánlotta hogy kezdjem újra angol vagy spanyol nyelven.
Bár nem értem miért volt erre szükség,a Dragon age origins is magyarul volt fent a gépemen de azt nem bántotta. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5697 üzenetére
Persze.
Van egy csomó helyen.
Alderaan,tatuin,nar shadda,coruscant,yavin4,manaan.
Ami fejből eszembe jut.
Köztársasági oldalon van még coruscant és köztársasági flottán egy szoba.
Birodalmi oldalon dromund kaas és a birodalmi flottán egy szoba.
Ez ami eszembe jut.
Rishi nem jutott eszembe.
Meg umbara,bár erről nem is tudtam.
De megnéztem wikin.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5693 üzenetére
Ilyen levelet szoktam kapni ha steamen veszek gamecardot.
Your Complimentary Cartel Coin Reward Grant
Greetings xxxxxx:
We appreciate your support of Star Wars™: The Old Republic™. As a thank you for your loyalty, we have granted you 525 Cartel Coins.
Complimentary Cartel Coins are promotional Virtual Currency and cannot be purchased. Complimentary Cartel Coins can be used in-game to purchase cool items and additional game features in the Cartel Market. You can access your Monthly Grant of 525 coins from inside the Cartel Market by clicking the Cartel Coin icon located on the user interface in-game. You will notice that your total, shown on the lower left side of the Cartel Market screen, has been increased by 525 Cartel Coins! Login now to check out all the new items, boosts and Cartel Packs!
Your use of Complimentary Cartel Coins is subject to the Digital Services Agreement, available at http://www.swtor.com/legalnotices/digitalservicesagreement.
Please note: this e-mail message was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please visit www.swtor.com/support to submit any further questions.
May the Force™ be with you,
The Star Wars: The Old Republic TeamSteamen meg az Sw ToR-nál ezt veszem.
STAR WARS™: The Old Republic™ - 60 Day Game Time vásárlásaLevél szokott késni kicsit,de mikor először vettem akkor is késett viszont indítás után azonnal fogadott a subscriber felirat.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5682 üzenetére
Remélem sikerül elintézni,na és vagy a pénzt vagy előfizetést meg kapod.
Utóbbi esetben ha még akarsz játszani elmondanám hogy a karid bizonyos események után kap emlékeket,amiket a házadban is kiakaszthatsz.
Úgy rémlik minden spéci eseményért max 10 darabot adnak.Bár nem vagyok játékban most,lehet hogy van ami 10 helyett 50.
A játékban lehetnek házaid is amik közösek az összes kariddal.
Vannak kissebbek és nagyobbak is.Bár arra nem emlékszem melyiket mire kaptam.
De azthiszem a lila jelű FP-kre járt,a sárga talán sztorira?
Legközelebb ha felmegyek megnézem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5683 üzenetére
Nos,hogy mondjak valamit az én accom sem tökéletes,csak gamecardal tudok rá előfizetni,a havi megújuló előfizetés valami miatt nem megy,nem engedi.
Steam-es kéthónapos gamecard azonban ok nála.
A bónuszkódot ha kapok nem tudom be váltani,mert a rendszer nem érzékeli az accom.
Kb két éve,előtte az összes cantina tour és egyéb bónuszkódot be váltottam.
Másik az hogy nekem is kellett EA játékot be szerezni virágboltból.
Az eredeti bolti dobozos vagy Originről vásárol EA játékom ugyanis játszhatatlan volt.
Az egyik játék mindig ugyan annál a küldetésnél ki fagyott a másik meg eleve játszhatatlan volt mert a kamera a karakterem feletti eget mutatta.Nem maradt más mint a nem eredeti,ami meg tökéletesen futott.
Sw ToR ellőfizetése nekem is okozott gondot,ezért is mondtam le róla egy időben és csak prefered voltam,viszont sok CC-.ből mindent unlockoltam,mert CC-t engedett venni,csak előfizetést nem.
Viszont nekem a pénzt nem nyelte be,csak egyszerűen nem engedte hogy fizessek.
Szerencsére az év eleje óta gond nélkül állandóan megy a steam gamecard. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5679 üzenetére
Egyik fórumban olvastam hasonló hibát, ott a Steam acc és SWTOR acc összelinkelése segített, plusz EA supportnak kellett elküldeni screenshotokat.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5679 üzenetére
Omg.
Nagyon sajnálom.
Ami azt illeti mondtam volna még pár szót,de félek azokért bannt kapnék. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5676 üzenetére
Értem.
Sajnálom,de nem is írt a support semmit?
Hogy x időn belül aktiválódik vagy egyéb?
Olyan nincs hogy a pénzt ne adják vissza vagy ne adjanak kártalanítást. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5674 üzenetére
Értem.
Nekem még sosem volt ilyen gondom.
Újraindítást nem próbáltad? -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5672 üzenetére
Az ugyanaz,csak fixen két hónapra ad előfizetést.
Le perkálod és két hónap fix.
Nem kell megújítani,de ha szeretnél tovább sub lenni veszel újra.
WoW-ban is így csináltam,két havi gamecardokat vettem.
Csak azt jegeltem mert a mostani kieg extra kaki. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5669 üzenetére
Én a kéthónapos gamecardot veszem mindig,vagyis régebben előfordul sima is,de gamecardot jobban szeretem.Főleg mert nagyon régen még fizikai formában is volt.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5667 üzenetére
Lépj be és aktív lesz,kapsz egy mailt hogy cartel coin jóváírva és egyebek.
Ha fent vagy a játékban és közben veszed akkor lépj ki és újra be.
Milyet vettél?Folyamatos sub vagy kéthónapos?
Én utóbbit szoktam. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5663 üzenetére
Pedig így van.
Utoljára három vagy négy hete láttam online tagot.
Akkor is csak pár percre.
Minden héten én vezetem a conquest listát.Van amikor egy milla feletti pontszámot is összedobok.Szépen megy felfelé a klán szintje,bár jutalom nincs,mert a többiek nem aktívak.
Így nem veszünk részt a heti conquestben. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5661 üzenetére
Tudja a ragya,én mindig is magányosan mászkáltam.
Most is olyan magyar klánban vagyok ahol csak 1 aktív tag van,én.
Nekem még dobozosan van meg a játék.Bár már nagyon rég nem lemezről rakom fel,rossz ötlet mert csak az alapjátékot tartalmazza,azóta jött öször annyi tartalom hozzá. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5657 üzenetére
Az a quickbar alapból nem ott van én raktam oda,keresd a 4-es bar-t.
Piros quickbar lesz,mint a képemen a 6-os.Ami piros az nincs kipipálva hogy enabled.
Interface editorban kattints a piros ablakokra és pipáld ki azt az ablakot amit használni szeretnél.
Bár ha F2P vagy lehet még mindig nem elérhető a 4-es. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5655 üzenetére
Nincs korlátozva,csak alapból nincs be kapcsolva.
Én is beteg vagyok,de nekem a lábam döglött le,ha jövőtig nem javul sajna sebész lesz belőle.De remélem meggyógyul. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5648 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5652 üzenetére
Hát amíg nincs legalább két 50-es karid,addig nem is tudod.
HK-51 küldihez kell egy nagy köztársasági és egy nagy birodalmi karakter.
Mert az alkatrészek egy része birodalmi bolygón van. -
MichaelSD
őstag
válasz
Az elhagyatott hajó zseniáls volt, tiszta Alien feeling. A HK keresgélést csak csoportban szabad, különben garantált a gumiszoba.
-
Plata
félisten
válasz
Ok.
Előfizetőnek több quickbar,nagyobb táska is jár.
Plusz nincs pénz megkötés.
F2P nem tudom mennyi pénzt tarthat meg,de prefered már voltam,neki max 1 milliója lehet.
Előfizetőnek meg szerintem nincs korlát.
Bár be kell valljam a pénz sosem érdekelt a játékban.
Sok éven keresztül nem nagyon volt pénzem,mert nem adtam el semmit piacon.
Valahogy nem is hiányzott.De az idén rákaptam a keményebb játékra,na és bizony az end game gear-be modulokat és augmenteket szerezni sok lóvé.
Mikor megnéztem mennyi egy augment egy ruhába,a pofám le szakadt.
Úgy hogy elkezdtem gyártani magamnak augmentet.Igaz a legjobbat nem tudom le gyártani ahhoz überkockának kéne lenni,de én a lazább játékot szeretem.
Jah az előfizető a boltban 25%-al olcsóbban vásárolhat de 25%-al drágábban adja el a cuccost.Plusz előfizető minden féle itemet viselhet.
Sőt szerezhetsz egy HK-51 társat is.
Bár ahhoz kell egy minimum 50-es rep és egy 50-es birodalmi kari is.
A küldetés azon része amikor egy elhagyatott állomáson kell barangolni,veszett jó.Tiszta KOTOR.De az alkatrészek keresgélése a bolygókon egy vacak scannerrel,na az idegelő volt.Bár ha van valaki aki segít akkor jobb.Taris-on már majdnem kiszaggattam a hajam,mikor arra jött valaki aki ugyanezt csinálta,ketten megtaláltuk egész lazán. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5646 üzenetére
Szerintem az csak előfizetőknek van.
Ha te is az vagy már,akkor meg utánanézek ha felmegyek. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5643 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5641 üzenetére
Az igazi world boss-t nem kettő hanem inkább huszonkettő játékossal kell lecsapni,mert kapásból le csap.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5639 üzenetére
Igen,lehet találni kardot.
Sőt szinte bármit.
Ma Hoth-on egy fura narancsárga kristályt találtam a főzőcskézős küldetésben.
Nar shaddán prosperity event van,amiben mindenféle vackot kell szerezni a galaxis különböző bolygóiról.Naponta mást és mást.
Ma a hoth-on egy world boss szerveit kellett szerválni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5636 üzenetére
Lehet én nagyon rég csináltam.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5634 üzenetére
Készülék csere esetén előbb le kell választani a másik készüléket és az újat regisztrálni.
Régen ez fárasztó volt.
Így már jó pár éve a telómat félretettem erre a célra amikor le cseréltem.
Lehet hogy már egyszerűbb,de régen ez fárasztó volt. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5632 üzenetére
Igen,a mobilos app adja,össze kell kapcsolnod az accoddal a telót és kész.
Tök macera át kötni másik mobilra az accot,ezért nekem van a gépem mellett egy öreg teló amin rajta van az app és mindig azzal indítom.
Ha elhagyom telót vagy eltöröm nem kell vele tökölni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5629 üzenetére
Ha előfizető vagy 500 jár havonta,ha van mobilos appod +100 havonta.
Ha csinálod a szezont akkor is kapsz.
Ha elérsz különböző achievmentet akkor is jár.Nem sok de jár.
Szívesen. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5625 üzenetére
Vannak zakkant társak.
Fejvadásszal én például kedvelem azt a lökött jawa-t.
Muris kis fickó hülye dumával.
Ha a társaidnál növeled a befolyásodat és a kedveltséget,adnak küldetéseket is,na és persze majd Coruscant után már nyugis helyeken dumálhatsz is velük,nyugis hely általában valamelyik kocsma,vagy majd a hajód.
Plusz a hajódhoz is kapsz egy komornyik féleséget.
Az is robot,egy fajta házvezető robi a hajóhoz.
De veled is mehet sőt craftolhat is,bár nincs oda a lövöldözésért.
Inkább a hajón polírozná a padlót és elküld a búsba ha ilyen harci dolgokra akarod vinni.
Magas befolyással a társak sokkal hamarabb gyorsabban és jobban csinálják meg a crew skill melókat.Például neked gyártottam kardot,a félszemű idióta két kard helyett négy kardot csinált.
Max szintű a befolyásom ettől jó eséllyel critel a crew skill küldije vagy gyártása.
Olyankor duplán állít elő valamit,vagy rohadt ritka cuccot hoz. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5623 üzenetére
Majd ügyesebb lesz,de kapsz még négy sztori társat az alap sztoriban.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5620 üzenetére
Írd be hogy /stuck .
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5617 üzenetére
Vigyázz magadra,megkezdődött a rakghoul plague,bárki meg fertőzhet.
A folytatás spoiler.Vegyél a medic robinál rakghoul vakcinát,megvéd a fertőzéstől egy ideig.Különben nagyon szarul jársz ha megfertőz valaki.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5617 üzenetére
Majd megnézed,a ruha is 10-es,mert a következő amit lehetne az neked nagy,asszem 16-os szintű.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5614 üzenetére
Ok,majd nézd meg a póstát.
Ha igaz küldtem két sima lvl10 kardot,két szintnélküli kardot amit bármilyen szintre lehet módosítani.Utóbbihoz küldtem modokat,de csak 10-es szintre tudtam csinálni,a következő túl nagy lenne neked és varrtam neked egy 10-es szintű ruhát is.A kardot is én készítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest