- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
3990 - et ír , vagy rosszat nézek ?
Nem ragaszkodom a hivatalos oldalhoz, minél olcsóbb, annál jobb
Amúgy mi az endgame ?
eljutsz egy karakterrel max lvl - ig, és akkor annak megfelelő gear loot - olása, kraftolása, megvétele ?, pvp ?
-
sith7
félisten
sith assasin ha sith és lopakodás valamint a villámok vonzanak
az lesz
De még mindig telepít ...
inkább ha tudsz rá napi x idöt szánni egy 60--napos gamecard,sok embernek elvette a kedvét a sok f2p korlátozás
köszi, de előbb , "megyek 1-2 kört "
(B)Plata(/B)
Neked is köszönöm a választ. -
Na, igen. Craftolással kicsit másabb a leányzó fekvése. Előfizu nélkül azért elég korlátozott a lehetőség. Már csak credit fronton is. (150k-tól elkezd kattogni, hogy mindjárt tele a buksza.. Minden loot-nál pittyog. Ráadásul hasonló ahhoz a hanghoz, amit a hangkártyám reléje kiad kapcsoláskor.. Mindig azt hiszem leoldott. -.-' )
Az AH-eladásokat már ki se veszem a postából, jó lesz az ott szűkösebb időkre.
Ami a 200k-n felül egy másik "számlára" kerül, ha fogy a pénzem hozzáférek vagy ahhoz csak akkor, ha előfizetek?(#4648) br.rak:
Alap statok nyilvánvalóak. Nem másabb, mint egyéb RPG-ben, max más a neve.
Az adaptive armor ezen része is stimmt. Csak azt hittem, hogy a set-eknek - ha, többet viselsz egyazon set-ből- van valami bónusza, illetve vannak class-spec set-ek, mint pl WoW-ban.
De, itt akkor ha jól látom, csupán a kinézetre vonatkozik, hogy egy set-be tartoznak a cuccok.
Az nem világos még, hogy pl egy kék adaptive item-en, amin vannak statok, azok is változnak a szinttel, vagy csak az armor és a light/med, heavy típus karaktertől függően?Implant, füles és relic már van. De, igazából ami eddig esett felszerelés, azzal simán elvagyok. A csicsót, ha heal-re állítom, alig mozog a HP-m 2-3 elittel szemben is. Mondjuk kissé túl is XPztem magam, Coruscant-on lvl 25, amit 18-ra lekonvertált.
Szóval egál mobok ellen, lehet kellene majd a jobb felszerelés.
Tegnap vettem pár db narancs adaptive cumót, de a 22-es - amúgy is inkább a 26-os kellene már - modification vendort nem találtam, ami Common Data Crystal-ért árul.Nézegettem a Security vendornál a Republic Dancer ruhát (bár, annak talán túlzás nevezni
), de csak nem vitt rá a lélek, hogy ebbe flangáljak.. A nemzetközi Social-pontom tuti megugrana, de befagyna a kicsip*csám.
-
-
br.rak
őstag
Csak account wide-os unlockokat szabad megvenni, szerintem
Section X (napi zóna ill a HK-51 -es droidhoz szükséges)
inventory,cargo és legacy cargo unlockok (legacy cargónál az első "lap" ingyenes)
karakterhely (esetleg instant lvl60 token)
GTN hely (ha szeretnél kereskedni nagyobb mértékben)
crew skill unlock (ha szeretnél kraftolni normálisan)
artifact authorisation unlock ( ez fontos lett ismét, ha endgame geart szeretnél viselni, akkor megint kell)van még egy pár kozmetikai unlock is (hide head slot, unify color, companion customisation, legacy név megjelenítés, stb) ill racial unlockok is
Azt hiszem külön unlock van a guild bankhoz való hozzáféréshez
ezek azok, amiket csak egyszer kell megvenni (ha account wideosakat veszel)
illetve vannak a heti passok
OPS (enélkül nem tudsz operationokra menni)
Flashpoint (lásd amit fent írtam)
PVP ( ezel tudsz unranked PVP meccsekre is menni, alapból csak heti 5 unranked meccs engedélyezett preferednek/f2p -nek)
Arcade űrharc játék heti pass (alapból csak 3 engedélyezett f2p/pref játékosoknak)ill ha GSF-fel is játszol, egy gunship vagy bomber hajót érdemes beszerezni vagy GTN-ről, vagy CM-ről ( esetleg ha az első küldiért járó 5e tokent egy ilyenre is beválthatod)
-
szabod
senior tag
".én már előre rettegek a korlátozásoktól..nem beszálve hogy lecsökken a karakter szám stb...stb"
Ne is mondd, jövő héten lejár nekem is a sub, hát erőteljesen filózok, hogy újra elő kéne fizetni, túl sok kényelmi funkciót venne el. Mondjuk nagy részüket vissza lehet szerezni némi CC-ért, de akkor ennyi erővel elő is fizethetek, na majd meglátom még.
-
-
Na, igen. Nyilván akad előnye az előfizunak.
Tolt is az arcba q-rewardot, hogy ha sub lennék, megkapnám.. Ezt mondjuk nem nagyon kultiválom, de persze nekik ez üzlet.
Amíg nagy hátrányát nem érzem a free-módnak, szerintem marad a státusz. Remélem, kellőképp élvezhető lesz így is. És nem teljesen pay to win a játék. -
Hja. Most kicsit utánalestem. A standard edition azért nem árt, ha megvan..
Anno csak bétába hívtak meg, megvenni nem vettem meg.Refer linkre ezt írja :
You must be an active Subscriber to use the Refer a Friend feature, which allows you to earn Cartel Coins and other rewards!
Szóval elő kell fizetni.
Mondjuk ~13 ojró nem sok a SE-ért, plusz még az upgrade.
Majd meglátom mennyire merülök bele és megéri-e megvennem.(#4574) br.rak:
Aham, akkor babusgatni és használni kell aktívan a droidikát. Az jó. -
Aham. Szóval nem kicsit grindelős a játék..
Most még jobbára csak ismerkedek a világgal, játszhatósággal, történettel, stb.
MMO/RP/Lore alapok persze megvannak, szóval a tutorial-okat ki is lőttem. Leginkább amolyan címszavas beginner-guide-ra lesz szükségem. Melyik karinak milyen proff, azt hogy húzd, ilyesmi.
Előfizetni meg nem szándékszom, legalábbis egyelőre tuti nem. Nem tudom anélkül mekkora hátrányban leszek. PVP tekintetében mondjuk semmilyenben, mert azt sosem szerettem.
Momentán egy karakter és a story-line a cél, az 5. még messze lesz. -
szabod
senior tag
Közben elolvastam az eredeti kiírást, és nem tudom eldönteni, nem képesek konkrétan fogalmazni. Na majd meglátjuk.
Amúgy HK-55-öt csak az kapott ugye aki január 1-től már feliratkozó volt? Én 17-én csatlakoztam, de nem is izgat. Ahogy elnézem csak egy skin, mert totál ugyanúgy néz ki mint az 51-es.
-
br.rak
őstag
Ennek ellenére sokan örömködnek, hogy meg lehet végre szabadulni valakitől....
És ha Agent-tel játszol, akkor az plusz választható párbeszéd lehetőségeket ad.
Innentől (elvileg) az eddigi döntések jóval nagyobb mértékben fogják befolyásolni az Alliance és a fő történet alakulását -
br.rak
őstag
Itt van Dulfy 4.1-es craft leírása , nézz szét, hátha segít (link)
Nekem ugyan még nincs lent a patch, de innentől elvileg a már meglévő companionjaidat el is veszítheted (elhagynak téged és később, mint ellenség térhetnek vissza, ha eléggé felhúzod őket)
Talán holnap kiteszek egy bejegyzést az új chapterről és némi spoileres infót a többi fejezetről ill a season 2-ről.
-
br.rak
őstag
Mármint melyik legacy képesség?
Mert classonként van 3
A, ez egy emote képesség pl beírod /smuggler, akkor eldob egy füstbombát ( ha jól rémlik) - bejezett chaper 2
B, ez megadja a class buffot, vagyis ha felteszed a knight-tal a force might-ot, akkor megkapod a smugler's luck-ot is ( ill ennek a birodalmi megfelelőjét, ha azon az oldalon játszol)- szintén befejezett chaper 2 kell hozzá
C, Heroic legacy ability, ezt a Heroic Moment alatt tudod elhasználni, max kétszer, ez csempésznél a Dirty Kick. Ehhez befejezett chapter 3 kell ( ez magyarán Corellia vége ill ha van utána egy külső helyszín. A csempésznél van ilyen)Szóval elvileg ezeket instant hatvanassal nem kellene megkapnod, de én simán kinézek egy ilyen bugot a játékból.
Makeb már a Chapter 4 része amúgy is, szóval papírforma alapján egy első szintről indított karakterrel kaphatod csak meg.
-
br.rak
őstag
Február kilencedikén, amikor a 4.1-es update jön
és ez nálam a hónap híre
-
br.rak
őstag
Most hirtelen ezt tudom ajánlani:
https://torcommunity.com/database/search/all#tab-schematics
itt nézelődj, elég jó adatbázis, de lehet valaki a redditen már csinált olyan összefoglalót, amit te keresel v dulfy oldalán esetleg.
-
br.rak
őstag
Á igen, a quest rewardként kapott minor és major xp boostok, se eladni nem lehet őket, se átadni más legacy belüli karakternek, se átváltani valami normális boostá (walor, GSF req, companion affection boost)
Kíváncsi vagyok mennyi sírás lesz majd az ethernal championship, ahol elvileg nem lesz elég a "companion godmode" a nehezebb ellenfelekhez
-
br.rak
őstag
Makebig érdemes csoportban játszani, add pár extra párbeszéd lehetőséget, lehet social pontokat gyűjteni, talán a loot is jobb illetve a bonus küldetésekért járó xpt és kreditet a csoport összes tagja megkapja ( mondjuk ha van olyan bonusz feladat, hogy nyírj ki 10 ilyen-olyan mobot, akkor azért 8 social pont és a normál jutalomhoz képest 4x annyi xp és kredit jár, ha négyen csináltátok csoportban)
-
-
br.rak
őstag
elvileg január 4-6 között írják jóvá a +30 napot.
Köszi, de mostanában eléggé lóhalálában kell ezeket megírnom, eléggé szűkös lett az időkeret kb mindenre
Mostanában szinte csak GSF részével játszok a játéknak, új karaktert elkezdeni nincs idő, az inkvizítort még befejezem, meg a FE fejezeteit. -
br.rak
őstag
http://dulfy.net/2015/12/15/swtor-life-day-2015-event-guide/
elég egy helyszínen. ill a leírásban ott van, hogy vannak speciális droidok, amik nagyobb eséllyel dobnak parcelt
-
x_o_n
veterán
Érdekes de nem tiszta teljesen,elöször a gtm-nél a vendortól meg kell venni a hólabda csomagot,dobálni a robotokat és az egyetlen personalt aki szinán dobál,ekkor ad 4 db csomag és egy választható ajándék,azt irja kész.de összesen talán 3 bolygón van ,nem tudom ilyenkor mind a 3 helyszinen lehet ,kell vagy csak egy
1 helyszin szerintem mivel a 3 hely amit ir - empire-1 birodalom és ugye a nar shadda mindkettő,na akkor megvan a cim,gondolom holnap re -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
Visszarak preferedbe, ha előfizetsz akkor megint korlátozás mentesen játszhatsz.
Ha érdekel a hosszútávú előfizető jutalom (lásd egy bejegyzéssel korábban) akkor január 11. fizess elő.
Ha nem, akkor ráérsz február közepén (mondjuk 15 és akkor megkapod a február X. és márciusi XI. fejezetet is, feltéve ha tényleg havonta és nem 5 hetente jön új fejezet)Ami zavaró lehet prefered esetén:
heti pass kell ( arcade űrharc, ops, Flashpoint end boss jutalmakhoz, warzoneokhoz 5 felett)
section X-hez nem férsz hozzá
lvl 50 alatt kell unlock a lila cuccokhoz ( 51 felett elvileg nem kell, de itt akad "pár" bugos item)
2. crew skill slot van csak
6 karakter slot
kevesebb item/storage/quickslot
a pénz 350k feletti része escrowba megy
levélben nem tudsz pénzt küldeni
a "dobozolt" jutalmakhoz nem férsz hozzáEzek nagy része kiváltható a GTN-ről szerzett unlockokkal
Szerintem egy jól kilockolt prefered státuszú játékos szinte alig szenved hátrány az előfizetőkhöz képest.
Egyszer, majd ha sok időm/kedvem lesz írok majd egy hosszabb összefoglalót az unlockokról
-
br.rak
őstag
elég ha Coreliáig megcsinálja az ember (vagy talán elég ha a második fejezett megcsinálja, most fejből nem tudom)
Heroic moment: ez egy kvázi SOS képesség 2 percig, 2 másodpercezne 3%Hp-t tölt vissza és közben el lehet sütni ezeket a legacy képességeket. Azt hiszem 15-ös szinttől használható. 5 perces CD-je van
-
br.rak
őstag
Nem a Heroic moment által ideiglenes kitett quickbar?
Elvileg minden egyes classnak van valami egyedi képessége, és megkapod, ha bejezeded a class storit
Knight: force sweep, smuggler: XS flyby, fejvadász: lángszoró, iknvizitor: force storm, meg a fene tudja a többit.A hasalós companion már elég régi bug, fura hogy csak most találkoztál vele.
-
Plata
félisten
Ha felveszed a Stronghold küldit,és vásárolsz magadnak egy házat bárhol,akkor kapsz jutalmul Legacy bankot amit lerakhatsz a házadban.Ahova mindegyik karid elmehet,kivéve ha birodalmi vagy köztársasági városban veszel házat,oda az ellentétes frakcióból származó legacy tagok csak pénzért tudnak menni.Le kell fizetni valakit hogy be csempéssze őket.
-
br.rak
őstag
Elvileg nem, csak talán lesz benne némi kihívás
(illetve egy companion bug bent marad: 65-ös szinten a társak armorja és minden defenzív tulajdonsága absorb/defense/shield nulla volt, csak ezt eddig az erős heal kompenzálta, elvileg 4.0.3-ban kerül javításra)illetve fel kell kicsit vinni az influence értéket és talán még erősebbek is lesznek
-
br.rak
őstag
Bugokról, advanced classokról és discipline ágakról
(#4364) x_o_n :
szerintem ezzel csak a digital deluxe edition bónuszait kapod meg ( flare gun, mouse droid, holodancer, stb) -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
F2P az még mindig lvl 50-ig tart ( Class story Corellia , Frakció stroy Ilum)
Mindhárom visszatérő eventben részt tudnak venne ezek a játékosok is, de egyik szintemelő kiegészítőhöz sem férnek hozzá.Ellenben aki fizet egy hónapnyi subot, az megkapja az aktuális legfrissebb tartalmat
-
-
br.rak
őstag
Az olcsó 30 napos starter kit, amit egyszer lehet felhasználni az már egy ideje adja a Hutt Carteles kieget ( max level 55)
Ezt olyan 1000-2000ft között lehet beszerezni. (legutóbb, mikor néztem még ennyi volt)
Ha nem sürgős akkor várj október 19-ig v. 27-ég és akkor csinálja egy új accountot és megkapsz mindent ( Hutt Cartel, SoR, Fallen Empire első 9 fejezet)
Addig meg kezdj bele másik classba.
-
br.rak
őstag
schematic: Van pár vendor akik classic/basic/etc commokért árulnak tervrajzokat. Esetleg megpróbálhatod reverse E.ni a megvett cuccokat, van 10-20% esély hogy az alapanyag mellet megtanulod az adott item vagy eggyel fejlettebb verzióját.
Credit. Ha eléred a credit cap-ot akkor a többi credit egy escrow-ba megy. Vannak olyan itemek amikkel 50K, 150K ill 600k (illetve ezek variáció pl 2x600k + 150k) tudsz áttenni a rendes creditekhez és abból tudsz vásárolni. Azt hiszem credit escrow a neve és van GTN is belőle. Nem tudom milyen szerveren vagy, attól ügg az ár is.
Br
-
cskamacska
addikt
Na azért azt nem ígérem, hogy el fogok jutni a a csuklatós részekig, nagyobb az esélye hogy egyszerűen abbahagyom.
Ugye azért kezdtem el egyáltalán, mert azt hallottam, hogy mint egyszemélyes RPG is megállja a helyét. Részben így van, de azért mégis inkább érzem egy ARPG kivonat generic MMO-nak SW skinnel, mint egy mai szintre hozott komoly KoTOR folytatásnak.
Persze ez nyilván amiatt van, mert itt egy helyen kell kiszolgálni a 2 hetes újoncot, meg a 2 éves veteránt is, aki már fejből tudja asz egész forgatókönyvet(és ha unatkozik, idéz is belőle), de ez akkor se vigasztal engem. -
Xirtam
veterán
-
spanyoll
addikt
Minden lesz csak nem ingyenes. Gondolj csak bele: 1800CC nem jön össze fél nap alatt, az 4 havi előfizu alatt jön össze, ha semmit nem veszel, az emberek meg általában vesznek. Mi marad? A pénzért vásárlás. Namármost maradjunk annyiban, hogy jó pár guild elmegy pvp szerverekre, stb, ergo visznek soksok karaktert ide-oda, az meg pénz a biowarenak, amit szerintem szívesebben látnak mint a semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest