- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Khem ( és egy másik companion) története a játékos által meghatározott döntésen alapul. Ha valaki végigvitte az inkvizítor történetet és Khem személyes küldetéseit, az tudja, hogy miért nem annyira egyszerű visszahozni.
És igen, nyilván átemelték Khem audióját, mármint az "eredeti" Khem-ét
( talán még a companion customisationok is működnek rajta)
-
bigrob
őstag
Jedikkel a gyengék játszanak és biowarék sem szeretik őket
Írj supportnak, általában megoldják, csak ne account/billing részhez csináld a ticketet mert el se olvassák csak küldik hogy hívd fel őket telefonon...
Én annyit kérdeztem, hogy megkapom-e a plusz fejezetet ha fizetem augusztusig, ha nem volt kártyán pénzem és gamecarddal adtam hozzá 60 napot ugyanazon a napon, de erre is csak a sablon jött vissza..
Nehéz leírni egy yes-t vagy no-t.... -
-
Plata
félisten
Szerintem nem heti 1,legalább is preferednek,nézd én rengeteg CC-t bele tettem.De megérte,van 17 karim,egy rakás unlockolt faj,olyan karim is van ami fizetősnek sem lehet.Sw ToR-al én megszoptam,hiába szereztem be újabb bankkártyát,azt sem fogadja el,én már többet nem szerzek emiatt a játék miatt,ha nem jó nekik a kártyám előfizetésre akkor kapják be,bezzeg CC-t tudok akármennyit venni.
-
x_o_n
veterán
na ja,de a creditek nagy része is eltünik,érdemes befektetnimielött eltünik az éterben.
jó lenne egy konkrét lista miket érdemes megvenni,unlockolni hogy nagy részt megmaradjanak az elönyök...
de pld az elszabadult market árak miatt elég nehéz a credit unlockolás,manapság már 10-20m credit sem árt -
-
jNk
senior tag
Naponként 1 operation érhető el a Group Finderből, azt teljesítve meg kell várni resetet (12:00 GMT-0), utána jön a következő.
A 224 rated cuccok valóban csak operationöket teljesítve érhetőek el, de a 220asokat megveheted Radiant Crystalokból és craftolhatóak is.
GF-et használva szerintem túl nagy a véletlen faktor játékosok terén (ahogy te is tapasztaltad Dread Fortressen), ezért egy klánhoz (guildhez) csatlakozva sokkal jobb esélyed van OP-ok sikeres és szórakoztató végigvitelére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest