- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
nem skálázódik a linkelt armor, fix rajta minden
Nem feltétlenül a gear a gond.
Régen pl HK-51 csak DPS társ volt és volt olyan képessége, hogy csata előtt 1 strong mobot likvidálni lehetett vagy Treeknek volt olyan AoE támadása, ami nem törte meg a cc-t vagy a már említett egyedi képességek, amik többsége fun volt. -
x_o_n
veterán
a creditre van feloldás +600.000cr
igen a craftolás a legjobb,most elkezdtem elöröl egy sith assassin karaktert,játszok és közben craftolom a magenta cuccokat,armor,mos,enhanc stb a többi karakterrel neki.a legbosszantobb tényleg az hogy mikor elkezdtem az elején..néha még az összes küldi és mellék is kevés volt ahoz hogy folytassa az ember..heroic?egyedül?...jesszus......most meg....
mindenesetre a skálázodás meg negativ..mert ha visszamegyek valami gyengébb szintre akkor ugyanugy szenvedni kell mint a saját szinten..ez mondjuk szerintem baromság..meg időpocsékolás.. -
Plata
félisten
Coruscant 10-16 zóna.De sajnos most úgy dől az xp hogy röhej,régen egy F2P vért hugyozva tudott csak 10-es szintre érni és elmenni coruscantra.Most meg no comment.Régen az összes küldit meg kellett csinálni kezdő bolygón,az összes mellék és fő küldit,most végig rohansz a fő küldiken és kész.És már nem is kell midenhova gyalogolnod,mert egyből fel van fedezve minden hely.És bárhova tudsz repülni meg quick travelezni.
-
br.rak
őstag
DPS karinak crit kell illetve buildtól függő accuracy és/wagy alacrity (power lesz dögivel, amiatt nem kell aggódni)
adaptive armor
Ez pl sentinelen és csempészen medium armor lesz, guardianon és trooperen hard, consularon lightÉrdemes implantot,fülest és relicet venni. Ezekből nehezebb jót találni.
Atöbbit később, most mobilról vagyok. -
x_o_n
veterán
Én már minden a különbözö relaxed és dancer rucikat valogatom kombinálom, drágák de néha páran olcsón felrakjak szetben, az őv és a csizma ami necces néha, dye modult meg craftolok. Csakhogy mint mod,enhanced, ram,hilt, relic, ear, shield eket na meg a feleslegesbol össze lehet napi 1-2 milliót szedni
-
br.rak
őstag
már szinte minden platformra van security key ( asztali windowstól kezdve Linuxon át BB-ig), mivel szabványos rendszert használ végre valahára.
Szóval havonta kapsz 100cc-t, ha van ilyened beállítva és pár extra vendorhoz is hozzáférszigen: azért erős korlátozások vannak F2P játékosoknak, valamivel rá kell venni a népet, hogy költsenek.
plata: amennyit elvertél CC, lehet jobban jártál volna "feltöltőkártyával"
-
Plata
félisten
GTN is meg CC-ből is,ha megveszel egy szettet a GTN-en akkor párszáz cc-ért az egész Legacy-nak elérhetővé teheted,utána többi karinak ingyen kivehető.Amikor volt előfizum volt pénzem bőven szettre,de már preferedként sajna nagyon nincs,prefnek max 350 ezer pénze lehet,az meg egy szép csajos szettre semmi.Mert egy szebb szett armorja vagy fejese akár 2-3 milla is lehet.
-
x_o_n
veterán
slicing?minden....legalábbis ha craftolsz,ahoz lehet ,kell,ha nem craftolsz akkor add el.
a magenta cuccok kellenek a ritkább,jobb,extrább dolgokhoz.
Volt olyan karakterem amivel azthiszem a synthweaving,el magamnak craftoltam a kék cuccokat,azok erösebbek mint a zöld jóval.
persze a magenta az igazi... ugyhogy én már csak a mod ruhákat használom ,és 4 karakter craftolja az alapanyagokat és a különbözö extrákat,belevalókat ,nem lenne erre szükség persze ha nem esztelen gmt árak lennének...a legjobb pénz forrás a sláger dye modulok,relic,crystal craftolása -
br.rak
őstag
advanced class-t nem tudsz váltani (magyarul maradsz sentinel), de azon belül a 3 dps ágat tudod cserélni
A flottán/fővárosban van egy trainer ahol ezt tudod cserélgetni ( az első ingyenes, a többi fizetős, de keddenként ez resetelődik, magyarán heti 1 váltás ingyen van f2p-nek is)
Vagy megveszed 200e creditért a field retalent skillt ( ez a f2p kreditlimit, szóval megveheted simán), amivel nem kell trainerekhez rohangálni, hanem menet közben tudsz váltani -
x_o_n
veterán
-
x_o_n
veterán
egy 60-napos akkor már inkább megéri,igazábol nagyon jó és sok az elérhető cucc sub-ként...én már előre rettegek a korlátozásoktól..nem beszálve hogy lecsökken a karakter szám stb...stb
Az extra jutalmak azok lopikulák amugy ,sokkal jobbakat lehet craftolni,,,föleg ha több karakter van és mod,arm,enhanc,stb cuccokat használ az ember...
meg ugye a sok extra helyszin....jahh hoth...fuj bár én még acoreliat és a makeb-et sem csipem
amit a legjobban utálok az az uj részek,de csak azért mert most végignyomtam minden karakterrel hogy meg legyen a szint a 8db Legendary extra legacy erőhöz...Bár arra is jó volt hogy kipróbáltam jó bár osztályt,és van amivel a büdös életben nem fogok mégegyszer játszani....az tuti... -
br.rak
őstag
pár küldetés és megkapod állandó társnak
Érdemes neki időnként "ajándékokat" is venni és odaadni, azzal nőni fog az "influence" szintje és erősebb lesz
referal link: néha vannak egészen érdekes bugja, valaki elvileg megkapta általa a Fallen Empire fejezeteit is, másoknak meg nem megy
szerk:
Oh, ennél jóval nagyobb dolgokat lehetne elspoilerezni, de nem vagyok gonoszja és vele érdemes az első Flashpointot megcsinálni akár többször is, elég hamar lehet a LS/DS és az influence pontokat fejleszteni (solo, de akár tactical módot is ki lehet próbálni)
ajándékok:
Van külön vendor, Common Data kristályokért tudsz venni gifteket. Azt hiszem Courator a rangjuk, talán GTN negyed a flottán? Ahol régebben az gift fragmenteket lehetett ajándékká konvertálni. -
br.rak
őstag
Ha jedi knight, akkor szerintem érdemes guardiant választani majd advanced classnak ( feltéve, ha nincs dual lightsaber fétised
) Elég jó védelmi képességei vannak DPS-ként is , de ha esetleg tankként játszol és jó influence-szel rendelkező healer companionnal akár még a tactical Flashpointok is lészolozhatóak
Ha lesz elég credited érdemes pár dolgot beszerezni:
-field respec: hogy tudj a dicipline ágak között váltani menet közben
- érdemes azokat a legacy talenteket is megvenni, ami emeli a companionon nyerhető influence mértéket (mind párbeszédeknél, mind ajándékoknál)
- field mail box, javító droid (ami vendorként is funkcionál)
- van olyan perk, amivel a társad 1 perc helyet 10 másodperc alatt "eladja" a szürke itemeket.
- érdemes majd beszerezni a quck travel Colldownját csökkentő perkeket
- van pár "teleport" perk is (fővárosok, saját hajó, egyes napi zónákhoz) később ezeket is ajánlott megvenni
- van egy legacy perk, amit vagy a light V-öt elérve vagy creditért be lehet szerezni : Unity 10 másodpercig 50% csökkenti a bekapott sebzést, ha companionnal együtt játszol (szóval akár HM flashpointoknál is jól jöhet)
- később érdemes stimp packokból, medpackokból, adrenalokből és gránátokból kék v. lila szintüeket beszerezni, szorult helyzetbe megmenthik az embert
- valamint szintén később 2 jófajta relic is hasznos lehetszerk:
nem kell szakmázni, F2P ként ha csak nincs kilockolva a másik 2 crew skill slot nem is igen érdemes, így szerintem crew skillként vedd fel a slicing-et, amivel az elszórt széfeket törheted fel és egész jó pénzmennyiséget lehet így kitermelni már 10-es szinttől is.valamint egy strongoldot is érdemes venni és pár dolgot letenni bele (pl GTN terminál, levelező terminál, stb)
A Coruscanti ház 5000 kreditbe kerül és pár szoba ára sem vészes -
x_o_n
veterán
Teljesen ujra variálodott minden,teljesen más mint akkor,én is pár honapja kezdtem ujra,de a tomb-on.Régen jarkain voltam,abszolult más minden,a legendary player statusz miatt érdemes minden oldal,osztály miatt 1-1 karaktert gyártani,célszerü lvl 60-tokennel mert ugye végig vinni elöről..mindet ..huhh...
de a legacy is érdemes amugy mert kereskedni is ugy jobb ha magadnak termelsz mindent 5-karkater más és mást craftol,termel,egyrészt mindenhez hozzá lehet jutni,magadnak termelve másrészt eladni is igy jobb,tehát meg van oldva a credit kaszálás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest