Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Köszi a választ. Én is észrevettem néha, talán akkor, amikor előző subtitle pozícióra ugrok, hogy kicsit lassabban teker, mint a KMPlayer. Bár asszem, hogy a KMPlayer is ilyen volt néha... Playlistet nem nagyon használok, ez a hiba nem érint.

Még annyit vettem észre, hogy a Potplayer minimálisan sötétebbnek jeleníti meg a videot. De adtam rá egy kis fényerőt, meg kontrasztot állítottam, szóval nem volt gond. KMPlayerben ezt nem tudtam x264-nél...BullZeye: Alapból azt használja? Nálam mást írt ki... FFDshow-nál a tálcán kell lenni ikonnak, ugye? Mert nálam az sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest