- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Egyéni preferencia. Szerintem annyiból nem szarabb, hogy megérje visszatérni a "régi" bugos KMPlayerre, de aki a napi szintű lejátszásban problémákat tapasztal és nem érdeklik az UI-t érintő bugok és a lassúság, az talán jobban jár a KMPlayerrel.
Én leginkább wmv-nél tapasztaltam lassú beletekerési problémát.
Meg UI bugok vannak ott is, csak nem annyi. Például a playlist probléma. Ha több playlist-ed van, akkor duplaklikkes megnyitásra a futó lejátszó mellett másodszori duplaklikkre fogja magát és elfelejti az elemeket arról a listáról, amelyen korábban voltál a lejátszó bezárását követően, mielőtt még megnyitottad volna duplaklikkel fájlkezelőből, vagy akárhonnan a médiafájlt. Bővebben itt: http://itcafe.hu/tema/km_player/hsz_475-475.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest