Új hozzászólás Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Azota vhogy megis sikerult
;)
-
Asusfan
őstag
extremely demented kids.
regen meg asszem mielott nagy cs-s klan lett extrém szopó k**vák volt a nevukvagy vmi ilysemi kaliberu
-
Asusfan
őstag
Másodállásban már én is cszek egy fél éve kbDe igazabol nem zavar, ez is megy az is megy
Az erdekes az hogy tobbet cszek mint ut zok, mostanaban ut annnyi ha van vmi war azt kesz
Segitek en szivesen, csak hat fugg minden az idotolvarjal vegyel fel msn, azt ott majd dumalunk
-
Asusfan
őstag
Hali
csibu:
Kis rovid xDk ismertetes neked/tek
Igy kapasbol nem XDK hanem xDk
Masreszt meg osszesen 1olyan xDks volt aki ''tisztelet beli tag''ergo nem azert volt nalunk mert jol jatszott, de o tudtommal mar regota nem jatszik
Mostani xDk ban pedig nincs igazabol gyenge ember, es csak 1ikunk pubozik magyar serveren
Ha akartok jatszani egyebkent akkor ircen quakenet es #xdk.ut vagy itt megbeszeljuk es egyszer osszehozzuk hogy jatszunkmeg ha gondolod vmikor 1on1ezhetunk is eggyet
Nem olvastam vegig a topikot de kb sejtem mirol van benne szoSzal:
Igy konkretan a klanos temahoz hozzaszolva, mivel eleg reg ota vagyok a kozegben sokat tapasztaltamSzoval, a klan sztem abbol a szempontbol szamit hogy osszefogja az embereket eggyut jatszanak stb.Abbol a szempontbol meg semmit sem er hogy nev , mert a legtobben bezsonganak attol ha vki emlit egy mouz-t egy SKt egy xDkt.Persze kis osztonzes hogy ott jatszik az ember meg huha, meg jok.De ez ahhoz is vezethet hogy lebecsulik a kisseb klanokat ,emberkeket ami soxor elo is fordul.Soxor elofordul hogy ilyen noname teamtol akikrol meg nem is hallott az ember, siman kikap
Es persze akkor jon a duma hat ha en ebben a klanban vagyok akkor mar biztos frankobb vagyok nalad es tuti csitelsz,pedig siman lehetnek ott tehetsegesebb jatekosok
Szoval hajra gyerekekLenyeg a jo jatek es a jo tarsasag
[Szerkesztve]
-
Asusfan
őstag
Vagyis mondjuk ugy meg ittvagyok
Este van nah
Jok voltak azok az idok jahFoleg mikor te csinaltad a servereket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest