- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny86
újonc
Cs1bu val mi történt? olvastam itt milyen problémája volt, aztán 2012 óta nem lépett be, ugye nem történt baj?
-
Sonny86
újonc
Mi lett a klánnal? Megszakadt a sztori
-
Janix12
aktív tag
válasz
Winner_hun #374 üzenetére
Jaa
akkor azért nem láttam... -
Janix12
aktív tag
válasz
Winner_hun #372 üzenetére
Azt írja ismeretlen szerver
Másold ki és küld el ha kérhetlek... -
Janix12
aktív tag
válasz
Winner_hun #365 üzenetére
Sziasztok!!!
Honnan lehet még original ut2k4-et venni boltban?
meg persze mennyi most?
Nekem van csak kisbarátom nyaggat hogy télen ne kukuljon meg, jönne velünk jáccani
Előre is köszi
'' -:TvK:-FuRi '' -
Winner_hun
félisten
Na most leszek szarrá alázva
-
Winner_hun
félisten
Na megvan net, vga is megy, ut2k4 is van, ma ballagás szal holnap vkivel egy ut2k4 összecaspást?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #364 üzenetére
a game már megvan originalban
-
Winner_hun
félisten
VGA-m újraéledt
, netem is lesz, remélem végre meglesz már a héten és akkro mehet UT2K4
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
szolid UP!
-
Falco6
tag
aham. hát jóideje nem ír már senki bele
mondhatni már szükségtelenné vált
végülis akikkel itt beszéltünk nem hoztunk össze klánt...
azóta volt egy amit 3an csináltunk aztán beléptünk egybe aztán kiléptünk belőle rövid időre megint volt a régi klánunk aztán megint beléptünk egybe és ez most jó -
sekli
addikt
mármint a 2k4-ben...
Én nem is azért mondtam, hogy klánt meg hasonló nagyszabású dolgokat alapítsak..,. egyszerűen jobb csapatban olyanokkal játszani, akikkel együtt lehet működni, nem csak össze-vissza bóklásznak... szóval, akinek van kedve, nézze meg mi ez, szerintem nem bánja meg... Én mondjuk nem vagyok Unreal rajongó, ez pl jobban tetszik... -
sekli
addikt
Nem tudom mennyire ismeritek a XIII nevű FPS-t, szerintem nagyon poénos, és eredeti játék, aki szereti az FPS-eket szerintem érdemes végigjátszani. (Persze nem Far Cry szintű grafikára kel azért számítani...) Ha valaki játszik esetleg neten, akkor lehetne együtt játszani, én ugyanis csapatban, ventrilon szeretek játszani... [link]
-
Falco6
tag
heh! mennyi minden történt mióta innen elindultunk
-
Falco6
tag
nem kéne ezt a topicot zárni?
-
Cs1bu
tag
Amugymeg UT klán elindult. Elég szépen és jol fejlödtünk jelödünk...
Azzal nincs gond!
Csak kezd elegem lenni a tökenkedlésböl..
Nem az igazi...lehet váltok... -
Falco6
tag
hát van azért más topic ahol jól elvok de mégiscsak ez volt az első ahol hozzászóltam.
ráadásul ez szinte velem együtt született ide phra -
Catkiller
csendes tag
Úgy látszik nincs több jelentkező prohardveren ut-ra
-
Falco6
tag
na mi van? topic leáll vagy mi?
-
Falco6
tag
megincsak ugyanaz. Bali ha nézed én fennvok msnen.
-
Falco6
tag
Hi Bali! Ha felnézel ide infón akkor nézz fel msn-re is ha akarsz! Elvileg ott leszek.
-
jaaman
tag
cs:source klánba belépnék (amatőr szint egyenlőre de alakulok
)
Vagy jó az 1.6 is de akkor be kell szerezzek egy accountot. -
Lengyi
aktív tag
Srácok 1.5??? mert akkor néha fellesek tanítani
Mondjatok már nicket hátha ismerjük 1mást
-
Cs1bu
tag
amugy ez az ''egész jol lösz'', arra gondolsz hogy ugrás közben a fejed szedem???
mert nekem ez az elsö példa ami eszembe jut...ha pörög a játék akkor én is jo vok, ha lassu vontatott akkor nincs kedvem játszani..
DM, az ÜT....azt megtudom csinálni h ellened a Rankinon, MULTI KILL....na ez gáz..
meg az hogy kispisztollyal Light ellen...és nyertem....GAS
Amugy minden ok, tudom hogy egyenlöre jobb vagy s most csak kiemeltem pár jobb napomat, amikor elvertelek, DE AKKOR CSUNYÁN!!!!!!!!!!!!
minden esetre én vagyok a Klánvezér és ha sokkal jobb vagy kiruglak(tudod hogy neeeeeeem, nem vagyok hülye hogy a fegyvert magam ellen forditsam...
)
-
Cs1bu
tag
Na jot DMeztünk 3 man..
balázs Valld be...nem vok rossz
amugy mondom én kéthetente ülök le Playelni 2 napokat...ti meg 0-24
Föleg te -
Cs1bu
tag
Boccs
Amugy kaptam egy Vkaritnagyopn nagyon jooo...Néz majd utána X1900XTX jani mondta hogy eladok 3 mat a 4.-et jo áron kapom
de még igy is 100k fölött van
nagyon necc de megéri... nem tudjátok eladni az X1800XT met? vagy egy 7800GT-t ... mind a 2 rajtam maradt a srácnak nem kellet a GT-m és mondtam hogy én viszont akkor KP ra megveszem azt az ATI-tés odaadta egész baráti áron
igaz a fél életemet le fogom dolgozni érte
SZVSZ MEGÉRTE..
ha eladom mind2 karit is akkor is rá kell még dobjak minimum 20k-t az XTX-re
de megéri utána a géphez nem nyulok kb 3 évig
max procit cserélek....meg ramot...
meg miegymást..
amugy Csaba ha érdekel még a Konfig csere szolj
-
Cs1bu
tag
1: Untochible --> ÉRINTHETELEN...de hát az olyan kezdök mint te, ezt nem érhetik el
A bot ezért bot amugy..
Én rá voltam kényszerive arra hogy jol játszak...ha most látnál...meglepödnél...az eddig nálamnáls sokkal jobban játszo Catkiller-t Egy F2F-be csunyán otthagytam
Kb olyan 23-12 volt amikor már meguntam és ki kellet lépjek mert nem birtam tovább..
Amugy jol jtszik, de amikor elértem ellene 3as Gyilkotakkro az kicsit elriaszto volt
meg a Killing Spree-t
amugy Balázs, jol játszol....csak nektek a csabával kell 2 hét mire felflejlödtök hozzám, (és én akkor azon a két héten nem játszom...) aztán leülök egy orát gyakorolni és megint kezdhetitek elölröl
(csak viccelek, nagy a pofám..
)
Iam amugy a HSZ-d vehetem khivásnak?? -
I_Am
veterán
Az Untsoppable - megállíthatatlan.
Inhuman? Godlike-on már nehezebb dolgod van, föleg ha beállítod, hogy tanuljon a bot. De bot ellen nem kell skill, séma szerint és kiszámíthatóan játszik, nem mozog el aprókat, nincs taktikája. Egyszerűen attacknoob.
Ember az már más.
szerk: csapatmunkát meg instában kell megtanulni, akkor tudtok jól összeszokni.F2F-ezni meg ott a bermuda 3 szervere, mindig van bent valaki. Ne féljetek kiállni senki ellen, hiába nagyságrendekkel jobb nálatok, mert akor tanultok meg igazán játszani. Ha veletek egy szintű ellenfél ellen játszotok, akkor nem fejlődtök, mert nem vagytok rákényszerítve.
-
Cs1bu
tag
Na jo, akkor én sem térek el a Sémátol..de lássuk be, Cs-bemn jobb csapatot alkotunk!!!
-
Cs1bu
tag
NA mi van CS klán nem lesz?
-
Cs1bu
tag
Gondolod elfelejtettem? Nem, csak nem akarok most lebonyolitani egy konfigcserét
mert lenne egy egész jo kis konfig,om, a tiednél erösebb! S gondoltam Rád hogy kéne-e. Elöször Balázsra, mert öt veri az isten azzal a MATSONIC
alaplappal
Nos, ha érdkel ird le, nem privizek mert nem nézem öket..napi 30 at kapok a Bazár végett..
és már vagy 100 olvasatlanom is volt...
-
Falco6
tag
Hi Gábor! má nem voltál fenn msn-en mikor írtam h írd nyugodtan amit akartál kérni.
aszittem ahogy kéred majd írod is h mit szeretnél. nem írtad! szal ide privibe nyomathatod ezt bizti elolvasom! -
Cs1bu
tag
HAMACHI RLZ...THX Catkiller!!!
Örülnék ha aktivabban rész vennél a PH-s életben!!!
Falco, Uj klán alapult CS!nagyon LOLLER
Cs-ben a Csapatunk egész jo a balázzsal...már csak téged várunk...s a 3 testör ujra védi a terkáktol a népet!!!
Kegyetlen Headshot-ok kiméletlen kivégzések.... Helye: HAMACHI!!! Aki klánba szerene lépni (indulo klán amatörökkel tel) annak jelentkezését várm! -
Cs1bu
tag
Uh, de necces....Elvertem a fél sulit CS-ben
KHm..
nos...ez vicces
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged