Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asusfan

őstag

Hali:)
    csibu:
    Kis rovid xDk ismertetes neked/tek:)
    Igy kapasbol nem XDK hanem xDk;)
    Masreszt meg osszesen 1olyan xDks volt aki ''tisztelet beli tag''ergo nem azert volt nalunk mert jol jatszott, de o tudtommal mar regota nem jatszik:)
    Mostani xDk ban pedig nincs igazabol gyenge ember, es csak 1ikunk pubozik magyar serveren:)
    Ha akartok jatszani egyebkent akkor ircen quakenet es #xdk.ut vagy itt megbeszeljuk es egyszer osszehozzuk hogy jatszunk:) meg ha gondolod vmikor 1on1ezhetunk is eggyet:)

Nem olvastam vegig a topikot de kb sejtem mirol van benne szo:)Szal:
    Igy konkretan a klanos temahoz hozzaszolva, mivel eleg reg ota vagyok a kozegben sokat tapasztaltam:)Szoval, a klan sztem abbol a szempontbol szamit hogy osszefogja az embereket eggyut jatszanak stb.Abbol a szempontbol meg semmit sem er hogy nev , mert a legtobben bezsonganak attol ha vki emlit egy mouz-t egy SKt egy xDkt.Persze kis osztonzes hogy ott jatszik az ember meg huha, meg jok.De ez ahhoz is vezethet hogy lebecsulik a kisseb klanokat ,emberkeket ami soxor elo is fordul.Soxor elofordul hogy ilyen noname teamtol akikrol meg nem is hallott az ember, siman kikap:)Es persze akkor jon a duma hat ha en ebben a klanban vagyok akkor mar biztos frankobb vagyok nalad es tuti csitelsz,pedig siman lehetnek ott tehetsegesebb jatekosok:)
    Szoval hajra gyerekek:)Lenyeg a jo jatek es a jo tarsasag:)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák