- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1bu
tag
Amugymeg UT klán elindult. Elég szépen és jol fejlödtünk jelödünk...
Azzal nincs gond!
Csak kezd elegem lenni a tökenkedlésböl..
Nem az igazi...lehet váltok... -
Cs1bu
tag
amugy ez az ''egész jol lösz'', arra gondolsz hogy ugrás közben a fejed szedem???
mert nekem ez az elsö példa ami eszembe jut...ha pörög a játék akkor én is jo vok, ha lassu vontatott akkor nincs kedvem játszani..
DM, az ÜT....azt megtudom csinálni h ellened a Rankinon, MULTI KILL....na ez gáz..
meg az hogy kispisztollyal Light ellen...és nyertem....GAS
Amugy minden ok, tudom hogy egyenlöre jobb vagy s most csak kiemeltem pár jobb napomat, amikor elvertelek, DE AKKOR CSUNYÁN!!!!!!!!!!!!
minden esetre én vagyok a Klánvezér és ha sokkal jobb vagy kiruglak(tudod hogy neeeeeeem, nem vagyok hülye hogy a fegyvert magam ellen forditsam...
)
-
Cs1bu
tag
Na jot DMeztünk 3 man..
balázs Valld be...nem vok rossz
amugy mondom én kéthetente ülök le Playelni 2 napokat...ti meg 0-24
Föleg te -
Cs1bu
tag
Boccs
Amugy kaptam egy Vkaritnagyopn nagyon jooo...Néz majd utána X1900XTX jani mondta hogy eladok 3 mat a 4.-et jo áron kapom
de még igy is 100k fölött van
nagyon necc de megéri... nem tudjátok eladni az X1800XT met? vagy egy 7800GT-t ... mind a 2 rajtam maradt a srácnak nem kellet a GT-m és mondtam hogy én viszont akkor KP ra megveszem azt az ATI-tés odaadta egész baráti áron
igaz a fél életemet le fogom dolgozni érte
SZVSZ MEGÉRTE..
ha eladom mind2 karit is akkor is rá kell még dobjak minimum 20k-t az XTX-re
de megéri utána a géphez nem nyulok kb 3 évig
max procit cserélek....meg ramot...
meg miegymást..
amugy Csaba ha érdekel még a Konfig csere szolj
-
Cs1bu
tag
1: Untochible --> ÉRINTHETELEN...de hát az olyan kezdök mint te, ezt nem érhetik el
A bot ezért bot amugy..
Én rá voltam kényszerive arra hogy jol játszak...ha most látnál...meglepödnél...az eddig nálamnáls sokkal jobban játszo Catkiller-t Egy F2F-be csunyán otthagytam
Kb olyan 23-12 volt amikor már meguntam és ki kellet lépjek mert nem birtam tovább..
Amugy jol jtszik, de amikor elértem ellene 3as Gyilkotakkro az kicsit elriaszto volt
meg a Killing Spree-t
amugy Balázs, jol játszol....csak nektek a csabával kell 2 hét mire felflejlödtök hozzám, (és én akkor azon a két héten nem játszom...) aztán leülök egy orát gyakorolni és megint kezdhetitek elölröl
(csak viccelek, nagy a pofám..
)
Iam amugy a HSZ-d vehetem khivásnak?? -
Cs1bu
tag
Na jo, akkor én sem térek el a Sémátol..de lássuk be, Cs-bemn jobb csapatot alkotunk!!!
-
Cs1bu
tag
NA mi van CS klán nem lesz?
-
Cs1bu
tag
Gondolod elfelejtettem? Nem, csak nem akarok most lebonyolitani egy konfigcserét
mert lenne egy egész jo kis konfig,om, a tiednél erösebb! S gondoltam Rád hogy kéne-e. Elöször Balázsra, mert öt veri az isten azzal a MATSONIC
alaplappal
Nos, ha érdkel ird le, nem privizek mert nem nézem öket..napi 30 at kapok a Bazár végett..
és már vagy 100 olvasatlanom is volt...
-
Cs1bu
tag
HAMACHI RLZ...THX Catkiller!!!
Örülnék ha aktivabban rész vennél a PH-s életben!!!
Falco, Uj klán alapult CS!nagyon LOLLER
Cs-ben a Csapatunk egész jo a balázzsal...már csak téged várunk...s a 3 testör ujra védi a terkáktol a népet!!!
Kegyetlen Headshot-ok kiméletlen kivégzések.... Helye: HAMACHI!!! Aki klánba szerene lépni (indulo klán amatörökkel tel) annak jelentkezését várm! -
Cs1bu
tag
Uh, de necces....Elvertem a fél sulit CS-ben
KHm..
nos...ez vicces
-
Cs1bu
tag
jo lenne, igen..hétvégén dolgozom
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #273 üzenetére
A Bazáromba irtad hogy mi kell..
nos X850XT az sokkal jobb választás lenne-e helyett
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #273 üzenetére
sry
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #270 üzenetére
JO a üdvözlö szöveged..
MÁV-Mindig Állni és Várni/IFA-Ideiglenes Forgalmi Akadály/A GeForce az milyen alakulat? ►http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=213215◄ FING-Fosást Indító Nemes Gáz*Press F13 to continue/A nyuszika ugrált az erdő szélén és leesett -
Cs1bu
tag
hehe
Nos Senki nem mondta hogy az UT = COD... cod-ot MP partyn tolunk...
És abba nem vagyok agyaggalamb
abba ott én vok a STAR!!!
JO mondjuk nbem volt gáz amikor egyik haverommal 2 en összeáltunk 6 ember ellen (akik elmondásuk szerint nem ma kezdték... ) és 10:2 re kikaptak egy erösen nekik kedvezö pályán.... -
Cs1bu
tag
Nah mi van? lankad a totyik...
Állitsuk fel
-
Cs1bu
tag
válasz
bagyulajuve #260 üzenetére
Mien karid van??? AJÁNLOM MINDENHEZ AZ OMEGADRIVERT!!!
Nekem segitett GAME-be 10% ot hozott a GTO-mon -
Cs1bu
tag
Catkiller, Falco, a 4. tag hol van? ritkán látom...1, 2 állitolag más klánokkal kavar
-
Cs1bu
tag
válasz
bagyulajuve #255 üzenetére
Telepits ujra!
-
Cs1bu
tag
válasz
bagyulajuve #253 üzenetére
miért is?
-
Cs1bu
tag
és Lön 4. tag... kicsit agyaggalamb filing de mmegteszi...leszünk mi még Skillesek
LOLLER
valaki 5.nek?
-
Cs1bu
tag
Mellesleg, SZVSZ a CS-be sokkkal jobbak tudnánk lenni, legalábbis a mostani csapat, mert már régebben is eléggé össze voltunk szokva...
-
Cs1bu
tag
Amugy a HL2 es Source Szvsz akkora szar hogy már kár volt kiadni...kb ellövök az emnber mellett és mindig headshot-ot kap...azért ennyire nem lövök jol
meg a kalas se szor ennyire..
amugy meg, ez a CZ a legtökéletesebb CS. Elfut minden gépen, niincs gondja... Opegl-be futtatva kicsit gázos, de türhetöa hangokat is jol kezeli
Csak nem tom TS-van-e rajta..
na mind1...ha valaki megtudja mondni ennek az árát, már megyk is és veszem -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #241 üzenetére
CZ-röl beszélek... én legalább is
-
Cs1bu
tag
Erösen filozom hogy a CS az nekem jobban fexik...nem megy nekem ez az UT..
amugy, remélem, hogy a CS az olcsobb Botba
amugy mennyi? -
Cs1bu
tag
24:7 Saf vs Rtt hát kikaptunk...de él a tudat bennünk hogy ök 3 man voltak mi pedig csak 3 man
amugy IAM...az isten csak töle 132 frag-et kaptam
szal....SAF
-
Cs1bu
tag
Ebben a HSZ-ben 2 ORBITÁLIS HIBA VAN :
1.: szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs ---*> belsö sincs ne aggodj az agyammal minden rendben van azért
2.: ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki 0620-550-4210 --> valoszinü nem véletlen nem irtam ki a számom a adatlapomra... most cserélhetek karit...
Amugy köszi csabi nincs gond tényleg jol esik hogy ti legalább bejöttetek...csakhát a probléma nincs megoldva azzal hogy jo majd kinövöd... -
Cs1bu
tag
Life is VERY very very HARD!!! No GODmod.... Sucks...
Nos miután nagyon aranyos kis ba*zmivalo föorvosnö közölte velem hogy mi bajom, hát elment egy kicsit a jokedvem..Falco leirt mindent.... Nos, Ez a meccs koránt sincs még lefutva...de igérem én leszek az utolso aki feladja...
-
Cs1bu
tag
Szoval most eg xDK-s emberhez van szerencsém??? Uh...ez megtiszteltetés..
3man jobartok vunk Catkiller Falco és ÉN mi egy Ütös csapat voltunk Cs ben, gondoltuk kiprobálunk mást is... Tudom a két müfaj össze sem hasonlithato...
Nos mia játék öröme miatt játszunk..
Nagyon örülnék ha Játszhatnék veled egy meccset bár tudom a végeredményt....
És nagyon megköszönném ha tudnál segitséget nyujtani a Klán alapitásához veresenykrl hol tudok tájékozodni, ect ect... elöre is köszönöm!
Tisztelötök:
Bucsi Gábor -
Cs1bu
tag
Nah Hát akkro azt mondom hogy aki UT-ra jelentkezett az szerezzen be egy eredeti Game-t vagy az All seeing eye nevü progit és go play
A bermuda servereken megtaláltok [HUN] Csibul1ty név alatt de kereshetitek [SNi\]Catkiller-t is vagy akár Falco néven is futhat egy srácök már klántagok a 4 tag még kérdéses... nos?
Egy Good gmre vágyok egy Klántársal.. F2F akár jelölt is lehet csak jöjjön -
Cs1bu
tag
Na ezt is megértem... egy elmondása szerint volt xDk-st elvertem... nos ha minden xdk-s ilyen béna akkro szerintem simán tolhatjuk ellenük
-
Cs1bu
tag
Áhh esélyed sem volt..
nem amugy megötél párszor...jo volt
nyugi
em vagy esélytelen
Amugy nem aláztunk Jáccottunknyugio ez csak játék nem vérre megy...ha arra menne akkro az Adrnalinom 100 on lenne és álladnoan Speedelnék vagy Boosterelnék...s akkor everybody die...nem játszottam kb 5 honapja semmi ilyennel...szal... egyértelmüen gyenge vok még..de van ráb izonyiték ha játszom igazán akkor csokolom a pályán a legskillesebb embereknek is... hiába veri az Inhuman Botokat...
-
Cs1bu
tag
válasz
--juszuf-- #186 üzenetére
Hát ez a játék nem volt egyszerü... hallod, csunyán aláztál enegem
de jo volt;) tanulságos
GG
Thx a meccset, egy élmény volt és remélem még lesz esélyem ellened tolni, szeretném ha legközelebb azért nem adom ilyen könnyen a Skalpom -
Cs1bu
tag
A Kijelölt Training Ideje: 2005.12.15 vagy 16
A servert elkérjük a MOD-tol (lécci majd erröl még beszélünk)
A játékosok pedig mind jöjjenek akik jelentkeztek UT-ra
Az idö az esti orákra tehetö!! -
Cs1bu
tag
Hát megvettem az Uj egerem
Logitech Mx 518 brutálisan jo és optikai egerek körül a legjobb, igaz nem a legolcsobb
amugy Balázs megkapod az én régi egerem ha kell... kell ? Csba neked??? és akkor a tied megy a balázshoz -
Cs1bu
tag
Na azt ajánlom Falco, Catkiller és Winner_hun számára hogy azonnal kezdjen el gyakoroloni... én sem vok béna de nagyopn skilles emberek tolják... szal nyomás UT_zni...cs-hez meg nem kell tehetség..
szal azt hanyagoljuk
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #164 üzenetére
Iam Sorry Stupid mistake
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #163 üzenetére
A kari megoldhato szolj ha lesz pénzed
-
Cs1bu
tag
A cs nem biztos hogy nagyon játszik...de még nem tom...ez attol függ mikor tudunk egy közös gamet megbeszélni igy páran... föleg az UT2k4 best Squad rol van szo. Falco, Catkiller, winner_hun és jomagam...
kicsit kéne Gamelni... aztán valami Cs klánt is összedobok asszem... mert nagy a kereslet rá... Ráadásul taktikázni jobban tok mint eszetleül hentelni.. -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #141 üzenetére
Nem rossz ötlet...jegyeztem
-
Cs1bu
tag
Falco Klánnév ajánlatai: (fanatikusan irva a móka kedvéért) : Klu-klux klán ---> hehe
Batu-klán --->hehehe
mongol-klán---> ez már rossz
Catkiller aranyköpése: A CTF (capture the flag) egy etnikai háboru... Kék vs pirosak ergo legyen a klán vene klu-klux
na asszem ezen röhögtem végig a Moszkva tér- Lehel Tér utat..
kicsit kiakaszto...
amugy ha a sponsore akar minket, akkro valszeg fel kell vegyük a kezdöbetüit... :-/
de ezt még megbeszélem velük -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #138 üzenetére
pálya igen
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #135 üzenetére
A stilusom inkább a kiváros megölös háturol támados kinyiffantos..
amugy nem, a Rankin-on játszottunk..
A bermuda szerverén gyülekeztünk -
Cs1bu
tag
De ez persze csak Face to Face volt...tudjátok , egységben az erö
-
Cs1bu
tag
Balázs, Csaba....ide nem elég a mi kis tudásunk...3munkat elver a MOD, szal...
Ákos lanparty mutatott betépéses hentelése ehez képest semmi...
Ugrott, én megláttam ö is engem és halott voltam... ez kb olyan 1 mp SE VOLT!!!
ISZONYAT DURVA...
Szal....Training van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest