- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1bu
tag
1: Untochible --> ÉRINTHETELEN...de hát az olyan kezdök mint te, ezt nem érhetik el
A bot ezért bot amugy..
Én rá voltam kényszerive arra hogy jol játszak...ha most látnál...meglepödnél...az eddig nálamnáls sokkal jobban játszo Catkiller-t Egy F2F-be csunyán otthagytam
Kb olyan 23-12 volt amikor már meguntam és ki kellet lépjek mert nem birtam tovább..
Amugy jol jtszik, de amikor elértem ellene 3as Gyilkotakkro az kicsit elriaszto volt
meg a Killing Spree-t
amugy Balázs, jol játszol....csak nektek a csabával kell 2 hét mire felflejlödtök hozzám, (és én akkor azon a két héten nem játszom...) aztán leülök egy orát gyakorolni és megint kezdhetitek elölröl
(csak viccelek, nagy a pofám..
)
Iam amugy a HSZ-d vehetem khivásnak?? -
Falco6
tag
majd elmondja ha akarja mert ő tudja pontosan meg ő tudja hogy el akarja e mondani de nem tört el semmie meg iesmi szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs
szal bocs hogy nem mondom el de szvsz ez az ő dolga
szal nem szemétkedésből nem mondom el vagy iesmi csak nem emlékszem h mit mondott h tudatni akarja e vagy nem.
de holnap úgyis megyek megint meglátogatni és akkor megkérdem tőle h elmondhatom e
Vagy tudod mit? ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki0620-550-4210
de mondom holnap úgyis megyünk hozzá Catkillerrel s akko lefixálom h elmondhatom-e -
djyuri
őstag
SIRA
Ha az Ut-hez elég a 1024/256-os net,akkor (tom,hogy elég) én feltom ajánlani a játékgépet egyik estére...Winner átjön hozzám és becsatlakozik hozzátok hentelni
Az,hogy melyik este a héten,azt nemtom. Nagyon trafót tekercseltünk eddig,de megvan és ma teszteljük terhelésre,de tudjuk,hogy jót csináltunk,így nem kell sokáig variálni vele...
Akkor volna a legjobb ha átjönne,amikor már a hugomcsicsikál,mert akkor enyém a net teljesen (az kb este 10)..
Majd megkonzultálom vele -
Cs1bu
tag
Benned nemcsak egy Jófej mod-ra hanem egy igazi segitökész UT-sra leltem...
Nekem nem az a lényeg hogy én lehessek a klánvezér, hanem az hogy benne lehessek egyben amit végre komolyan is veszenek...voltam már egy párba de mint prioritásban mint pedig észben kinöttem öket... oké hát akkor irány az 576 játékbolt
amugy köszönöm a segitséget nem is tudtam hogy servert kell bérelni.... ez nekem furi.. mind1
amugy én a következö erösen amateur klánokba játszottam : [C7] [S.E.S]
Nos ezek kb a lemegyünk hozzájuk és mostani szinten 2 en elverjük a csapatokat 0-ra..
Akkor nos, én jelentkeznék...szivesen jönnék hozzátok egy egy Game erejére..
Csak Vagy egy IP-t adj majd meg vagy valamitNe agodjatok csak megnézem mit tudnak a asrácok a klánalapitás marad!!
Hova valosiak vagytok??? Csinálhatnánk Klán VS Klán LANPARTYT..Aztán ha jol sül el akár egyesülhetünk is...szigoruan a Best Of klántagokbol
(jofej vok már dobálom szét az embereket mikor még klán sincs
-
Cs1bu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest