- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
mármint a 2k4-ben...
Én nem is azért mondtam, hogy klánt meg hasonló nagyszabású dolgokat alapítsak..,. egyszerűen jobb csapatban olyanokkal játszani, akikkel együtt lehet működni, nem csak össze-vissza bóklásznak... szóval, akinek van kedve, nézze meg mi ez, szerintem nem bánja meg... Én mondjuk nem vagyok Unreal rajongó, ez pl jobban tetszik... -
Cs1bu
tag
Boccs
Amugy kaptam egy Vkaritnagyopn nagyon jooo...Néz majd utána X1900XTX jani mondta hogy eladok 3 mat a 4.-et jo áron kapom
de még igy is 100k fölött van
nagyon necc de megéri... nem tudjátok eladni az X1800XT met? vagy egy 7800GT-t ... mind a 2 rajtam maradt a srácnak nem kellet a GT-m és mondtam hogy én viszont akkor KP ra megveszem azt az ATI-tés odaadta egész baráti áron
igaz a fél életemet le fogom dolgozni érte
SZVSZ MEGÉRTE..
ha eladom mind2 karit is akkor is rá kell még dobjak minimum 20k-t az XTX-re
de megéri utána a géphez nem nyulok kb 3 évig
max procit cserélek....meg ramot...
meg miegymást..
amugy Csaba ha érdekel még a Konfig csere szolj
-
Cs1bu
tag
Gondolod elfelejtettem? Nem, csak nem akarok most lebonyolitani egy konfigcserét
mert lenne egy egész jo kis konfig,om, a tiednél erösebb! S gondoltam Rád hogy kéne-e. Elöször Balázsra, mert öt veri az isten azzal a MATSONIC
alaplappal
Nos, ha érdkel ird le, nem privizek mert nem nézem öket..napi 30 at kapok a Bazár végett..
és már vagy 100 olvasatlanom is volt...
-
Cs1bu
tag
hehe
Nos Senki nem mondta hogy az UT = COD... cod-ot MP partyn tolunk...
És abba nem vagyok agyaggalamb
abba ott én vok a STAR!!!
JO mondjuk nbem volt gáz amikor egyik haverommal 2 en összeáltunk 6 ember ellen (akik elmondásuk szerint nem ma kezdték... ) és 10:2 re kikaptak egy erösen nekik kedvezö pályán.... -
Cs1bu
tag
Ebben a HSZ-ben 2 ORBITÁLIS HIBA VAN :
1.: szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs ---*> belsö sincs ne aggodj az agyammal minden rendben van azért
2.: ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki 0620-550-4210 --> valoszinü nem véletlen nem irtam ki a számom a adatlapomra... most cserélhetek karit...
Amugy köszi csabi nincs gond tényleg jol esik hogy ti legalább bejöttetek...csakhát a probléma nincs megoldva azzal hogy jo majd kinövöd... -
I_Am
veterán
A név a klán neve, a prefix meg a klánnév rövidítése. Azért teszitek ki, hogy az ellenfelek tudják, hogy Ti egy csapatot alkottok.
Mint a mienk például: Special Amateur Force - SaF (mint a nevünkből is látszik szerény nevet válaszottunk kezdetekkor, aztán még néha most is sokan beleszaladnak a név láttán nagy vereségekbe, mert azt hiszik még mindig él.)
Több klánosdi szerintem csak addig a pontig mehet amig a fő klánod kárát nem szenvedi, de ez is ember és csapatfüggő.
A leaderséghez annyit, hogy ha egy leader van akkor káosz lesz. (minimum két vezető kell szvsz) És demokrácia kell a klánon belül.
Egy csapatos dolog szvsz megint nem a legjobb ötlet, mert akik kiszorulnak a ''fő'' csapatból azoknak elmegy a kedve a játéktól. Ezért ha már lesztek 2 csapatnyian, akkor A és B csapatot kell csinálni. De ezek még nagyon távlati dolgok, először szerveződjetek meg, vegyétek meg a játékokat, aztán játszatok. -
Cs1bu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest