Új hozzászólás Aktív témák
-
Falco6
tag
aham. hát jóideje nem ír már senki bele
mondhatni már szükségtelenné vált
végülis akikkel itt beszéltünk nem hoztunk össze klánt...
azóta volt egy amit 3an csináltunk aztán beléptünk egybe aztán kiléptünk belőle rövid időre megint volt a régi klánunk aztán megint beléptünk egybe és ez most jó -
Falco6
tag
heh! mennyi minden történt mióta innen elindultunk
-
Falco6
tag
nem kéne ezt a topicot zárni?
-
Falco6
tag
hát van azért más topic ahol jól elvok de mégiscsak ez volt az első ahol hozzászóltam.
ráadásul ez szinte velem együtt született ide phra -
Falco6
tag
na mi van? topic leáll vagy mi?
-
Falco6
tag
megincsak ugyanaz. Bali ha nézed én fennvok msnen.
-
Falco6
tag
Hi Bali! Ha felnézel ide infón akkor nézz fel msn-re is ha akarsz! Elvileg ott leszek.
-
Falco6
tag
Hi Gábor! má nem voltál fenn msn-en mikor írtam h írd nyugodtan amit akartál kérni.
aszittem ahogy kéred majd írod is h mit szeretnél. nem írtad! szal ide privibe nyomathatod ezt bizti elolvasom! -
Falco6
tag
szia
ugyan nem én vok a góré de nem tudok róla h alakult volna az ut-n kívül másik klánunk is.
bár a cs-t én sem vetem meg. meg a cod-ot se csak abba nem nyomtam még multit.
szal cs-ről nem tok de úgyis valszeg feljön Csibu s akkor majd megbeszélitek. jöttek volna már eddig is páran és ő is fontolgatta a cs klánt de nem tudom most mit gondol. szal majd elmondja. -
Falco6
tag
Jólenne már egy fix negyedik tag.
És jólenne végre együtt játszani.
Hétvégén? -
Falco6
tag
válasz
Winner_hun #267 üzenetére
1.valszeg mellényomtam
2.soha nem mondtam h az ut ugyanaz a kategória mint a COD ---> de attólmég jó -
Falco6
tag
nemnaon
inkább ut de az se rossz -
Falco6
tag
Na mivan? Itt megállt az élet?
Kéne még valaki a klánba mert csak hárman vagyunk. -
Falco6
tag
amit ebből én is értek azzal teljesen egyetértek!
amikor kipróbáltam és már az ötödik headshot-ot adtam-kaptam akkor kipróbáltuk h ha direktbe nem oda célzunk akkor mi van--->headshot
kb előttem a könyöke mellett és telibevertem a fejét...először én se akartam elhinni dehát láttam
a cz-t meg imádom
szal támogatom a cs klán ötletet -
Falco6
tag
na beszéltem vele...azóta tájékozódtam h pontosan mi is a baja
szal szívbillentyű zavara van...felnőtt korába lehet h műteni kell majd
de most jól van...ha minden igaz holnap jön ki...szal nemsokára újra itt lesz -
Falco6
tag
majd elmondja ha akarja mert ő tudja pontosan meg ő tudja hogy el akarja e mondani de nem tört el semmie meg iesmi szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs
szal bocs hogy nem mondom el de szvsz ez az ő dolga
szal nem szemétkedésből nem mondom el vagy iesmi csak nem emlékszem h mit mondott h tudatni akarja e vagy nem.
de holnap úgyis megyek megint meglátogatni és akkor megkérdem tőle h elmondhatom e
Vagy tudod mit? ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki0620-550-4210
de mondom holnap úgyis megyünk hozzá Catkillerrel s akko lefixálom h elmondhatom-e -
Falco6
tag
HELLO MINDENKI!!!
Fő klánalapítónk kórházban van, ezért nem található sehol széles e világ(háló)n
Ha minden igaz hétfőn vagy kedden kiengedik.
Elmondása szerint jólvan. -
Falco6
tag
most lehet h egy-két ember a fejét fogja fogni de én azért megkérdem: minek a rövidítése az xDK ?
-
Falco6
tag
tetszett neki
leültettem elé csukott szemmel h halgassa...aztán megkérdeztem h h tetszikk neki...tetszett(tod adtam rá egy ''kis'' hangotmeg elmondtam h mien jó vétel volt stb.
majd beszélünk róla máshol máskor mer itt túl sok lesz az off meg főleg a chat és nem hiszem h akarjuk h zárják a cuccost ugye? szal a többit majd privibe
ha meg már ingyé odadod az egeret legalább egy csokira jó vagy nálam
akkor az ieneket a továbbiakban privibe oks?
na szia -
Falco6
tag
na jóéjt mindenkinek!
ha más nemis én azért gondolkodom a klán nevén
most h már tudom h h is van ez
sziasztok!!! -
Falco6
tag
ja meg szerintem úgy kéne h egy klán legyen de az tuti és azon belül a jobbak segítsék a bénábbakat
így ténleg megismerhetjük egymást és jól összeszokhatunk
mert szerintem ha két külön csapatra oszlunk akkor széthúzás lehet belőle
jobb ha van EGY tuti de akkor abba mindenki adjon bele apait anyait(persze lehetőségei szerint)
úgyse fogunk egyből versenyekre járni
azért azt valljuk be h sok gyakorlásra lesz szükség márcsak egymás megszokása miatt is
szal nekem így szimpibbnek tűnik a dolog
de ez nem csak az én döntésem -
Falco6
tag
ja és hol lesz ez az első party?
lehet már tudni? -
Falco6
tag
válasz
Winner_hun #106 üzenetére
ezt most pontosan mire értetted?
-
Falco6
tag
a pólót illetően jólesik h rám gondoltál
de szerintem ezaz amivel a legjobban ráérünk ami nem baj mert így legalább van időm kitalálni h mi is kéne
perpill kezdetnek arra gondoltam h lenne a klánnak egy közös úgymond logója ami minden pólón rajta lenne aztán pedig mindenkinek külön valami a nevéhez illő ábra vagy rajz vagy iesmi-->de ez természetesen csak akkor valósítható meg ha már fix tagok vannak! -
Falco6
tag
ja és hé emberek!!!
itt már mindenki csak utzni akar???????
és a cs meg a cod???????????????
ne rekesszük már ki ezeket!!!!!!!!!!! -
Falco6
tag
na asszem én is befejeztem mára
mindenkinek jóéjt
Sziasztok! -
Falco6
tag
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
sokan geciségnek tartják a campelést de szerintem ha játékban nem is az életben mindenképpen kalapot le azok előtt akik már lassan művészi szintre emelik a rejtőzködést a türelmet és a koncentráció ien magas fokon való művelését
-
Falco6
tag
de igyekszem a tökéletességre törekedni
ONE SHOT ONE MAN -
Falco6
tag
ja viszont szeretek mesterlövészkedni
de ha kell elölmegyek és mehet a fight ezerrel -
Falco6
tag
a COD-ot mondjuk imádom de eddig még csak single-be nyomtam
-
Falco6
tag
de ha már itt vok...
mi is ez a klán dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged